Şimdi Ara

Yeni Başlıyorum Alacağım ürünler hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni başlayacağım bunları alsam yeterli olur mu? Ekle ya da çıkar dediğiniz parçalar nelerdir?Şimdiden teşekkürler

https://store.donanimhaber.com/68/60/7d/68607d68d2fb2141377f35a3210f900f.png

Yeni Başlıyorum Alacağım ürünler hakkında yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DmXeR -- 14 Aralık 2015; 17:08:14 >

• Bu ürünleri hangi siteden alacaksınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress sanırım

• Yeni başlıyorsan bunları almama gerek yok Türkiyeden arduino başlangıç Setleri alabilirsin

• arduino muhabbeti nedir hocam. son zamanlarda çok duyuyorum. bilgilendirirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Semrecw

Yeni başlıyorsan bunları almama gerek yok Türkiyeden arduino başlangıç Setleri alabilirsin

Hocam türkiyede fiyatlar çok uçuk. Birde dolar yükselince iyice uçtu. En mantıklısı bu gibi şu anda. Bunları almamın sebebi de robot günleri düzenlenecek üniversitede ona bi hazırlık niteliğinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay S

arduino muhabbeti nedir hocam. son zamanlarda çok duyuyorum. bilgilendirirseniz sevinirim.

Birazcık elektronik bilgisi ve programlama bilgisi ile her şeyi yapabilme imkanı sunuyor. Ben de fazla bilgiye sahip değilim araştırma yaparak daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DmXeR

quote:

Orijinalden alıntı: Bay S

arduino muhabbeti nedir hocam. son zamanlarda çok duyuyorum. bilgilendirirseniz sevinirim.

Birazcık elektronik bilgisi ve programlama bilgisi ile her şeyi yapabilme imkanı sunuyor. Ben de fazla bilgiye sahip değilim araştırma yaparak daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

teşekkür ederim hocam. araştırdım etkileyici. bende hobi olarak başlamak istiyorum. ne yapmalıyım. öğretici türkçe kaynak varmı? ürünü temin edeceğim link.

• Youtube da Lezzetli robot tarifleri ve Meraklı maymun var onu izle çok güzel anlatıyor.

• Havya yoksa cyber 936 günlük aralıksız 8 saat kullAnımda 15-20 sene, günlük bir kaç iş hatta ayda 3-5 iş için bir ömür. Ama az önceki 8 saatte temiz bakarsanız o zamanda ömürlük, fiyat 80 tl. 1-2 senede bir 3-5 tl ye uç değiştirirsiniz o kadar.

Ha dersin 5tllik kalem havya yeter ayda 3 havya değiştirsen senede 36 O da eder 180 Tl.

• bence fazla parça var shipment sorunu yoksa yavaş yavaş alırısnız. güç kaynağı göremedim bir de lehime ihtiyacınız olur muhtemelen. birleştirmek için gelen kablolar çok kısa hiçbir işe yaramıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.