Şimdi Ara

Yeni başladım Silvermoonda Hordle açtım yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlechest alıp oyuna direkt olarak girdim. Çok iyi dil bilmiyorum bu yüzden yalnız başıma oynuyorum. 5gündür bilfiil oynuyorum oyuna neden daha önce başlamamışım diyorum şu anda. Yaşım 25. Henüz oyunda yalnızca 1 tane Türk ile karşılaştım.
    Oyun hakkında hiç bi şey bilmiyorum açıkçası hikayesiyle pek ilgilenmedim. Daldım barzo gibi kasıyorum 75lv oldum :D
    Neyse lafı uzatmayacağım kendime en azından bi şeyler sorabileceğim muhabbet edebileceğim insanlar arıyorum. Bi discord kanalı falan olabilir.

• silvermoon alliance tarafında daha çok oyuncu vardır, yani horde de oyuncu sayısı az. Horde açcaksan ve Türk bol olsun dersen Twisting nether, alliance aççam Türk olsun dersen Silvermoon . Freka#2186 bu da battle tagim sorabilirsin aklına takılanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre510 -- 7 Mayıs 2019; 21:20:56 >
  • Oyun içinden anatolian hordes community grubuna katılıp yardım alabilirsin. Davet linki aşağıda.
    World of Warcraft
    World of Warcraft Community Invitation - WoW
    https://worldofwarcraft.com/en-us/invite/gyZYqetvol?region=EU&faction=Horde

• Silvermoon Alliance realmidir, eğer war mode kapalı iken 10 tane bile horde oyuncusu gördüysen kendini şanslı hisset.Bu kastığın class sana tecrübe olsun, ya Silvermoon'da alliance karakter kas yada Twisting Nether'de Horde karakter kas.Anladığım kadarı ile türklerle oynamak istiyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.