Arkadaşlar 2 sene once private serverde oynadık başka deneyim yok 5 arkadaş başlıyacağız ancak.
Wow,BC,LK bu 3 ünüde orjinal almak zorundamıyım yani sadece wow u alıp üstüne patchleri netten kurabilirmiyim?? bide mesela 5imizde sadece wow aldık birde ortak olarak geriye kalan patchden aldık o geriye kalan patchleri 5 imizde yükleyip wowun cd-key i ile oynayabilrmyz..
Sizin fikrnz nedr en ucuz en kısa yoldan nasıl başlarız biz bu oyuna :S
Yazılımları ister CD'den ister internetten indirim. Her 5inize de ayrı ayrı WoW, BC ve LK keyleri gerekiyor.
Wow classici alır bi kişi hepiniz onu yükler oynarsınız. Ama sonra bc ve Wotlk a gelince para vermek zorundasınız. Ye cdleri alcaksınız ya intten download edip, parayla cd key alıcaksınız.
quote:
Orjinalden alıntı: Arukard
Wow classici alır bi kişi hepiniz onu yükler oynarsınız. Ama sonra bc ve Wotlk a gelince para vermek zorundasınız. Ye cdleri alcaksınız ya intten download edip, parayla cd key alıcaksınız.
Wow classicten de 5 adet gerekmiyor mu Arukard?
quote:
Orjinalden alıntı: Saga
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mothaa
Arkadaşlar 2 sene once private serverde oynadık başka deneyim yok 5 arkadaş başlıyacağız ancak.
Wow,BC,LK bu 3 ünüde orjinal almak zorundamıyım yani sadece wow u alıp üstüne patchleri netten kurabilirmiyim?? bide mesela 5imizde sadece wow aldık birde ortak olarak geriye kalan patchden aldık o geriye kalan patchleri 5 imizde yükleyip wowun cd-key i ile oynayabilrmyz..
Sizin fikrnz nedr en ucuz en kısa yoldan nasıl başlarız biz bu oyuna :S
1- Orjinal Blizzard'ın server'larında oynayacaksanız her hesap ayrıdır, aynı CD Key ile aynı anda giremezsiniz, 5 kişiyse 5 tane CD Key olmalı.
2- Evet diğer eklenti paketlerini de (TBC ve WoTLK) yine orjinal almanız gerekiyor, onlarda da bi yükseltme için kullanılan CD Key bi daha başka hesaba kullanılmaz. (Adam -Blizzard- zarar ederdi yoksa....)
3- Ayrıca WoW aldığınızda sadece ilk 30 gün ücretsiz oynama geliyor yanında. Sonraki aylar için 13 Euro aylık veya 3-6 aylık para ödemeniz gerekiyor, kredi kartıyla. Kartınız yoksa 2 aylık Pre-paid (ön-ödemeli) kartlarından alıyorsunuz, TR'de +KDV eklendiğinden 65-70 lira gibi fiyata satılıyor. İlk hesap açılışında zorunlu olarak kredi kartı numarası istiyor, orada önce numara girip daha sonra kaldırabilirsiniz.
4- Patch yani yamaları yine kuracaksın, WoW, TBC, WotLK olsa da yine internetten toplamda 4-5 GB daha yama indiriyorsunuz, oyun tam kurulumda 18 GB kadar HDD alanı yiyor. Yakında yeni ciddi yama da geliyor bir 600 MB-1 GB daha eklenecektir buna.
quote:
quote:
Benim bildiğim gerekmiyo çünkü ben wow classici arkadaştan almıştım.
quote:
quote:
quote:
Benim bildiğim gerekmiyo çünkü ben wow classici arkadaştan almıştım.
Sadece oyunu yüklemek için tek bir paket yeter fakat hesap almaları için ayrı ayrı keyler lazım demek istediğin bu sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: sin37
quote:
Orjinalden alıntı: mselcuks
İlk hesap açılışında zorunlu olarak kredi kartı numarası istiyor, orada önce numara girip daha sonra kaldırabilirsiniz.
Böyle bir zorunluluk yok. Kredi kartı numarası girmeden sadece CD key girilerek oynanabiliyor...
Geçtiğimiz ay yeni bi hesap açtım arkadaşa, karttan çekmese de başta girmeni istiyor.
Deneme (Trial) den hesap açınca farklı bi uygulama yapıyor olabilir. Ancak sıfırdan DVD alıp hesabı açarken kredi kartı yazmadan ilerleyemiyorsun...