Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.811
Cevap
111
Favori
1.088.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben ASAL Yoklama Başvurusunu edevletten bitirdim başvurunuz tamamlanmıştır dedi muayene de oldum doktor sisteme düştü sıkıntı yok dedi. Şimdi ASAL Askerlik Hizmet Tercih İşlemleri sistemine giriyorum yoklamanızı tamamlayın diyor tıklıyorum yoklamanız tamamlanmıştır zaten diyor. Ne yapmam gerekiyor ?
  • Arkadaşlar merhaba,

Önceden bakaya durumda olup da yeni askerlik sisteminden sonra sınıf ve tertibat bekliyor konumuna değiştirilen var mı?

Ben;2018 kasım, 2019 şubat ve 2019 mayıs aylarında bakayaydım. Yeni sistemden sonra sınıf ve tertibat bekliyora çevrilmiş. E-devletten başvuru yapınca da kurada çıkmaması durumunda parayı iade alacağın şubeyi seçtirtiyor.
    Kurasız bedelli askerliğe başvurabilecek miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIRMUS -- 24 Temmuz 2019; 9:51:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

Merhaba ben ASAL Yoklama Başvurusunu edevletten bitirdim başvurunuz tamamlanmıştır dedi muayene de oldum doktor sisteme düştü sıkıntı yok dedi. Şimdi ASAL Askerlik Hizmet Tercih İşlemleri sistemine giriyorum yoklamanızı tamamlayın diyor tıklıyorum yoklamanız tamamlanmıştır zaten diyor. Ne yapmam gerekiyor ?
    aynı durum benim içinde geçerli bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim
  • Arkadaşlar sistemde kesinlikle güncelleme yapılıyor askerlik dün askerlik durum sorgulama yaptığım zaman tarih değişmişti şimdi hiç tarih gelmiyor. Aşağıdaki yazıyor..

AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR.
  • sciro kullanıcısına yanıt
    Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar

bu sayfada kalıyorum hep muayene de oldum ama sistem açılmadı şubeye gitmem gerekiyor mu ?
  • Hala aynı hatayı alıyorum edevletten bedelliye başvurmaya çalıştıgımda ASAL Askerlik Erteleme Başvurusu yönlendiriyor ordada Öğrenim Durumunuz uygun olmadığından Askerlik Erteleme İşlemini yapamazsınız. En Yakın Askerlik Şubesine Müracaat Ediniz. hatası veriyor varmı aynı sorunu yaşayıp çözebilen
  • tgr1453 T kullanıcısına yanıt
    Sorun aynı, bölgenizdeki şubeyi arayıp bilgi almaya çalışın ben arıyorum ulaşamadım henüz açmıyorlar...
  • sciro kullanıcısına yanıt
    valla bende çözemedim aynı durumdayım bilen bilgilendirirse süper olur boşuna gitmeyelim askerlik şubesine
  • arkadaşlar bugün bankalara bedelli askerlik için mail gelmiş, eğer başvurunuzdan emin değilseniz tc no'nuz ile bedelli ücretini sorgulatabilirsiniz. bende 33 bin küsür lira gözüküyor.
  • anka356 kullanıcısına yanıt
    nereden nasıl?
  • merhaba arkadaşlar bugün askerlik şubeyi aradım bana yoklama yapmamı söyledi sonra aile hekiminden muayene olmamı ama hemen ol dedi sisteme geç düşüyor diye şimdi benim askerlik şubem farklı bi ilde aile hekimi farklı bi ilde birde celp dönemi 2020 mayıs olarak çıktı normal askere gidecek olsam mayısta mı gidicem
  • bir şey daha öğrendim aile hekimi yoksa sıkıntı oluyormuş illa kayıtlı olduğun aile hekimi olacak gibisinden bi şey okudum
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    e devletteki başvuru sayfasında olan herhangi bir bankaya gidip veznede sordurabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka356 -- 24 Temmuz 2019; 13:36:57 >
  • heredot64 H kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kendı aıle hekımın olması lazım benım aıle hekımım 4 ay dogum ıznıne cıkmıs bende saglık ocagında sordum baska doktara aldır dedı kaydını kaymakamlık bınasından bır gunde aldırdık kaydımı baska doktora

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar askerlık subesınde calısan tanıdıgım var sıstem daha bugun acıldı dedı bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Caesar*

Arkadaşlar sistemde kesinlikle güncelleme yapılıyor askerlik dün askerlik durum sorgulama yaptığım zaman tarih değişmişti şimdi hiç tarih gelmiyor. Aşağıdaki yazıyor..

AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR.
    Bende de durum öyle, benim anlamadığım bu arkadaşlar nasıl başvuru yapıyorda bizde 'erteleme başvurusu yapın' yazısı çıkıyor.

• Arkadaşlar şimdi yanlış mı anladım tecili olanların yoklama yapmasına gerek yok sadece e-devlet üzerinden başvuruyu yapıp parayı yatırması yetiyor mu?
  • Only Paranoia kullanıcısına yanıt
    Ben e-devletten en üstteki tercih kısmından başvurdum, muayene olayını bilmiyorum tecil yaptırırken yoklamam oluştuğu için muayeneye gerek kalmadı bende.
  • aotat kullanıcısına yanıt
    Tecil yapınca yoklama oluşmuş mu oluyor hocam? Ben o yüzden yoklama başvurusu yapamıyorum sanırım?
  • Bende değişen bişey yok hala bu ekran geliyor askerlik şubesine tekrar gittim sistemlerde güncelleme var işlem yapamıyoruz dedi

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.