Şimdi Ara

Yeni başvuru ile süreç - Mevcut hattı kullanabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben mevcut servis sağlayacısından geçiş yapmadım çünkü ilk 3 ayı doldurmadık , yeni başvuru olarak ilerledik . Bölgemde portumun uygun olduğu söylendi. Kurulum istiyormusun denildiğinde istemediğimi söyledim. Şuan hali hazırda hat çekili durumda . Modem kurulumunu kendim gerçekleştirebilirim.

Sormak istediğim soru şu

Kurulum neyi kapsamaktadır acaba ? bina tesistanında bağlantı olarak bir değişiklik sağlanacak mıdır ?

Yoksa mevcut bağlantı hattı üzerinden devam edebilir miyim

Bina girişinden evime kadar giden adsl hattından bahsediyorum. Desteklerinizi rica ederim.

• Hangi işletmeciden söz ediyorsunuz

• Bunu bende merak ediyorum şimdi ben comnet'e yeni geçiş yaptım sayılır bir kaç haftadır kullanıyorum. Fakat sorunlar yaşıyorum çözecek gibi de durmuyorlar bu sorunları.

Sorunları şu konuda bahsettim : https://forum.donanimhaber.com/comnet-problemi-bilgisi-olan-iceri--159799881

3 Ayı beklememek için farklı bir yere sıfırdan başvuru yapsam port durumu müsait görünüyor, 3 ay sonra comnet'i kapatsam bi sıkıntı olur mu? Gelip bağlantı yaparlar mı farklı bir yere sıfırdan başvuru yapsam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilk.34 -- 17 Ekim 2024; 19:47:47 >
  • anilk.34 A kullanıcısına yanıt

Adresinizde boş port var olarak gözüküyorsa sıfırdan kurulum için başvurun. Yeni internetiniz aktif edildikten sonra Comnet'i iptal edebilirsiniz.

Geçişler için ise bildiğiniz gibi 90 gün süre şartı bulunmakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim, o zaman ben başvuru yapayım çünkü iletişime geçtiğim halde bir sorun yok diyorlar defalarca. Sorunu çözemeyecekleri belli beklemenin anlamı yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Rica ederim. Turknet'in kampanyası mevcut ben de geçiş işlemi sürüyor. Burger King'ten King Ping menü alırsanız ilk 6 ay %50 indirimli oluyor düşünebilirsiniz belki.

Yeni başvuru ile süreç - Mevcut hattı kullanabilir miyim ?

• Burada yani dh’de türknette’de benim problemin aynısını yaşayan insanların olduğunu okudum, bu problem iss kaynaklı ama neden oluyor bilmiyorum. Onlar da bir çözüm bulamamışlar, çekimserim biraz en garantisi ttnet gibi duruyor açıkçası hocam. Şimdi Türknet’e geçsem aynı problemler olsa başım ağrıyacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Siz daha iyi bilirsiniz hocam. En azından TT'de 15 aylık taahhütle fiyat artışlarından etkilenmezsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.