Şimdi Ara

yeni başlayacaklara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomato king -- 25 Aralık 2016; 4:20:30 >

• Oyunda hile elbet yapan olabilir ama hile yapan kişinin oyunda ne kadar online kalacağı bilinemez. Oyunun ekibi gerçekten iyi ve bu konuda sıkı çalışacaklarına eminim. Ben o yüzden hilenin oyunda büyük bir sorun yaratacağını zannetmiyorum. Hile yapan birini gördüğünüzde videoya almak uzun süreli görüntülerini çekmek veya online bir gm arayıp karakteri takip etmesini söylemeniz gibi her oyunda klasik şikayet etme yöntemleri var. Oyunda günün %90 ı içeren bir zamanda online gm bulunması bekleniyor. Buda hile yapan kişinin çok kolay bir şekilde ban alacağı anlamına geliyor.

Oyun Türkiye'de yeni açılıyor olması herkes için bir avantaj. Tabi oyunu yıllardır oynayıp oyunu çok iyi bilenlerde yok değil Bölümdeki herkes oyun hakkında neredeyse bütün bilgiye sahiptir.

Her mmoprg gibi lvl atlayıp diğer ırklarla savaşıyorsunuz. Ancak her karakter istediğin zevki sana vermeyebilir. Bazı karakterler vardır gerçekten güçlü olabilirler ama en fazla 3 4 skill bulundururlar. Çok fazla skill yapabilen bir karakter istiyorsan mystic olmalısın.

• +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomato king -- 25 Aralık 2016; 4:20:46 >
  • walla Guildwars2 derim bütün dünya bekliyor ben de bekliyorum. 2011 ortasında çıkacak her oyuncuya ona özel questleri olucak ayrıca oyun içinde her quest sonrası oyun içi intro videolar mevcut oyun mmorpg den çok bildiğimiz arcade oyunlara benzemekte e2 fuarından çekilmiş videoları mevcut incelersen daha iyi anlarsın ayrıca oyun ücretsiz olucak sanırım 40 dolar civarı sadece oyunu bikereye mahsus key alımı olucak. yok benim şu an hemen oynamam gereken bi oyun lazım dersen RF online yada aion online derim ama aion 14 euro aylık ve tıklım tıklım 25-30 dakika bekliyorsun loginden sonra ben 3-4 ay oynadım çok fazla gold bot war silkroaddan farksız yane ama oyun olarak mükemmel bence rf yi bekle acılmak üzere istersen dil seçeneklerinden nort amerikayı seç login olabilirsin oyuna gir biraz bak

• Aion onlineyi tavsiye ederim her konuda kaliteli bir oyun...
    bolcada türk var 2-3 ay bi denedim oyuna şahsen hayran kaldm sonra rf türk serveri olayı olunca bıraktm pvp serverlerinde takiliyorum şu an aionun
    rf türk açılana kadar...
  • +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomato king -- 25 Aralık 2016; 4:22:25 >
  • officalde başlayabilirsin rf türk açılana kadar dolan biraz oyunu hafiften tanırsın ne nerde gibisinden.
    yanlız aion oynicaksan sistem gereksinimlerin gerçekten çok kaliteli olmalıki oyundan zevk alabilesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskisehirli26 -- 27 Eylül 2010; 11:49:24 >
  • 3,2 4X işlemci
    4gb dd3 ram
    1 tb hd
    1+1 gb geforce ekran kartı

sanırım yeter :D

ama su amerika server girişini yapamadım suncuya bağlanma hatası felan verior gibi..
  • yeterde artar ble :)

rf ninmi?
  • +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomato king -- 25 Aralık 2016; 4:22:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeaNLiE

şöyle garip birşey oldu.. ben rf türk den oyunu indirdim. üye oldum herşey güzeldi. en azından playfr.tr den giriş yapabilioirdum.. bu gün siteden giriş yapamaıorum.. offical siteden yani playrf.com dan giriş nicknamemim kullanılıyor gözüküor :S ki imkansız..

playrf.com dan kullanıcı adı şifre giriorum join member dior :S baya kafam karıştı şimdide üyelik sorunu cıktı. tr server açılmadığı gibi yabancı serverlara da giremiorum :(

US serverına girmek için playrf.com dan üyelik alman lazım. playrf.com.tr den alınan üyelik sadece playrf.com.tr içinde kullanılır. Oyun aynı ancak sunucular farklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.