Şimdi Ara

Yeni Başlıyacak Olana Tavsiyeleriniz Neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba oyuna yeni başladım biraz internette baktım burdanda tavsiye almak istedim önerileriniz neler ? Mesela tank tavsiyesi , Savaş taktikleri vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonight We HUNT.

Merhaba oyuna yeni başladım biraz internette baktım burdanda tavsiye almak istedim önerileriniz neler ? Mesela tank tavsiyesi , Savaş taktikleri vs.

öncelikle oyunun mekanikleri lol gibi değil çok çok farkli ap ayri birşey. İlk bir hafta hiçbirşey yapamayacaksın kötü oynayacaksın bu seni caydırmasın. İlerleyen zamanlarda ise asil stratejinin bu oyunda olduğunu göreceksin.

Rus is 7 veya is4 hatina git. Bu hatlar oyuna başlayanlar için çok iyidir. bende yeni başladım ama biraz ilerleme kaydettim iş yapıyorum iyi kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BAŞLAMAYIN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzunca süre 1.seviyede takıl....sonra yavaş yavaş bir koldan ilerle...
  • Seviye 5 kadar oyunu kullanış ve taktiksel stratejinle büyük zevk alırsın
    5'den sonrasını ise ne sen sor nede ben söylüyeyim
  • Merhaba deneyim sahibi olarak diyebilirimki oyun para kazanmak icin yapilmistir. Tier 8 yeni oldugun icin şöyle yazayim Level 8 e kadar oyunu bedava yapiyorlar daha üstü icin para harcamani saglayacak Premium hesap, Premium tank, Altın vs. zorunlulukta bırakıyorlar. Zira keyiflerinden ücretsiz oyun yayinlamiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipro

Merhaba deneyim sahibi olarak diyebilirimki oyun para kazanmak icin yapilmistir. Tier 8 yeni oldugun icin şöyle yazayim Level 8 e kadar oyunu bedava yapiyorlar daha üstü icin para harcamani saglayacak Premium hesap, Premium tank, Altın vs. zorunlulukta bırakıyorlar. Zira keyiflerinden ücretsiz oyun yayinlamiyorlar.

indirdim de oynu ,bu yorumu dün görebilseydim hiç indirmeye kalkışmazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bitir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonight We HUNT.

Merhaba oyuna yeni başladım biraz internette baktım burdanda tavsiye almak istedim önerileriniz neler ? Mesela tank tavsiyesi , Savaş taktikleri vs.

YENİ BAŞLIYACAKSAN TAVSİYEM BAŞLAMADAN BİTİR BU OYUNU SİNİR HASTASI OLMAK İSTEMİYORSAN

http://aw.my.com/us

YUKARIDA Kİ LİNKE TIKLA TANK SAVAŞI NEYMİŞ GÖR 2 GÜN KALDI

http://aw.my.com/us/cbt/commander

OYUNUN BETASI AÇILACAK TEKRAR SÖYLÜYORUM BAŞLAMA PARANI ZAMANINI ÇÖPE ATMA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.