Saçma ve turkcellin bariz bi kazançlı çıktığı yarışma olmuş.
Giremezsin çünkü telefonun turkcell-im'i destekleyeceğini sanmıyorum...Ama birinden banner linkini alabilirsen birde wap ayarın olursa belki girebilirsin....
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
Arkadarşlar benim telefonum A55 yani bayağı eski.Ben acaba wap aracılığıyla buraya girip banneri görebilir miyim?Çünkü renksiz ekran olduğu için emin değilim yapabilir miyim acaba birde ben kendi telefonumdan wap'tan buraya nasıl girerim? Teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: Tayfa-140
Giremezsin çünkü telefonun turkcell-im'i destekleyeceğini sanmıyorum...Ama birinden banner linkini alabilirsen birde wap ayarın olursa belki girebilirsin....
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
Arkadarşlar benim telefonum A55 yani bayağı eski.Ben acaba wap aracılığıyla buraya girip banneri görebilir miyim?Çünkü renksiz ekran olduğu için emin değilim yapabilir miyim acaba birde ben kendi telefonumdan wap'tan buraya nasıl girerim? Teşekkürler.
Teşekkürler.
5127'ye TIKLAKAZAN yazıp gönderiyorsunuz, gelen mesajdaki link'ten uygulamayı indirip, profil bilgilerinizi (bu bilgler paylaşılmıyor) doldurup KAYIT OL'a bastığınız anda 12.5 dakika bedava konuşmanız oluyor. Ay sonunda ve her ayın sonunda +45 dakikaya kadar bedava konuşmanız oluyor, hemde çekilişsiz-kurasız.
Turkcell tabi ki durup dururken yada siz sadece bir uygulama indirdiniz ilk ay 60 dakikaya varan her ay 45 dakikaya varan bedava dakika vermiyor.
Uygulamayı indirip kayıt olduktan sonra gunde 6 tane tam ekran, fotograf gibi gorsel geliyor telefon ekranınıza, telefon görüşmenizin sonunda.
Bu reklam görselleri herhangi bir tuşla anında yok oluyor ve cihaz icerisinde hic biryere kayıt olmadığı gibi alanda kaplamiyor.
Ben 1.5 aydır TıklaKazan üyesiyim ve suana kadar 65 dakikadan fazla bedava konusmam oldu!
Peki bu servisi nasıl iptal edebiliyoruz, bende tıkla kazan abonesiyim ama programı yanlışlıkla sildim şimdide programı tekrar kurduğumda profil güncelleme ekranı geliyor ve doldurup kayıt ol tuşuna bastığımda kullanıcı zaten mevcut diye uyarı veriyor o yüzden iptal edip tekrar abone olmak istiyorum
TıklaKazan Müşteri Hizmetleri: 0534 514 5069 den yardım alabilirisin
ben 3 aydır TıklaKazan üyesiyim inanın her ay 47 dakika civari ücretsiz dakikam yükleniyor ve sorunsuz çalışıyor!
quote:
Orijinalden alıntı: patates1979
TıklaKazan Müşteri Hizmetleri: 0534 514 5069 den yardım alabilirisin
ben 3 aydır TıklaKazan üyesiyim inanın her ay 47 dakika civari ücretsiz dakikam yükleniyor ve sorunsuz çalışıyor!
Sitesinde ayda en fazla 22,5dakika kazanılabilir deniliyor. Siz nasıl 47dakika kazanabiliyorsunuz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme