Şimdi Ara

Yeni Batman filminin çekimleri resmen start verdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A Lifetime

zenci örümcek adam, zenci batman, zenci gordon istemiyoruz
    nasıl beyaz nick fury, black panter olmazsa onlardanda olmuyorr.
    Nick fury çizgi romanlar'da beyazdı bu arada, ilk defa filmlerde zenci yapıldı ve sonra çizgi romanlarda da siyahi olarak resmedildi.

Aynı zamanda spiderman'in siyahi hali peter parker değil, miles morales ve çok tutan bir karakter.

Zenci gordan neden olmasın gayette olabilir ve nick fury gibi karakteri tümden değiştirebilir.
  • Batman olmamış, Kedi Kadın hiç ama hiç olmamış, Gordon zaten ofsayt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyarderdahi

Batman olmamış, Kedi Kadın hiç ama hiç olmamış, Gordon zaten ofsayt
    Anne Hathaway seçildiğinde bu kadından Catwoman mı olur diyenleri çok gördük.

Keza aynı şey Gal Gadot Wonderwoman için de geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 8 Ocak 2020; 8:10:42 >
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    Olabilir, bu kadin Catwoman olabilmek için fazla koyu tenli.

• quote:

Orijinalden alıntı: milyarderdahi

Olabilir, bu kadin Catwoman olabilmek için fazla koyu tenli.
    Bana son çizgi romanlardaki hali gayet melez geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Bana son çizgi romanlardaki hali gayet melez geliyor.

Alıntıları Göster
    sorun orada zaten. pembe popolu sol liberal amerikalilarin yaptigi sacmaliklar... yeni nesil toplum muhendisligi asamasi 2.0 ... ilkin de halklari ateistlige yonlendirmeye calistilar ve bir nebze basarili oldular.

simdi ise 2.0 asamasi yapiliyor. gaylik, lezbiyenlik, cok irklilik normalmis algisi yaratilmaya calisiliniyor. youtube bu cok irklilik belgeselini anlatan bir cok videoyu boktan bahanelerle kaldirirken, pedefoli iceriklere dokunmuyor ...

neden ?

sicarlar boyle propagandaya!

solcu liberallere, zenci cinsel organi cekici gelebilir ama benim irkimi asaglayamazlar!

yahudi medyasi iyi calisiyor... yukarida video gosteriyor. maguduruz biz magudur ... tipki ypgli pkkli hevaller gibi! yaptigi terorist organizasyonlar bati yahudi medyasinda gosterilmez ama iki tanesini indirirsin, hemen haber olur batida Turkler irsi katliam yapiyor diye...

dedigim gibi pembe popolu solcu liberaller fikirlerini kendilerine saklasin ...

• Erwin kullanıcısına yanıt
    Melez olabilir ama ten rengi bu kadar koyu degil, çizgi romanda teni bazen beyaz bazen bugday ama asla esmer degildi

• Şu ten rengi olayını bir aşın artık. Bundan sonra böyle. İşinize geliyorsa izlerseniz, yoksa protesto edip gitmezsiniz olur biter.

Oyuncu kadrosunu beğenmeyenler olmuş, pes diyorum. Bir çizgi roman filminde gördüğüm en sağlam kadroyu oluşturmuş Matt Reeves. Hele Paul Dano'ya feci sevindim. Riddler'in hakkını fazlasıyla verecektir. Film vizyona girdiğinde herkes Paul Dano'yu konuşacak muhtemelen.
  • Pelerini de lgbt renkleri yaptılar mı tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

sorun orada zaten. pembe popolu sol liberal amerikalilarin yaptigi sacmaliklar... yeni nesil toplum muhendisligi asamasi 2.0 ... ilkin de halklari ateistlige yonlendirmeye calistilar ve bir nebze basarili oldular.

simdi ise 2.0 asamasi yapiliyor. gaylik, lezbiyenlik, cok irklilik normalmis algisi yaratilmaya calisiliniyor. youtube bu cok irklilik belgeselini anlatan bir cok videoyu boktan bahanelerle kaldirirken, pedefoli iceriklere dokunmuyor ...

neden ?

sicarlar boyle propagandaya!

solcu liberallere, zenci cinsel organi cekici gelebilir ama benim irkimi asaglayamazlar!

yahudi medyasi iyi calisiyor... yukarida video gosteriyor. maguduruz biz magudur ... tipki ypgli pkkli hevaller gibi! yaptigi terorist organizasyonlar bati yahudi medyasinda gosterilmez ama iki tanesini indirirsin, hemen haber olur batida Turkler irsi katliam yapiyor diye...

dedigim gibi pembe popolu solcu liberaller fikirlerini kendilerine saklasin ...

Alıntıları Göster
    Senin ırkın i neymiş? iskoç asıllı sarışın beyaz amerikalı mı? Eminim kavgam'da okuyorsundur sen. Seni almanyada bi köşe sıkıştırsalar görürsün beyazı, ırkı

• Gay Batman vardı ama George Cloney in oynadığı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

Senin ırkın i neymiş? iskoç asıllı sarışın beyaz amerikalı mı? Eminim kavgam'da okuyorsundur sen. Seni almanyada bi köşe sıkıştırsalar görürsün beyazı, ırkı

Alıntıları Göster
    kuzey kafkas kardes. yani avrupai irk. almanya da dovulenler belli. ben hic sorun yasamadim bugune kadar.

Yeni Batman filminin çekimleri resmen start verdi

Yeni Batman filminin çekimleri resmen start verdi

bak gercek Turk irki. Siberya bozkir tipi... Bunlar Mogol istilasinda karismamis tek Turk kavmi. Kadin elbiseleri giyip, kendi Turk kardesleri ile savasmamak icin bunu yaptiklari rivayet edilir. Mogollara karsi irkci yaklasirlar. lakin dillerini kaybetmisler. ama benlikleri hala duruyor. Tanrici muslumanlar. Iste gorduklerin kipcak ... j2 hapolon ile sana mutlu yasamlar.

• İnşallah bir ton aksilik olur da film çekilmez. Bu ne lan böyle? Utanmazlarsa zenci ve kadın bir Batman yapacaklar, aynı James Bond'a yaptıkları gibi. Bu zenci takıntısı ne onu da çözemedim. Zaten kadro desen, bu zamana kadar çıkmış en kötü Batman filmlerinden birini izlemeye/izlememeye hazır olun.
  • tutmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

kuzey kafkas kardes. yani avrupai irk. almanya da dovulenler belli. ben hic sorun yasamadim bugune kadar.

bak gercek Turk irki. Siberya bozkir tipi... Bunlar Mogol istilasinda karismamis tek Turk kavmi. Kadin elbiseleri giyip, kendi Turk kardesleri ile savasmamak icin bunu yaptiklari rivayet edilir. Mogollara karsi irkci yaklasirlar. lakin dillerini kaybetmisler. ama benlikleri hala duruyor. Tanrici muslumanlar. Iste gorduklerin kipcak ... j2 hapolon ile sana mutlu yasamlar.

Alıntıları Göster
    Ergene bak 14 yaşında filansın galiba. Kafkasyalı olunca onların bahsettiği gruba dahil mi oluyorsun? Senin gibilere çurka diyorlar rusya ve doğu avrupada,bide gelmiş "ırhımı ezdirmemm" diyorsun ergen onların bahsettiği beyaz ırk, kuzey ve kuzey batı avrupa kökenlilerdir. Geç balkanları vs. güney avrupayı bile pek saymazlar.

Ne bu kadroyu nede uyumunu beğenmedim ama senin ergen saçmalıklarını görünce yazmadan edemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

Ergene bak 14 yaşında filansın galiba. Kafkasyalı olunca onların bahsettiği gruba dahil mi oluyorsun? Senin gibilere çurka diyorlar rusya ve doğu avrupada,bide gelmiş "ırhımı ezdirmemm" diyorsun ergen onların bahsettiği beyaz ırk, kuzey ve kuzey batı avrupa kökenlilerdir. Geç balkanları vs. güney avrupayı bile pek saymazlar.

Ne bu kadroyu nede uyumunu beğenmedim ama senin ergen saçmalıklarını görünce yazmadan edemedim

Alıntıları Göster
    Yurt disinda yasamis ve egitimini tamamlamis biri olarak ... gerek ingitlere de home office olsun gerek almanya statt olsun kayitlarken beni eastern white olarak kayit etmisler.

irani perslerle karisma azerbaycan oguzlari kuzey kafkasyayi temsil etmiyor. veya dagistanlilar ... bir melez her zaman melezdir.

• Yeni bir ÇÖP daha geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Yeni bir ÇÖP daha geliyor.
    Bence de çöp olacak gibime geliyor. Batman keşke Ben Affleck kalsaydı
  • Synder reyizi özlüyorum. Yapmaya çalıştığı şey tam hayalimdeki Batman 'di.

Bir hayalim daha var umarım biri bunu yapar, Batman'ın sarı yüzüğü takması
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.