Şimdi Ara

yeni baslayanlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cok fazla bir pekoman bilgim yok...

onun için sizlerden yardım istiyorum...

oyuna başlayalı 2 gün oldu ve karşıma çıkan hangi pokemonları almalıyım, hangileri çok önemli pokemonlar...

bu önemli, almam gereken pokemonların resimlerini olmadı isimlerini bile yazsanız o kadar çok memnun olurum ki...

sizlerden yardımlarınızı esirgememenizi istiyorum...

herkese ii oyunlar şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SaVaRoNa_07 -- 16 Nisan 2007; 19:51:05 >

• üst konulardan crater rehberinde sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.
  • önüne çıkan dark shiny ghostly metalic tüm pokeleri topla
  • bütün d-s-m-g pokeleri topla onları trainerlarda kas madalyaları topla efs. avına başla
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert00000vic

önüne çıkan dark shiny ghostly metalic tüm pokeleri topla

Yeni Başladıysa Tüm Pokéleri Alsın.Ama Türü Ghost , Dark , Flying , Ground vb Pokéleri Al.Çünkü Onlar Trainerdan 0 Yediği İçin Hemen 1oo Level Yapıp Rozetleri Toplarsın ve Efsaneler Çıkar
  • hmm anladım gibi

bide bişeyi daha mrk ediyorum cvp ını bi türlü bulamadım

d-s-m-g olmadığı halde önemli olan pokemonlar (yani benim gibi yeni başlayan ezikler için) hangileri acaba

güçlü olupda almadığım poke olmasını istemiyorumda

şimdiden teşekkürler mert00000vic ve 11lordmuti62
  • sableye d.s.g bulana kadar idare eder
  • dmsg sableye , dmsg lartivar , dmsg gastly bunaları bulursan kesin al
  • gastly ve bunun gelişmişlerini alırsın farketmez hepsini alabilrisin normla olsa bile
  • Sableye rozetleri almanda sana çok yardımcı olur sableyeyele hem para hem level hem exp kas.Paranla potion al ve rozetlere dal!!!!!
  • battle ekranını fln aç sen haritada poke çıkınca sonra yakalıcağın pokemonun türüne bak
    ground rock fly ghost dark çıkarsa onları al trainerde 100 yaparsın madalyaları onlarla alıp efs. yakalamaya başlarsın
  • galip_1994@hotmail.com ekle öğretiyim sana
  • POKEMONUN İSMİNE TIKLA ATAKLARI FLN VAR EN ALTTA TYPE VAR ORDA GROUND GHOST DARK FLN YAZAR ONA GÖRE BATTLE ANY MEMBER A GİR DARK POKEMONU İSE ZEDJADARK SU POKEMONU VEYA ÇİM POKEMONU İSE ZEDJAGRASSWATER ANLAMADIYSAN MSN EKLE dh_turkey@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.