Şimdi Ara

Yeni Axess kart başvurusuna 400 tl chip para 31 Temmuz Son (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
39
Favori
25.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bddk ya yaz..
    Sikayetvar,a yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

Bddk ya yaz..
    Sikayetvar,a yaz

Şikayetvar'a yazdım; ama maalesef...
  • Edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 19 Aralık 2016; 13:14:19 >
  • Esimin kartı çıkmıştı bu söz ıle kaç aydır 50 chıp yatıyor ıdı gecen ay chıp fln yatmadı bu ay da esımın ılk cıkan kartı ıle ıslem yapmadık onun gold azxxesınden bır tane daha gelmıstı onla 1 kez 150 yaptık gerı kalan ıslemlerı NEO kartıyla yaptık ondan mı bu ay chıp fln sms gelmedı

ılllakı ılk cıkan kartı 5741 ıle mı 500 tl yapmak gerek ılk 3 alısverıste?
  • Benimde puanlar bu ay yatmadı. Ay sonunumu beklesem yeni yıldamı kayıt açayım ? Zaten 1-2 defa yüklenmeyince MH ile kayıt açmıştım.
  • Kayit actim hala sonuçlanmasıni bekliyorum.
  • Bu kampanyadan mtv ödeyip chlp alan var midur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omentum

Bu kampanyadan mtv ödeyip chlp alan var midur

Yok hocam gelmedi 25 geldi bu gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 2 aydır iyice sapıttılar, eskiden takır takır gelen puanlar şimdi iktire kaktıra zorlarsasnız geliyor. Kayıt açtım hala sonuçlanmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Son 2 aydır iyice sapıttılar, eskiden takır takır gelen puanlar şimdi iktire kaktıra zorlarsasnız geliyor. Kayıt açtım hala sonuçlanmadı.

Eşimin axxes ile bugün FLO dan ayakkabi aldık ama puan gelmedi acaba dönem içine düşünce mı geliyor axxes chip hani şu 8X50 ilk çıkarana var ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Son 2 aydır iyice sapıttılar, eskiden takır takır gelen puanlar şimdi iktire kaktıra zorlarsasnız geliyor. Kayıt açtım hala sonuçlanmadı.

Eşimin axxes ile bugün FLO dan ayakkabi aldık ama puan gelmedi acaba dönem içine düşünce mı geliyor axxes chip hani şu 8X50 ilk çıkarana var ya

Hocam bir iki gün bekleyin. Yuklenmezse kayit acin. Dediğim gibi son 2 aydir puanlarda sorun var.

• 4 etti şikayetim.. %10 chip para gelmedi yine.. 8 ay dolsun da kapatalım kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

4 etti şikayetim.. %10 chip para gelmedi yine.. 8 ay dolsun da kapatalım kartı

4 Derken hocam ? Ben geçen ay için MH kayıt açtım ama 1 haftadır dönüş olmadı. Sizdeki durum nedir ?
  • Mayıs'ta başvurmuştum, kart Haziran'da geldi.

Bu ay dahil mi değil mi?

MH sordum, kampanyayı bulamadılar. Klasik MH cehaleti
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    Hocam Temmuzda başvuranlar Şubat 2017' te kadar. Yani Şubat dahil. Siz Mayıs kampanyadından yararlandıysanız Ocak olmayabilir. Yinede tam teyit alın hocam. Peki sizin her ay düzenli yattımı hocam puanlar ?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    3-4 güne cevap veriyorlar chip paralar yatıyor.. akan k mobil uyg. da mh ile chat bölümünde yazıyorum. kayıt oluşturup inceleme yapıyorlar
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    Hocam ayın 28' inden beri bekliyorum. Hala sonuçlanmadı. Olmazsa nereye şikayet edeyim sizce ?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Bddk ya yaz..
    Sikayetvar,a yaz
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    Az önce SMS geldi. Aralık ayı yatmayan puanları için talebim olumlu sonuçlanmış. Puanları yatırmışlar. Bu ay harcama yaptım puanlar yatmadı. Biraz bekleyip ay sonuna doğru kayıt açacağım.
  • Beyler Doğalgaz faturası ödeyip %10 iade alan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.