Şimdi Ara

Yeni başladım.Bazı sorularım var.Yardımcı olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan 15Lv'im.Sp farm yapıyorum.5K sp var.

Wizard kastım 29 lv e kadar.Şimdi rogue oldum.Sp'em 10k olunca sp farm yapmayı bırakıcam.

Dagger + cleric olmayı düşünüyorum.Hangi skilleri açmalıyım.Eventler dışında pt ortamına çok girmiyicem.Kendim kasıcam.

Aktif ve pasif skillerin hangilerini açmalı, kaç kere up'lamalıyım.

NOT:REHBER'DEN BİRAZ BAKINDIM AMA YİNE DE KONU AÇMA GEREĞİ DUYDUM.

• öncelikle hoşgeldin aramıza sp farm 2-3m sp ye kadar sürebilecek bir durum hangi buildi seçeceğinize göre değişiyor tabi..10k sp de kapatmayın farmınızı nasıl olsa yenisiniz farm yapın ong larda...skilleri şuanlık boşverin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: rappelz32

öncelikle hoşgeldin aramıza sp farm 2-3m sp ye kadar sürebilecek bir durum hangi buildi seçeceğinize göre değişiyor tabi..10k sp de kapatmayın farmınızı nasıl olsa yenisiniz farm yapın ong larda...skilleri şuanlık boşverin bence

29 lv wizardım da sp 3k-4.5k arası oynuyodu hep.Skill açaçağım yada uplayacağım zaman 3300-3400 civarına düşüyodu.Sonra 3 gap la gittiğim için belli bi lv skill vermiyodum sp artıyordu gene azalıyordu.Öyle bi denge vardı.10k sp ilede 40-45 e kadar kasabileceğimi zannediyorum.Seneye yaz için ön hazırlık yapmak istiyorum aslında lv olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ç3k3j4ck

Şuan 15Lv'im.Sp farm yapıyorum.5K sp var.

Wizard kastım 29 lv e kadar.Şimdi rogue oldum.Sp'em 10k olunca sp farm yapmayı bırakıcam.

Dagger + cleric olmayı düşünüyorum.Hangi skilleri açmalıyım.Eventler dışında pt ortamına çok girmiyicem.Kendim kasıcam.

Yeni başladığınız için, bu farm olayı size sıkıcı gelmesi gayet doğaldır. Fakat sp farmı erken bıraktığınız takdirde, ilerleyen zamanlarda bu sıkıcı durumun kat ve kat fazlasını sp eksikliği yüzünden yaşayacaksınız. Bunu tecrübe yoluyla görmeniz bu kadar sp ile fazla sürmez.

Dagger clericte, karakteri sp tasarrufu yaparak kasmayımı düşünüyorsunuz. Eğer değilse açılması gereken skiller rehberde gösteriliyor. Ama çok gerekli olanı var az gerekli olanı, parti ce kasarken gerekli olanı var, solo kasarken gerekli olanı.

• quote:

öncelikle hoşgeldin aramıza sp farm 2-3m sp ye kadar sürebilecek bir durum hangi buildi seçeceğinize göre değişiyor tabi..10k sp de kapatmayın farmınızı nasıl olsa yenisiniz farm yapın ong larda...skilleri şuanlık boşverin bence

adam sanki 110a kascak yeni başlamış zevkıne oynar

30-40k kas 80e kadar yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

adam sanki 110a kascak yeni başlamış zevkıne oynar

30-40k kas 80e kadar yeter

nerden anlayabilirdim 110 a kasmayacağını? ilk mesajında öyle bir bilgi var da ben mi görmedim 40 45 e kadar kasacağını söylemiş arkadas ve zaten farma önem vermemesini ReLaKs belirtmiş...ben 110 a kasarsa diye şimdiden yapsın diye bir öneride bulundum sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs

quote:

Orijinalden alıntı: ç3k3j4ck

Şuan 15Lv'im.Sp farm yapıyorum.5K sp var.

Yeni başladığınız için, bu farm olayı size sıkıcı gelmesi gayet doğaldır. Fakat sp farmı erken bıraktığınız takdirde, ilerleyen zamanlarda bu sıkıcı durumun kat ve kat fazlasını sp eksikliği yüzünden yaşayacaksınız. Bunu tecrübe yoluyla görmeniz bu kadar sp ile fazla sürmez.

Dagger clericte, karakteri sp tasarrufu yaparak kasmayımı düşünüyorsunuz. Eğer değilse açılması gereken skiller rehberde gösteriliyor. Ama çok gerekli olanı var az gerekli olanı, parti ce kasarken gerekli olanı var, solo kasarken gerekli olanı.

Açıkcası sıkıcı gelmiyor sp farm yapmak ama kim kasıcak orası var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1-15 1-20 lvl arasını bedava kasan oyuncular vardır her serverda yeni açılanlar dışında tabi..lvl düşerek onlarla takılabilirsin her zaman
  • quote:

1-15 1-20 lvl arasını bedava kasan oyuncular vardır her serverda yeni açılanlar dışında tabi..lvl düşerek onlarla takılabilirsin her zaman

Lvl düşürmeye verceem parayı taxiye veririrm daha iyi
    Zaten kendi kendine level düşürme acayip sıkıcı olur. Git öl şehre ışınlan,tekrar git öl şehre ışınlan.
    Oooo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melankoliqwer -- 3 Eylül 2010; 15:48:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melankoliqwer

quote:

1-15 1-20 lvl arasını bedava kasan oyuncular vardır her serverda yeni açılanlar dışında tabi..lvl düşerek onlarla takılabilirsin her zaman

Zaten kendi kendine level düşürme acayip sıkıcı olur. Git öl şehre ışınlan,tekrar git öl şehre ışınlan.
    Oooo...

asıl sana Oooo... lvl düşme dediğimiz olayda artık bir tane cleric buluyorsun o seni ressliyor(exp döndürmeyen) sen öldükçe ve hızlı bir şekilde lvl düşüyorsun...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Melankoliqwer

quote:

Oooo...

asıl sana Oooo... lvl düşme dediğimiz olayda artık bir tane cleric buluyorsun o seni ressliyor(exp döndürmeyen) sen öldükçe ve hızlı bir şekilde lvl düşüyorsun...

Tamam sana soruyorum hangi cleric hayrına zaman ayırıp adam resliyo??????
    level başına 200k en ucuz tekliflerden biri

• hayrına resliyorlar diye birşey söylemedim zaten..kendi clericinizle yapacaksınız eğer yoksa 105 e kadar hızlıca kasılıp sp göreviyle farmı bir nebze o lvlda yapabilirsiniz.. gold harcayacak yer bulamazsanız da başkasına ressletin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.