Şimdi Ara

Yeni başlatacaklar için en iyi f/p hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kısmet olursa 1-2 ay içinde evime geçmiş olurum ve internet bağlatacağım. konulara baktım göremedim o yüzden yenisini açmak zorunda kaldım. şu an mevcut firmalarda en iyi f/p dediğiniz hangisi ? hız, hizmet, fiyat ve servis bakımından değerlendirerek en iyi f/p bulalım hem bana hemde diğer araştıran arkadaşlara yardımcı oluruz..

• TURKNET
  • Türknet mantıklı :)
  • Türknet 2de 2 gidiyor bakalım herkes öyle derse direk bağlatayım kopmalar vs hiç sorunu yokmu türknetin
  • bende aynı durumdayım cevapları takip ediyorum yanlız sorun çözme noktasında turknetten çok şikayet ediliyor
  • Türknet ama alırken ilk başka türk telekoma başvuru yapın tahaütsüz vdsl tarifesi alın 1 ay kullanın yoksa türknete geçerken çok sıkıntı çekersiniz boş port yok diye süründürürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirJET

Türknet ama alırken ilk başka türk telekoma başvuru yapın tahaütsüz vdsl tarifesi alın 1 ay kullanın yoksa türknete geçerken çok sıkıntı çekersiniz boş port yok diye süründürürler

ilk türktelekomdan alınca masraf uğraşma vs yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Altyapı ve Port durumu nasıl acaba.
  • turk.net

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapı nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Altyapı ve Port durumu nasıl acaba.

bunu nasıl öğreneceğiz fiber alt yapıya baktım bulamadım hala net kararı vermedim.
  • Turknet tabii ki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.