Şimdi Ara

Yeni başlayan birisi için 2000-2500 lira arası kamera önerebilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar doğa gezilerini çok seviyorum bazen çok güzel manzaralar yakaladiğim oluyor ama ne yazik ki mevcut telefonum eski ve kamerası iyi degil anı yakalayamiyorum onunla.

2000-2500 lira arası kameralar önerir misiniz ?

Bir de sorum olacak 1800 lira civari canonlara baktim 16mp falan gosteriyor general mobile telefonlari da 16mp onlar gibi çekmiyor degil mi farki nedir :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oncelikle 0 makina sakin ama sakin almayin. 1.000 lira net fazla verirsiniz hic gerek yok. Makina onerisine gelirsek bu fiyat araliginda Olympus omd em10 mark ii yada Sony A6000 onerebilirim. Mesela A6000'in sifiri 3000 civariyken 2.elde 1 ay bile kullanilmamis makinalari 2200-2300 bandinda bulabilirsiniz.

Mp olayina gelirsek aslinda bakmaniz gereken en son seylerden biri. Asil onemlisi sensor boyutu. Yukarida onerdigim makinalarin yaninda cep telefonlarinin sensoru mercimek kadar kaliyor. Resimde goruyorsunuz zaten Olympus ve Panasonic micro43 sensor kullanir, Sony A6000 ve serisi Apsc sensor. Bu sensorlerin ozelliklerini, birbirinden ayrilan farklarini internetten arastirabilirsiniz. Onun disinda dedigim gibi bu iki makina isinizi fazlasiyla gorur. Ek olarak Samsung Nx300'de tercih edilebilir. Samsung piyasadan cekildi fakat Nx300'de tam bir f/p urunudur. 1100-1200 civari bi fiyata bulabilirsiniz. Sony gibi apsc sensore sahip. A6000 ile yapacaginiz her seyi Nx300 le de yapabilirsiniz

Yeni başlayan birisi için 2000-2500 lira arası kamera önerebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaraziVKayra -- 7 Ocak 2019; 3:39:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.