Şimdi Ara

Yeni başlıyorum yardımcı olur musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Classlar hakkında biraz bilgi verir misiniz oyunun ırk ve gameplay acısından biraz bilgi verir misiz ve birazda hangi serverda ortam vardır nerede daha iyi oyuna alışıp kolayca newbie den cıkabilirim yani hangi serverda sürekli yardımcı olabilecek eleman bulabilirim .

• 2 ırk vardır elyos ve asmodian.
    4 tane ana karakter vardır warrior, priest, scout, mage.Bunlar kendi içlerinde ikiye ayrılır warrior:gladiator ,temp.
    priest:cleric , chanter
    scout:ranger, assasians
    mage:sorcerers, spirit master.
    oynanış wasd ile oynanır.oyun sadece para temelli değildir yani ben para veriyim en iyi itemleri alım diye birşey yoktur.pvp si bir cok oyundan kat kat iyidir çok zevklidir.
    nexus elyos tarafında bolca türk ve türk legionu vardır.oyun içinde yardım ederdim ama yazın oynayamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

2 ırk vardır elyos ve asmodian.
    4 tane ana karakter vardır warrior, priest, scout, mage.Bunlar kendi içlerinde ikiye ayrılır warrior:gladiator ,temp.
    priest:cleric , chanter
    scout:ranger, assasians
    mage:sorcerers, spirit master.
    oynanış wasd ile oynanır.oyun sadece para temelli değildir yani ben para veriyim en iyi itemleri alım diye birşey yoktur.pvp si bir cok oyundan kat kat iyidir çok zevklidir.
    nexus elyos tarafında bolca türk ve türk legionu vardır.oyun içinde yardım ederdim ama yazın oynayamıyorum

Nexus Serverında Elyos ırkından bir şey açarşam cok türk bulurum yani . Peki ne önerirsin ?
  • Oyunda en çok dps yapan sorc tur.oyunda mageler üstündür.
    tavsiyem sorc, ranger, assasians, gladiatordur.
    ranger ve assasians oynayacaksanız pinginiz iyi olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Oyunda en çok dps yapan sorc tur.oyunda mageler üstündür.
    tavsiyem sorc, ranger, assasians, gladiatordur.
    ranger ve assasians oynayacaksanız pinginiz iyi olmalı

Bro ben oyunu update ettim şimdi Nexus Elyos girdim ama ne açsam bilemedim . Önceden Silkroad - League OF Legends gibi uzun zamanlık tecrübelerim var özellikle Silkroadda . Yani oyuna alışma sorun olmaz .
  • ne seversin bilemem ben ranger oynuyorum tavsiye edebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.