Şimdi Ara

Yeni Başlayanlar İçin Sinema (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
33
Favori
9.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsenin canınızı sıkmasına izin vermeyin. Listeyi word olarak kaydettim. 18 sayfa tuttu. Çok büyük bir emek. Çok teşekkürler.
  • Çok yararlı bir konu ve liste olmuş.Şimdi zamanım olmasa da hepsine teker teker bakıcam
  • Yorum atan arkadaşlara teşekkürler.
  • bu kadar kasmaya gerek yok, zaten günde 2 film izlesen bile ömür yetmez izlemeye, akışına bırakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

bu kadar kasmaya gerek yok, zaten günde 2 film izlesen bile ömür yetmez izlemeye, akışına bırakın.

Arkadas adam iyi niyetle bir tavsiye konusu acti bi sovmediginiz kaldi yemin ederim. Ne kasmasindan bahsediyorsun tavsiye konusu bu, zorla izleyeceksiniz konusu degil.

• Çok güzel bir liste olmuş. Benimd aralarında bilmediğim baya film var onlarıda izlenecek listeme aldım :)
  • Çok güzel bir liste. Sizin listenize bakarak kendi film listemi tekrardan düzenledim ve önerdiğiniz filmlerin bir çoğunu aralara serpiştirdim. Teşekkürler ellerine sağlık.
  • bu listeye kimse bakmaz..

biraz daha azaltman lazım..

1. liste mesela en bilinen "10" film'den olusmalı..

ve hepsinin afisini verirsen iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 6 Ekim 2014; 21:42:20 >
  • Hocam liste için teşekkürler.

Bu arada Little Miss Sunshine filmi 1.listeye daha uygun olabilir, çünkü hem dramatik hemde mizahi açıdan eksiksiz denilebilecek kalitede olup akıcı olan filmlerden.
  • Teşekkürler.
  • Sağ olasın
  • Güzel liste teşekkürler 2.de izlemediğim var baya
  • Takip bende buradan film seçebilirim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Bu da benden olsun o zaman
    />

Gif kareleri arasında geçiş süresi çok kısa olmuş. Her filmin ismini farketmek zor.
  • harika bir liste
  • +++++++++++++++++
  • GÜNCEL
  • listedeki filmler zaten kült filmler çoğu ancak yeni başlayan adama da gidip oldboy,psycho özellikle bir zamanlar anadoluda felan önermek biraz saçma olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

listedeki filmler zaten kült filmler çoğu ancak yeni başlayan adama da gidip oldboy,psycho özellikle bir zamanlar anadoluda felan önermek biraz saçma olmuş

Konuyu okuduğuna emin misin?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.