Dediklerini uyguladım oyunu açıp oynadım biraz ama oyundaki elemanlar fena oynuyor :)
mesajım bulunsun
Xfire: ermaned
BEYLER XFİRE YE UYE OLAMIYORUM NEDEN?
COD2 nın Online versıyonu berbat kımın kımı vurdugu bellı degıl..!! Girmemle cıkmam bir oldu..
3 hariç tüm seriyi oynadım önce mw serisini bitirdiğim için 1 - 2 ve 5 çok sıkıcı geldi.
Bendemi başlasam diyorum. :d
r_multiGpu 1 fps için grafik kartıyla ilgilidir fps artabilir
Cod 2 yükliyemiyorum. 64 bit hatası veriyor. nasıl çözebiliriz.?
merhabalar , öncelikle dediğiniz herşeyi tamamen uygulamama rağmen patch'ı kurarken aldığım hata şu; "A valid Call of Duty 2 installation could not be found at the path specified. Please specify the path where Call of Duty 2 is installed. " kurulumda doğru yeri gösterdiğimede eminim sorunun ne olduğunu bilen arkadaşlar yardımını eksik etmezse güzel olur şimdiden teşekkürler
Teşşekürler bilgiler için
Elinize sağlık çok yararlı aradağım şeydi bu.
arkadaşlar ben cod2 yi yeni yükledin singleplayer açılmıyordu crack yükledim "Fatal Error" hatası veriyor unu nasıl düzeltebilirim lütfen yardımcı olun sistem özellikleri sunlar intel core i3-380M(2.52Ghz, 3MB L3 cache) AMD Radeon HD 6370M 512MB VRAM
Ah ulan ah eskiden oynasana.com vardı Heyyy gidi günler heyy.
win8 de çalışıyor mu bu reg dosyası??
"D:\Games\Call of Duty 2" Bendeki oyunun dizini şu şekilde. ben uyarlayamadım verdiğiniz şekle hala aynı hatayı veriyor. yardım edermisiniz. pc win7
Eyvallah
Bu oyunu multiplayer de nasıl oynayabiliriz?Direk çalışmadan oyundan atıyor.İşletim sistemi windows 7 64 bit