MERHABA! Yıllardır telefonumda doğayı yakalamak için fotoğraf ve video çekiyorum ama artık yükseltmeye hazır olduğumu düşünüyorum. Manzaralar, çiçekler, mantarlar, dağlar, bazen de yürüyüş sırasında çekilen arkadaşların portreleri. Esas olarak paylaşacak kaliteli fotoğraflara ve dijital not defterine sahip olmak istiyorum. Bütçe: 1500'ün altında Boyut: Her zaman bir yürüyüş çantası getiririm, kompakt bir şey tercihim olur. Eğer yardımı olacaksa, 20 litrelik yürüyüş çantamın (kamera çantası dahil) yarısını kaplayan bir şeye razıyım. Not: Seyahat ortağım Fuji Film XT50 kullanıyor ve ürettiği fotoğraflara bayılıyorum. Bu biraz bütçemi aşıyor ve benim için biraz büyük. Ama film modlarını o kadar çok seviyorum ki! Benzer bir şey harika olurdu. Ayrıca resimleri Bluetooth aracılığıyla telefona yüklemenin kolaylığını da seviyorum, bu özelliğe sahip bir şey bulmayı umuyorum. Bazı temel düzenlemelerin nasıl yapılacağını biliyorum ama ileri düzeyde bir şey yok, bu yüzden bir çeşit Fuji Film'in harika olacağını düşünüyorum ama her türlü öneriye açığım! Şimdiden teşekkür ederim :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terty -- 21 Nisan 2024; 16:32:20 > |
Bildirim