Şimdi Ara

Yeni başlayan birine destek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce karakterini 85 yap sonrahttp://lineage.pmfun.com/ bu siteden (certs) bölümüne bak istediğin skilin classini subclass yap 6 level Emergent skill ve 3 tanede senin secimine bagli olarak master ability ve class spesific skilleri alabilirsin...Master ability skillerini 3 level yapabilirsin ama class-spesific skillerini tek level yapabiliyorsun...Benim tavsiyem Emergent skilinin 6'sinida m.def ver...Master ability alma hiç çünkü az veriyorlar...Class-spesific ten 3 skill al...Biri Wizard classtan Anti Magic,digeri Knight classtan Counter defense,digeride rogue classtan Boost evasion...Level 65 ve 70 ten emergent ability gelir 75 ten class spesific skili level 80 dende Divine transform sertifikasi alirsin...Bu leveller subclass levelleri...(Bundan sonrakileri sırasına göre yapmana gerek yok çünkü uzun vadeli şeyler)
    Sonra fame kas armoru ve silahi pvp yap...Fame Fortress ve kale savaslarindan gelir bu biraz uzun sürer...Birde Olympiattan Medal of Glory ile yapabilirsin ama o 100 fame veriyor...Hergün 5 medal of glory kazanma şansın var...
    Sonra silahına ve armoruna element bas...Buda senin skillerine bağlı ama armor karşındakine bağlı...
    Sonra clan leveli 11 olan bir clana gir skillerinden faydalan...Silahına Augment bas Dagger icin en ideal augment under atacklarda sana atack verenin skillerini kitleyen bir augment var onu bulmaya calis genelde tutmuyor bunlar ama tuttugu zaman hayat kurtariyor...Birde talisman kullan bildigim en iyi 2 talisman var biri hp fulluyor digeri 10 saniye divine shield veriyor...Birde critical demage veren talisman kullanirsin zaten 3 aktif talisman kullanabiliyorsun...En son skill enchant kaliyor onuda zaten serverda hersey var diyorsun alirsin codex mastery basarsin skillere...Yanına birde okçu ile tank aldınmi tamamdır :)

bu şekilde bir cevap aldım sorumda şuydu spellhowler karakterim var max lvl 85 olan l2amerika serverında oynuyorum bu serverda dagger classı yapıp show yapmak istiyorum bu münkünmüdür mümkünse neler yapmam gerek.

subclass skilli denilen transform skillinin görevini yaptım ana class spellhowler dark elf büyücü işte yanına daggercı açtım bunun yanına daha neler açmam lazım ve skill görevini bitirdiğimde hangi skilleri açmam gerek arkadaşın yazdığı boost evasion diye skiller yok onun yerine transform unicorn transform anakim transform heratic gibi skiller var hangisini seçmem lazım benim iyice kafam karıştı.

itemleri nasıl pvp itemlerine geçiricem nerden oluyor?

bana açıkca yazabilecek varmı ?

herşey için çok teşkkürler. Araştırmalarımı forumda yaptım ama tam anlıyamadığım için birisi bilgi verebilirse bu konuyu derleyip rehber şeklinde düzelticem benim gibi eksik kalmasın kimse yaw :D

• 15 kişi görüntülemiş fakat DH'den yanıt yok sanırım arkadaşlar emin olun sırf benim için değil konu içinde konular içinde dağıtılmış hep bilgiler ve tam olarak anlaşılmıyor. birileri yardımcı olabilirse sevinirim derleyip toparlıyacam bende düzenli bir rehber haline getiricem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

15 kişi görüntülemiş fakat DH'den yanıt yok sanırım arkadaşlar emin olun sırf benim için değil konu içinde konular içinde dağıtılmış hep bilgiler ve tam olarak anlaşılmıyor. birileri yardımcı olabilirse sevinirim derleyip toparlıyacam bende düzenli bir rehber haline getiricem.

orjianelde mi oynuyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

15 kişi görüntülemiş fakat DH'den yanıt yok sanırım arkadaşlar emin olun sırf benim için değil konu içinde konular içinde dağıtılmış hep bilgiler ve tam olarak anlaşılmıyor. birileri yardımcı olabilirse sevinirim derleyip toparlıyacam bende düzenli bir rehber haline getiricem.

orjianelde mi oynuyorsun ?

Anladigim kadariyla Private Gracia serisi clientte max 85lvl olan
    Yapacagin sey Apo serverda nuker bulup yardim istemen, dedigin seyler 30dkda ayarlanacak isler
  • l2 amerika serverındayım max level 85 ana karakter olarak trasure hunter rogue nin daggercisini açtım sub olarak storm scream açtım görevleri beklitiyorum sizin diyeceklerinize göre ilerlemek istedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.