Şimdi Ara

YENI BASLAYACAK ARKADASLARA RECRUİT FREND YOLLANIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YENI BASLAYACAK ARKADASLAR 3 GUNDE 70 OLMAK ISTIYORSANIZ RECRUİT FREND YOLLAYABILIRIM DAHA OYUNU SATIN ALMADIYSANIZ BOLEIKLE HER BIRIMIZ %300 EXP ILE KASABILIRIZ... PM ATABILIRSINIZ

• yenı baslamayı dusunen arkadaslar varsa ekleye bılır healler kasacagımdan DG sıkıntısı cekmeyız

c1ner1@hotmail.com
  • of of bnm acc tr adresli. indirim varken şeytan diyo al yeni bi paket.
  • olabilir zaten baya bi indirimde suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverhand

of of bnm acc tr adresli. indirim varken şeytan diyo al yeni bi paket.

Şu recuit friend yapma yolunu bi anlatsana adresi hallederiz o sorun olmuyor bana pm at beraber yapalım yeni paket alıp
  • profilini goremedıgımden pm atamıyorum almanyadan acc aldıysanız revards bolumunde invete atıosun oyuna baslıcak arkadasına sende oda %300 le kasıyorsunuz 20 tane recruit frendın olabılır herhangı bı sorun yok 2 nızde yenı baslıcaksanız 2 nızede atabılırım 3muzde aynı seylerden faydalana bılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: slychs

quote:

Orijinalden alıntı: silverhand

of of bnm acc tr adresli. indirim varken şeytan diyo al yeni bi paket.

Şu recuit friend yapma yolunu bi anlatsana adresi hallederiz o sorun olmuyor bana pm at beraber yapalım yeni paket alıp

ülke değişimi çok zor fatura istiyor adamlar ( elektrik telefon falan) raf nasıl yapılıyor bende bilmiyorum ama nette döküman çok .
  • ulkenı acc alırken o ulkelerden bırı secmedıysen raf yollayamassın ama hangı ulkeden olursan ol raf yollayabılırler sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneraksu22

ulkenı acc alırken o ulkelerden bırı secmedıysen raf yollayamassın ama hangı ulkeden olursan ol raf yollayabılırler sana

benim ülke almanya yaptım benim ülke türkiye olaraktı acc de deiştirdim sorun olmadı hunter a roketi felan aldım şimdi rogue a almak istiyorum yani sorun olmaz ülkeyi almanya yapın gitsin bir şey deil benim ülke almanya gözüküyor adress türkiye adresi
    Bende sorun olmadığına göre sizde hiç olmaz
  • evet ama country kısmı editlenmiyor artık ilkbasta hangı ulke sectıysen o kalıyor
  • VAY ARKADAS BIR KISI YOKMU YENI BASLAYACAK :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.