Şimdi Ara

yeni başkan kim olacak???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ee malum aziz yıldırım'ı kralı gelse kurtaramaz bu saatten sonra

önemli olan kim başkan olmalı...benim düşüncem bu adamın yerine milli piyango satan dayı olsa bundan daha kötüsü olamaz

• Milli piyango satan dayıyı niye gömdün ki şimdi

Milli piyango ile içli dışlı olan adam, hayatı boyunca olasılık hesaplarına kafa yormuş adamdır. Sayılardan, hesaplardan anlar. İyi kötü bir rasyonel düşünme yeteneği kazanmıştır. Memleketteki takımların başındaki adamlara bakınca, bence milli piyango satan bir dayı her halükarda daha makuldür
  • quote:

Orijinalden alıntı: rastafaray

ee malum aziz yıldırım'ı kralı gelse kurtaramaz bu saatten sonra

önemli olan kim başkan olmalı...benim düşüncem bu adamın yerine milli piyango satan dayı olsa bundan daha kötüsü olamaz

Kralı değil birleşmiş milletler gelse değiştiremez. Siz o malum şahsa mecbursunuz camia olarak. O denli bir imparatorluk kurmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonluğu versek bile Aziz Yıldırım gitmez hayal kurmaya gerek yok.
  • Allah'tan çok aziz'e tapan adamlar var memlekette, fazla ümitlenmeyin gidecek diye.
  • Malum şahıs 1, Aziz Yıldırım 2 bu memlekette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barred

Malum şahıs 1, Aziz Yıldırım 2 bu memlekette.

yeni başkan kim olacak???  yeni başkan kim olacak???
     yeni başkan kim olacak??? yeni başkan kim olacak???

• Aziz Yıldırım'a da onun tayfasına da lanet olsun.Bi defolup gidemedi, kene gibi yapıştı.Bu adam ölmeden bize rahat yok anlaşılan.
  • Şuan olağanüstü genel seçim yapılsa ve Aziz Yıldırım katılmayıp sandalyesine sadece ceketini assa, oyların %80'ini alır yine başkan olur. Kemik oymu ne deniliyor sanırım, %80 kemik oyu olan birinin karşısına kim çıksa başkan olamaz. En büyük rakip olacak kişi Ali Koç'tur, oda Aziz Yıldırım'a karşı rakip olmaz. Aziz Yıldırım sadece kendim bırakıyorum derse Fenerbahçe'de başkan değişir, oda yine Aziz'in istediği biri olur. Ayrıca Aziz Yıldırım başkanlığı bıraktığı an, yeniden yargılanma döneminde elindeki en büyük kozu bırakır. Herkes biliyor ki 3 Temmuz'dan bu yana öyle yada böyle Aziz Yıldırım Fenerbahçe ve camiasını kalkan olarak kullandı.
  • Aziz Yıldırım " istifa ediyorum" der.

Ona sadık güruh çıkar " kulun köpeğin olayım yapma" der.

Aziz Yıldırım " eyvallah madem çok istiyorsunuz kalıyorum" der.

Bu muhabbet ve tekrarlarını izlemeye devam ederiz.
  • Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin onundedir. Yani Fener gider Aziz gitmez . Bence yeni bir takim kurun adı Özfenerbahce olsun kulup tüzüğüne de aziz yildirim ve soydaslari giremez diye kural koyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha anlayamamışlar, bu yönetimin başarıda gözü yok. Bu adamların amaçları sadece para kazanmak. Eh güzelim hazır alıcı müşterisi olan yeri. Lisanslı pok çıkarsalar alan oluyor. Adam ceza evindeyken bile başkan seçildi, kendisi gitse bile bunun kafasından olan birisi başkan seçilir. Yada kendisi aday gösterir onu seçtirir.
  • Umarım Ali Koç .

Ali Koç başkan FENERBAHÇE şampiyon!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.