Şimdi Ara

[YENI]Banner Tıkla Kazan Kampanyası [ Güncellendi ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyleyse iyi paketi olanlar için.ben wireless ile giremiyorum çünkü waptan bağlanmanız lazım diyo
  • Kazanan var mı?
  • 3096 gibi bişey.Kimse mi kazanamaz ya.Birde kampanya boyunca bir kez diyor katılım koşullarında
  • giren 9 kişiden 18 kontör alıyor 10.kişiye 10 kontör veriyor kazanan turkcell
  • Çok teşekkürler kampanyayı haber verdiğiniz için. Ben de şansımı denemek istedim. İnternet paketim olmadığı için girişte 2 kontör gitti. Şansıma 2210. oldum ve 10 kontör kazandığım yazdı. 2-3 saniye sonra mesaj geldi ve kontör hattıma yüklendi. 2410. olsam daha mutlu olurdum. :)

Bu kadar hızlı kontör yükleneceğini düşünmemiştim.

[YENI]Banner Tıkla Kazan Kampanyası [ Güncellendi ]

Öğlen 13:30 gibi kazandım, şimdi foruma girip koyma fırsatım oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 3 Ocak 2009; 18:46:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 241

Çok teşekkürler kampanyayı haber verdiğiniz için. Ben de şansımı denemek istedim. İnternet paketim olmadığı için girişte 2 kontör gitti. Şansıma 2210. oldum ve 10 kontör kazandığım yazdı. 2-3 saniye sonra mesaj geldi ve kontör hattıma yüklendi. 2410. olsam daha mutlu olurdum. :)

Bu kadar hızlı kontör yükleneceğini düşünmemiştim.

Öğlen 13:30 gibi kazandım, şimdi foruma girip koyma fırsatım oldu.

nihayet bir kişi kazanabilmiş...

• gecen sene oldugu gibi 40 kontor olsaydi ve adresi yer imlerine kaydetmiştim diyelim 2263. oldum adresi yenillerdim bu sefer başka bir rakam

cıkardı taki 10. kişi olup 40 kontor kazanıncaya kadar hey gidi gunler..ama bu tek tıklama ve sadece 10 kontor oldugu için degmez..
  • Şimdilik nerden baksanız 300 kişi 10 ar kontör kazandı...Toplamda 3000 kontör dağıtmış oldu turkcell...tabi dağıtığı kadar da aldı.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi British -- 3 Ocak 2009; 20:30:40 >
  • Merhaba forumdaşlarım.Yaklaşık 1 haftadan sonra forumda yazabilmek çok güzel (1 haftadır şehir dışındaydım.Telefondan foruma girip konuları takip ediyordum ama bir türlü yazamıyordum.)

Ben de katıldım sonu 66 lı bişey çıktı..Bu kampanyadan hayır yok gibi görünüyor..Paylaşım için teşekkürler.
  • İnternet paketimin bitimine 15-16 gün falan var inşallah en az 100 kontör kazanabilirim.
  • kampanyaya bir hatla bir kere katılıbilirsin...

quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

İnternet paketimin bitimine 15-16 gün falan var inşallah en az 100 kontör kazanabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: madeinturkey

kampanyaya bir hatla bir kere katılıbilirsin...

quote:

İnternet paketimin bitimine 15-16 gün falan var inşallah en az 100 kontör kazanabilirim.

Hergün bir kere
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: madeinturkey

kampanyaya bir hatla bir kere katılıbilirsin...

quote:

Hergün bir kere

Bende günde birkez diye biliyorum. Ayrıca hele şükür aramzdan biri kazanabilmiş.

• Telefonla kablosuz ağdan bu kampanyaya katılabilir miyiz?
  • katılamassın....Çünkü siteye girebilmek için turkcell wap Ayarını (bağlantısını) kullanmak gerek.....

quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

Telefonla kablosuz ağdan bu kampanyaya katılabilir miyiz?
  • az önce girdim ama 1 sefer katılabilirsiniz diye uyarı verdi...koca kampanya boyunca 1 sefe katılabiliyoruz galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

az önce girdim ama 1 sefer katılabilirsiniz diye uyarı verdi...koca kampanya boyunca 1 sefe katılabiliyoruz galiba...

çok cimri gördüm bu kampanya konusunda turkcell 'i...
  • Arkadarşlar benim telefonum A55 yani bayağı eski.Ben acaba wap aracılığıyla buraya girip banneri görebilir miyim?Çünkü renksiz ekran olduğu için emin değilim yapabilir miyim acaba birde ben kendi telefonumdan wap'tan buraya nasıl girerim? Teşekkürler.
  • quote:

az önce girdim ama 1 sefer katılabilirsiniz diye uyarı verdi...koca kampanya boyunca 1 sefe katılabiliyoruz galiba...

evet bendede aynı uyarıyı verdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfurix
    quote:

evet bendede aynı uyarıyı verdi

Çook saçma olmuş kampanya boyunca bir kere katılınabilmesi.. Hangi akla mantığa sığar bu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.