Şimdi Ara

Yeni başlıyorum sizce hangisiyle başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, fotoğrafla uzun zamandır ilgileniyorum türlü türlü yazılar okudum bilgilenmek amacıyla. Daha önce çok fazla fotoğraf çeken birisi diildim, ama artık başlamak istiyorum. Parasal anlamda profesyonelliğe ulaşmak niyetinde diilim herzaman hobi olarak kalıcak. Ama uzun yıllar ilgilenebileceğim bi hobi olduğundan zamanla kendimi geliştirmek niyetindeyim. Bunun için de yeni bir makine almak istiyorum, ancak çelişkiye düştüğüm bi nokta var; nasıl bi makineyle başlamalıyım?

Şu an elimde Kodak Easyshare v530 var. Bunun yeterli olmadığını düşünüyorum çünkü hem okuduğum hem gördüğüm kadarıyla fotoğrafın teknik açıdan iyi olabilmesi için manuel ayarlara izin veren bi makineye ihtiyacım var. Bu makine de bunu çok fazla yapabilen bi makine diil. (ISO 80-800,enstantane 0,5sn-8,0sn) manuel olarak oynayabildigim tek deger Iso ve enstantane. Sormak istediğimse; başlangıç için bu makine yeterli mi? Şayet diilse ne tür bi makine önerirsiniz? Önericeğiniz makinelerin ikinci ellerini bulmaya çalışıcam bütçem max 300 TL. Bu fiyatlarda vizörlü bi makine bulabilir miyim bilmiyorum ama umarım vardır çünkü LCD ekrandan resim çekmek hiç de keyifli bi iş diil benim için

Şimdiden teşekkürler

Edit /ekleme: Forumdaki birçok konuyu okudum (fotoğraf makinesiyle ilgili rehber dahil) buna rağmen soruma yanıt bulamadığım için konuyu açtım lütfen "forumu incele" gibi mesajlar yazmayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisk. -- 9 Mayıs 2010; 22:26:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.