Şimdi Ara

Yeni başlıyacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar online oyunlara ilk olarak knightla başladım ama grafikleri yüzünden bıraktım sonra silkroad dediler , sro maceram başladı 3 yıl sro oynadım 98 lvl full str bladerim var ama sroya gelen updatelerle oyun iyice berbatlaştı ve bıraktım , grafikleri güzel eğlenceli bir oyun arıyordum arkadaşlar wow'u önerdiler şimdi wow'a başlıyacam birkaç sorum ;
    1.bu oyunu nerden indirebilirim elimde arkadaşımın verdiği 4 cd lik wow var ama versiyonu eskimi yenimi bilmiyorum
    2.oyun ücreti ne kadar ve kredi kartım yok , silkroadda bazı siteler sayesinde premium alırdık bunda öyle şey var mı ?
    bu kadar arkadaşlar düzgün cevaplar verirseniz sevinirim.

• Arkadaşın sana büyük ihtimal eski versiyon vermiştir. Sadece World of Warcraft yazıyorsa ve kutu kahverengiyse odur büyük ihtimal. Bunu yükleyip patchleri indirceksin. Sitesine girip,www.wow-europe.com burdan account kısmından(solda) account alıcaksın. İlk 10 günlük trial acc al. Oyuncu kardımı ne öyle bir şey varmış. Nereden alınıyo bilmiyorum. Kredi kartın yoksa onla yapabiliyorsun her şeyi. Oyun ücreti 14 euroydu yanlış hatırlamıyosam.
  • www.trywarcraft.com önce buraya gir ve trial üyelik al. Ardından her kitapçıda bulabileceğin WoWun ilk yani classic oyununu edin. Yükleme ve patchleri daha rahat halledersin kopya oyunlarla vakit kaybetme. Ondan sonra çıkan cd keyi accountuna gir. Classic cd keyini girince sana 30 gün bedava veriyor. 10da trialın var 40gün oynarsın oyunu kaparsın. Oyun hakkında sana hiçbirşey anlatamayız anlamassında, sor ve knight oynamışsın. Pvp,pve,quest,leveling olaylarından az çok anlarsın. Oynamaya başladıkçada terimleri,dungeonları,oyun içi münasebeti vs öğrenirsin.
  • orjinal alırsam patch için ek bir program indirmeme gerek var mı? yoksa oyun kendisi patch yapar mı?
    ve acc sürem bittiği zaman tekrar nasıl uzatabilirim kredi kartım yok, ptt veya bankamatikler'le halledebilirmiyim ?
  • Kendi updaterı var ama bazen kıllık yapıyor normalde hızlı indirir. Sen yinede kendi updaterı ile hallet. Blizzard kredi kartı olmayna üyeleri için pre-paid game cardları üretiyor. BUnlar 60günlük olup türk lirasına uyarlanınca 60 lira felan ediyordu galiba. Bunu her kitapçıda bulamazsın amawww.gamer-market.com adlı siteden güvenle sipariş verip kartsız işlem ile akbanka parayı yatırabilirsin. Kodu istersende kutusyla beraber yollarlar sana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.