YENI BASLAYACAK ARKADASLAR 3 GUNDE 70 OLMAK ISTIYORSANIZ RECRUİT FREND YOLLAYABILIRIM DAHA OYUNU SATIN ALMADIYSANIZ BOLEIKLE HER BIRIMIZ %300 EXP ILE KASABILIRIZ... PM ATABILIRSINIZ
of of bnm acc tr adresli. indirim varken şeytan diyo al yeni bi paket.
olabilir zaten baya bi indirimde suan
quote:
Orijinalden alıntı: silverhand
Şu recuit friend yapma yolunu bi anlatsana adresi hallederiz o sorun olmuyor bana pm at beraber yapalım yeni paket alıp
profilini goremedıgımden pm atamıyorum almanyadan acc aldıysanız revards bolumunde invete atıosun oyuna baslıcak arkadasına sende oda %300 le kasıyorsunuz 20 tane recruit frendın olabılır herhangı bı sorun yok 2 nızde yenı baslıcaksanız 2 nızede atabılırım 3muzde aynı seylerden faydalana bılırız
quote:
Orijinalden alıntı: slychs
quote:
Orijinalden alıntı: silverhand
Şu recuit friend yapma yolunu bi anlatsana adresi hallederiz o sorun olmuyor bana pm at beraber yapalım yeni paket alıp
ülke değişimi çok zor fatura istiyor adamlar ( elektrik telefon falan) raf nasıl yapılıyor bende bilmiyorum ama nette döküman çok .
ulkenı acc alırken o ulkelerden bırı secmedıysen raf yollayamassın ama hangı ulkeden olursan ol raf yollayabılırler sana
quote:
Orijinalden alıntı: caneraksu22
ulkenı acc alırken o ulkelerden bırı secmedıysen raf yollayamassın ama hangı ulkeden olursan ol raf yollayabılırler sana
benim ülke almanya yaptım benim ülke türkiye olaraktı acc de deiştirdim sorun olmadı hunter a roketi felan aldım şimdi rogue a almak istiyorum yani sorun olmaz ülkeyi almanya yapın gitsin bir şey deil benim ülke almanya gözüküyor adress türkiye adresi Bende sorun olmadığına göre sizde hiç olmaz
evet ama country kısmı editlenmiyor artık ilkbasta hangı ulke sectıysen o kalıyor
VAY ARKADAS BIR KISI YOKMU YENI BASLAYACAK :)))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme