Şimdi Ara

Yeni başlayanlar için sony a6000 ve bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba, yeni başlayan biri olaraktan sizce ikinci el 1400 tlye 1.5 sene garantili a6000 almalı mıyım? Bu makinada shutter sayısına bakabiliyor muyuz? Ayrıca aynalı makinalarda video çekmek makinaya zarar verirken, aynasiz makinalarda da böyle bir durum var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Video tüm sensörleri belli miktarda yıpratıyor . Aynalı aynasız ayrımı yok . Sabah akşam video çekmeyecekseniz kolay kolay bir sorunla karşılaşmazsınız ısınma dışında . Başlangıç ve devamı için yeterli bir cihaz . Fiyat fena değil . Az bir miktar daha pazarlık edilebilir , n11'de kart kampanyası ile 1600 civarına sıfır alınabiliyordu .

http://tools.science.si/index.php

sony dslr ve aynasız cihazlarda shutter sayısı için bu siteyi kullanabilirsiniz . Sonuçlar bana göre net olmasa da yakın sayılır .
  • kredi kartı ve hediye çeki ile sıfır 1475 e aldım. sıfırı 1700 şuan yine kampanya filan 1600-1500 alınabılır. ikici eli bana kalırsa 1300-1400 anca eder. başlangıç ve orta seviye için bence çok güzel bir makına.
  • Bu makinada maksimum shutter sayısı ne kadardır ?
  • Tavsiye itiyorsan 1400 2. el olan makinaya 1600 sıfır sa verme o parayı acil tamamlayabiliyorsan al yıl sonuna doğru bu dolar kuru düzeltmelerinden sonra bu fiyatları hayal bile edemeyeceğiz. Şuan fazla stoklardan dolayı zam yok bu sektörde. Diğer sektörlerde zamları görmeye başladık çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.