Şimdi Ara

Yeni Axess kart başvurusuna 400 tl chip para 31 Temmuz Son (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
39
Favori
25.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onuraycan

Daha once 2 alisveris yaptım puanlar yuklendi sıkıntı yok fakat 3. alışverişi yaptım puan yuklenmedi dedim nasıl olsa yüklenir.
    Daha sonra bi sigara alıyım dedim 8tl ye bi baktim 0.80 kuruş puan yuklendi diye.
    3. Alışverişi yaptığım yer axess üye iş yeri degildi.
    Axess üye isyeri olmayipta puanı yatan var mı ona göre musteri hizmetlerini ariyacagim

üye işyeri olmadığı için üçüncü alışverişin provizyondan çıkıp dönem içi işlemlere yansıdığında yüklenecekti puanın. ama bu olmadan sen üye işyerinden sigara aldıysan önce onu dikkate almiştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

Haziranda devam eder mi bu kampanya??

Kampanyayı 30 Hazirana kadar uzatmışlar hocam

Yalnız aylık en fazla 50 TL diyorlar.. Haziran ayında kartı alan birisi yıl sonuna kadar en fazla 300 TL kazanabilecek. Ya kampanya şartlarını düzeltmeliler yada buna bir çözüm bulmalılar..

@suat2807
    Hocam sizde başlığı 30 Hazirana kadar uzatıldı diye düzeltin en iyisi..
  • 350 alması laxım değil mi? Ona da razıyız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uncanny kullanıcısına yanıt
    düzelttim hocam
  • Uzatılması iyi oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzaması cidden harika oldu, daha çok kişiye çıkartıcam aileden.

Pm atmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTI- -- 1 Haziran 2016; 0:13:55 >
  • piri.reis kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam aydinlattigin için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kart aldim musteri temsilcisi ile kampanya ya kayit yaptirdim ama puan yatamadi. Sebebi 2002 de axes kartim varmis daha sonrasinda ben onu fish karta cevirmistim unutmusum. 2012 de kapattim.sonuc 14 yil onceki kart yuzunden kampanya ya katilamiyorum
    Gecen kampanyanin tam metnini nereden bulabilirim sartlari tekrar inceleyeyim.
    Simdiki kampanyada acik kart olmamasi lazim diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIMYACI08 -- 1 Haziran 2016; 13:54:15 >
  • Bugün haziran ayı için ilk alışverişimi yaptım. Mayıs ayında 3 alışveriş yapmıştım. 1.31 tl kalmıştı. Bugünkü alışveriş 476 tl olmasına rağmen 47.6 değilde 1.31 yatırdı. Haziran ayını başlatmadı. Benim gibi sıkıntı yaşayan var mı. Şikayet kaydı oluşturdum ama formu uyarmak adına burada da paylaşayım dedim.
  • KIMYACI08 kullanıcısına yanıt
    fish kartınız hala elinizde ve aktifse kampanyadan faydalanamazsınız. 2012 de kapatmışsanız kampanyadan faydalabilirsiniz.
  • Bugün beni aradılar free kart olmasına rağmen axess verilm dedi bukampanyadan yaralanırsınız falan dedi

• original_life kullanıcısına yanıt
    Müşteri temsilcisine anlatamadim tekrar arayinca da bu gun iki defa kayit acamiyoruz dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: original_life

Bugün haziran ayı için ilk alışverişimi yaptım. Mayıs ayında 3 alışveriş yapmıştım. 1.31 tl kalmıştı. Bugünkü alışveriş 476 tl olmasına rağmen 47.6 değilde 1.31 yatırdı. Haziran ayını başlatmadı. Benim gibi sıkıntı yaşayan var mı. Şikayet kaydı oluşturdum ama formu uyarmak adına burada da paylaşayım dedim.

Bugün yaptığım alışverişe ne bu %10 puan ne de yurt dışı 10 TL puanı gelmedi. İkisini de geçen ay doldurmuştum. 1 Haziran Akbank için yeni ay sayılmıyor galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • auzun99 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri hizmetlerini arayıp kart türünü değiştirmek istiyorum derseniz yeni başvuru almadan axess kart çıkıyor hemen.

• Dün gittigisiyordan 1000 yaptım 50 geldi
    Bugün hepsiburadan 1000 yaptım neden 50 gelmedi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kampanyayı geç gördüm , hemen başvurdum karta.

Onay mesajı geldi. Kart türü seçmemiştim. Axess platinum çıkmış.
    Bu platinum kartın kayda değer bir özelliği varmı? Yoksa boşuna fazla yıllık ücret mi ödicez :) sitesine baktımda birşey bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

quote:

Orijinalden alıntı: original_life

Bugün haziran ayı için ilk alışverişimi yaptım. Mayıs ayında 3 alışveriş yapmıştım. 1.31 tl kalmıştı. Bugünkü alışveriş 476 tl olmasına rağmen 47.6 değilde 1.31 yatırdı. Haziran ayını başlatmadı. Benim gibi sıkıntı yaşayan var mı. Şikayet kaydı oluşturdum ama formu uyarmak adına burada da paylaşayım dedim.

Bugün yaptığım alışverişe ne bu %10 puan ne de yurt dışı 10 TL puanı gelmedi. İkisini de geçen ay doldurmuştum. 1 Haziran Akbank için yeni ay sayılmıyor galiba.

acaba geçen ay yapılan ilk alış verişin tarihi mi önemli.. cevap geldi mi bankadan?

• Mokotow kullanıcısına yanıt
    Kart ucretı fazla onun dısında bı avantajı yok.

• bugun alışverıs yapan varmı yenı kartıyla..verıyorlarmı %10 u..acil yardım lutfen..
  • Ben geçen ay 50 lirayı kazanmıştım. Bugün yaptığım ilk alışverişe % 10 puan geldi. Yani yeni ay başladığında kampanya sıfırlanıyor, ekstre dönemi ile ilgisi yok.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.