Şimdi Ara

Yeni Başlayanlar İçin Sinema (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
33
Favori
9.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla gerçek bi sinema izleyicisi olmak istiyorsanız bi kere popüler kültürün getirdiği filmleri aşk meşk yok sex yok para zenginlik zengin kız fakir oğlan izlemeyeceksiniz, açacaksınız karpuz kabuğundan gemiler yapmak, yozgat blues, iki gün bir gece, muhtemelen çoğu kişi isimlerini bile duymamıştır çünkü bu filmlerde emek ve sanat vardır öyle para basıp içine müzik doldurup güzel iki kadın konup film yapılmaz onun için en çok gişe yapan filmler bir ödül bile alamıyor konuyu hortlatmış oldum kusura bakmayın da konuyu çok beğendim elinize sağlık
  • Çok güzel bir paylaşım ve kesinlikle haklısın Listedeki filmler çok güzel
  • Yine film tavsiye konuları revaçtayken aklıma bu güzel konu geldi ve bir güncelleyeyim dedim. Görmeyenler faydalansın.
  • Hem görüşümü belirteyim, hem de görmeyen varsa konuyu faydalanır. Bazı arkadaşlar konu sahibi arkadaşa çıkışmış ancak beni konuyu sonuna kadar faydalı bulan biri olarak bu listeden çok film izledim ve konu sahibi arkadaş herhangi bir dayatma yapmadan kendi fikrince önerilerini sunmuş. Arkadaşa teşekkür ediyorum emeği için..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. Emeğine sağlık.

• Yeni baslayanlara sunu soyluyorum : Misiri sessiz yiyiniz. Konuşmayıniz lutfen.

Bide o telefonu cikarmazsaniz cok iyi olur.

Guzel konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeshnda -- 23 Eylül 2016; 17:05:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme gelmeli

• Güncelleme gelirse süper olur
  • Ben eşime film izletmeye yeni başladım, Prestige falan izletince sıkıldı, acaba bu tarz beyin yakan filmlere erken başlattığımdan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Ben eşime film izletmeye yeni başladım, Prestige falan izletince sıkıldı, acaba bu tarz beyin yakan filmlere erken başlattığımdan mı?
    Hiç sanmıyorum. Küçük dozlarla başlayıp yavaş yavaş dozu yükseltilen bir konu değil ki (bana göre tabi) . Sevmişse sevmiştir , sevmemişse 50 soft film izledikten sevecek diye bir beklenti yanlış kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

Hiç sanmıyorum. Küçük dozlarla başlayıp yavaş yavaş dozu yükseltilen bir konu değil ki (bana göre tabi) . Sevmişse sevmiştir , sevmemişse 50 soft film izledikten sevecek diye bir beklenti yanlış kanımca.

Alıntıları Göster
    o zaman beyin yakan film sevmiyor deyip o kategoriden uzak tutacağım :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.