Şimdi Ara

Yeni Banner ım Güzel Olmuşmu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eski banner a çok eleştiri geldi bende bunu yaptım sizce nasıl olmuş , Yorum lütfen

www.forumsaati.net

Aslında adres vermeden direk banner ı buraya koyacaktım ama , sayfada nasıl durduğunu görmeniz açısından link verdim

• çok sade
  • yaw eskisi için diolardı çok sade diye bende böle ışıklı falan yaptım budamı sade olmuş
  • güzel olmuş ama kırmızı rengin yerien başka renk kullansaydın daha guzel olur bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: imranbilisim

güzel olmuş ama kırmızı rengin yerien başka renk kullansaydın daha guzel olur bence.

saol bi deniyim bakalım
  • Alttaki yazıyı değiştir yazı tipi iyi değil okunmuyor.
  • alttaki sevimli konu başlıklaı grafikleri arasında o kadar alakasızca sırıtıyorki, biraz vurucu olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: o.n.u.r

alttaki sevimli konu başlıklaı grafikleri arasında o kadar alakasızca sırıtıyorki, biraz vurucu olması lazım

mesela nasıl örnek veririmisin
  • bence güzel sade iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tyranid

bence güzel sade iyidir

teşekkür ederim
  • gerçekten güzel olmuş ilgi çekici bi tarzda yapmışşsın süper.
  • quote:

Orjinalden alıntı: titanpx

gerçekten güzel olmuş ilgi çekici bi tarzda yapmışşsın süper.

sağol yaw moral oldu walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horikos -- 3 Şubat 2006 14:34:21 >
  • Bende çok sade olduğu kanaatindeyim... Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: deppocu

Bende çok sade olduğu kanaatindeyim... Kolay gelsin

kafam karıştı yaw şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: horikos

Arkadaşlar eski banner a çok eleştiri geldi bende bunu yaptım sizce nasıl olmuş , Yorum lütfen

www.forumsaati.net

Aslında adres vermeden direk banner ı buraya koyacaktım ama , sayfada nasıl durduğunu görmeniz açısından link verdim

seni gidi seni sitede nasıl duruyo diye kandırıcan dime bence de fazla sade etraftaki reklam bannerları bile daha çok ilgi çekiyo reklamların yanında sönük kalmış

• hiç güzel olmamış hayatımda böyle çirkin bi banner görmedim HORİKOSSSSSSSSSSSSSSS
  • quote:

Orjinalden alıntı: TmLrD

hiç güzel olmamış hayatımda böyle çirkin bi banner görmedim HORİKOSSSSSSSSSSSSSSS

Hhehehehehe aklın sıra geçen günün intikamını alcan ama umrumda bile değil sana cewap wermiycem naaparsan yap ne yazardan yaz

• cevap beklemiyorum zaten senin bannerimi yorumlayın deyişine bi cevaptı benimki...
  • ben beğendim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.