Şimdi Ara

Yeni Başlayanlar için Türkçe DOTA 2 Video Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

selamlar cümleten arkadaşlar, başlıktan da anlayacağınız üzere benim gibi yeni başlayacak olanlar için videolar hazırlıyorum. nette oldukça bol kaynak var amma velakin başlangıç seviyesinde cidden zorlayıcı bir oyun dota 2 için Türkçe kaynak pek fazla yok.

ben de kendi deneyimlerimi katarak, dota'ya yeni başlayacak olanlar ya da "dota da neymiş bi bakayım" diyenlere yardımcı olmaya çalıştım. sizden ricam fikirlerinizi buradan bana iletmeniz -şundan da bahset su da olmalı gibisinden-

tekrar hatırlatmakta fayda var yalnız, oldukça temel ve basit videolar yapıyorum, zira birçok insanın herolari itemlari görünce oyundan korkup kaçtığına şahit oldum :) hero tanıtımlar ve item setlist olaylarına yavaş yavaş, usul usul milleti ürkütmeden gireceğim ileride.

temel giriş videomuz buradadır, sizin de fikirlerinizle seri haline getirip geliştirmeyi planlıyorum.

Yeni başlayanlara DOTA 2 Rehberi (Eşeği saldım bakkala)http://www.youtube.com/watch?v=0kvbjU8tiqc

• Güzel bir video olmuş fakat biraz eksik runelardan ve denyden bahsetmemişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil_Miyu -- 15 Ekim 2012; 21:20:58 >
  • @Evil_Miyu haklısın dostum ama dediğim gibi bir denge tutturma peşindeyim. bir anda hero, statlar, rune, skiller, itemlar girdik mi milletin gözü korkuyor kendimden biliyorum. sıradaki videoda rune, shop, natural creep ve binaları anlatmayı planlıyorum.
  • Kesinlikle devamını bekliyoruz.
  • izledim gayet iyi olmuş, diğer videoları sabırsızlıkla bekliyorum artık yavaştan hero özellikleri, itemlerin aktiflerine falan geçsende öğrensek
  • destek için saolun arkadaşlar. yarın geliyor sıradaki video, hero sınıfları, takımdaki rolleri ve harita hakimiyetini işliycem 10 dk süreyle. yetişmedi 15 dk en fazla :)
  • Takipteyiz abi !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler güzel video olmuş izliyorum şuanda.
  • Yenisi daha gelmedi. Bekliyoruz...
  • hort olucak ama şimdi gördüm. video gayet iyi olmuş. anlatım ve anlatan çok iyi
  • Arkadaşlar arayı bu kadar açtığım için kusra bakmayın ama tasınma, bilgisayar, internet bağlantı derken 2 ayı geçirdik.
    1 hafta boyunca oyuna tekrar adapte olup kaldığım yerden devam ediyorum.
    Yeni videoları mutlaka burada duyururum teşekkürler izlediğiniz desteklediğiniz için :)
  • çok iyi olmuş devamı gelmeli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.