Şimdi Ara

Yeni başlayan için tecrübelilere bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk aracımı eşimde kullanacağından dolayı ve hafif yokuşlu bir mevkide oturmamdan dolayı otomatik düşünüyordum 22-26 bin seviyelerinde bir araç alacaktım.

Fakat 2012 model 45.000de temiz tanıdıktan manuel araç buldum ve piyasanın 5 - 6 bin altına 30 bine alabilme durumum var sizce tercihim ne olmalı

arkadaşım ilk araç olacağı için vurma çarpma olması ve yokuş sorunu olabileceğini belirtti sizce ne yapayım

• Kimse piyasanın 5-6 bin altına vermez. Veriyorsa hiç durmayın alın ve 6 bin üstüne satın, sonra daha iyi bir otomatik alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eşiniz kullanabilirse sıkıntı olmazda araç nedir

• Yukarıdaki arkadaşa katılmamak mümkün değil. Piyasanın 5/6 altına 30 bine alın 35bine satın tabi gerçek piyasası 35 bin ise.
    Sırf yokuşu bol diye otomatik vites alınmaz(bence). Birkaç saat pratik ile aracı yokuşta kaydirmadan kaldırmayı herkes öğrenebilir. Ayrıca el freni ile kalkmak acemilik değil konfordur. Hem dinlenmiş olursunuz

• Araçta yokuş kalkış desteği varsa biraz pratikle kolay alışılır.
  • Otomatik bir i10 size çok ideal , fiyat aralığı da tuutuyor gibi hem de ufak eşiniz rahat eder .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

Kimse piyasanın 5-6 bin altına vermez. Veriyorsa hiç durmayın alın ve 6 bin üstüne satın, sonra daha iyi bir otomatik alın.

Neden (-) anlamadım. Gerçekçi olmak lazım neden pşyasasının altına verilsinki???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Manuelin zevki başka da olay eşinizde bitiyor. Eşiniz kullanabilirim alışırım derse durmayın alın ama kullanamam derse hiç düşünmeden siz otomatiğe yönelin çünkü eşinizin rızası olmadan alınca ileride ben bunu süremiyorum kendine araba aldın bana da otomatik araba al diyebilir hiç riske gerek yok :)
  • Temiz bir araba satın almak mı yoksa düz vitese alışmak mı daha kolay diye soruyorsanız, düz vitese alışmak daha kolaydır.
  • ozbayram kullanıcısına yanıt
    Eksinin sebebi şu, alın-satın demişsiniz. Al-satçılar sevilmez buralarda...

Ama size katılıyorum, gerçekte dediğiniz gibi 300-500 belki ama kimse tanıdığı dahi olsa aracını ederinin 6000 tl altına vermez. Veriyorsa bir pislik vardır orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otosarrafı -- 22 Ekim 2015; 16:46:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

Eksinin sebebi şu, alın-satın demişsiniz. Al-satçılar sevilmez buralarda...

Ama size katılıyorum, gerçekte dediğiniz gibi 300-500 belki ama kimse tanıdığı dahi olsa aracını ederinin 6000 tl altına vermez. Veriyorsa bir pislik vardır orada

Aracın piyasası ile ederi farklı bence. Piyasanın Altında verebilir ama bu ederinin Altında olduğu anlamına gelmez. Piyasanın şişik olduğu malum.

• cevabınız için teşekkürler ben kendim için endişe etmiyorumda eşim olunca düşünmüyor değilim otomatiği

dediğiniz gibi tanıdıktan temiz oto daha ön planda şu an
  • ozbayram kullanıcısına yanıt
    hocam hatır gönül işleri sebebiyle al-sat yapamam en az bir iki yıl kullanırım
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    2012 fiesta
  • byshakram B kullanıcısına yanıt
    benimde çekindiğim durum bu hocam
  • otosarrafı kullanıcısına yanıt
    hocam ailenin durumu iyi ayrıca 2012de aldığı fiyata göre pekte zarar etmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.