Şimdi Ara

yeni baslayacagız, bazı sorularımız var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Kız arkadaşımla başlamaya karar verdik oyuna. Haliyle bazı sorularım var.
    Önden belirtmek gerekir diye düsünüyorum doğumgününde ona hediye olarak battle chest aldım d&rden.
    yeni baslayacagız, bazı sorularımız var

şimdi biz raf(arkadaş davet sistemi) ile oynamak istiyoruz. ilk sorum şu anda güncel olarak iki hesapda türkiye üzerinde kayıtlı ise bu sistem kullanılabiliyor mu?
    sonrasında yanlış anlamadıysam davet edilen taraf bir ay satın alırsa oyunu ona da bir ay hediye gidecek. iki ay alırsa davet edilen taraf pet veriliyormuş ona. oyun süresi de ekleniyor mu bir yada iki ay olarak?
    diğer oyuncularla ne sıklıkla karşılaşacağız? metin2 tarzı merkezi bir köy olayı var mı?

• battle chest ile oynamaya devam edin en son paketi almayın oynayacağınızdan emin olana kadar, raf sisteminin getirileri 1 ay oyun süresi ve ardından mount hediye olarak sana bunlar gelecek ve bence dolar bu kadarken başlamayın başlarsanız da rusya lokasyonundan başlayın ki dolar çok sıkıntı çıkarmasın size
  • Kullanılır. Oyun içinde O tuşuna bastığında menünün üst kısmında bulacaksın. Mail yolladıktan sonra gelen maille diğer hesap bağlandığında aktif olur. Süresi 3 aydır. Oynamaya niyetiniz varsa kasabildiğiniz kadar karakter kasın.2.5 ay sonra yeni paket geliyor. Aynı realmde aynı factionda başlarsınız zaten. Raf yapan hesaba yapılan hesaba 1 ay gametime alınıp bittikten 1 hafta sonra gametime gelir.

Yani battlechesti aldınız. Raf yaptınız. 1 ay bedava oynadınız. 1 er ay gametime aldınız. Sonraki ayın ilk haftasında raf yapan hesaba 1 ay gametime yüklenir. Diğerine normal gametime alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kız arkadaşımla oynuyorum beraber oynamak isterseniz buyrun gelin hem yardımcı oluruz hem de oyun arkadaşı oluruz çift olarak. Sadece ben ve kız arkadaşım takılıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.