Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10.877
Cevap
111
Favori
1.092.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende tarih olayını anlamadım bi 16-31 Temmuz var bi 16 temmuz - 31 ağustos var bide 16 temmuz - 31 aralık var
    3 tane tarih var allak bullak kimsede bir şey bilmiyor
  • mamaklee M kullanıcısına yanıt
    Bende aynı dün yoklama yaptırdım 1-2 gün içinde açılır dedi bana
  • Bu tarih olayı hakkında net bilgisi olan var mı? 31 temmuz başvuru için son mu? Parayı da 31 Aralık'a kadar mı yatırıyoruz?

Edit: benim tecilim 10 temmuz 2020 de bitiyor. Sizce bu sene mi seneye mi bedelli için basvurmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prometheusx -- 25 Temmuz 2019; 14:40:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redali

Bende tarih olayını anlamadım bi 16-31 Temmuz var bi 16 temmuz - 31 ağustos var bide 16 temmuz - 31 aralık var
    3 tane tarih var allak bullak kimsede bir şey bilmiyor
    Anladığım kadarıyla yoklaması olmayanlar 31 Temmuza kadar, 2019 da yoklaması bulunanlar 31 Ağustosa kadar başvurularını yapacak. Para yatırma işlemi ise 31 Aralığa kadar olacak şeklinde anladım ben. Sistemde yeni açılmış diyor arkadaşlar 25 Temmuz kaldı geriye 6 gün başvuru için. 16 Temmuzda başladı güya başvurular. Yoklama kaçağı ve bakaya olanlar bedelli den faydalanabilecek denilirken şimdi haber sitesinde faydalanamayacak yazıyor 31 bin Tl iken zam gelmicek denildi birden 33 bin 230 lira oldu ne iş anlamadım ben bunu.
  • Ben tüm işlemleri tamamladım paramı yatırdım en son ASAL Askerlik Hizmet Tercih İşlemleri adımından Askerlik Hizmet Tercihi Sıralamasını falan yaptım şimdi 11.adımda beklemede onay bekleniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caesar*

Ben tüm işlemleri tamamladım paramı yatırdım en son ASAL Askerlik Hizmet Tercih İşlemleri adımından Askerlik Hizmet Tercihi Sıralamasını falan yaptım şimdi 11.adımda beklemede onay bekleniyor..
    Sevk tarihi celp dönemi hangi tarihleri seçtiniz acaba bedelli için?
  • quote:

Ben tüm işlemleri tamamladım paramı yatırdım en son ASAL Askerlik Hizmet Tercih İşlemleri adımından Askerlik Hizmet Tercihi Sıralamasını falan yaptım şimdi 11.adımda beklemede onay bekleniyor..
    Hocam bedelli çıkmaması durumunda ertelenmesini mi talep ettiniz? Talebiniz en sonda doğru şekilde mi yansıdı sisteme? Bende ertelenmeyi seçmeme rağmen diğer askerlik şekilleriyle yapıcam şekline dönüyor. Sizde de var mı aynı hata?

• strato026 kullanıcısına yanıt
    Hocam tam tarih seçemiyorsunuz ama öncelik belirtiyorsunuz ben temmuz ağustos dışındaki tarihleri öne aldım o tarihlerde düğünüm olacak :))
  • DirectCurrent D kullanıcısına yanıt
    Benimde öyle sanırım kaçış yok gibi..
  • quote:

Hocam tam tarih seçemiyorsunuz ama öncelik belirtiyorsunuz ben temmuz ağustos dışındaki tarihleri öne aldım o tarihlerde düğünüm olacak :))
    Yoklama başvuru kılavuzuna bakıyorum şimdi hangi yılda silah altına girmek istiyorsunuz, sevk tarihi, celp dönemi seçim ekranları var bunları seçmeden önce bedelli mi seçiliyor seçmediğinize göre?
  • DirectCurrent D kullanıcısına yanıt
    Erteleme olayı tercih işlemleri sırasında mı soruluyor? Daha orası açılmadı bende ekran görüntüsü atsa yapan arkadaşlar iyi rehber olacak
  • Caesar* kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle bir durum var 31. Temmuz'a kadar başvurularda 2019 yılı seçilebiliyor denilmiş. Fakat kimse böyle bir şey sormuyor. Keşke dönem ekranının resmi filan olsaydı mesala hangi yıl ve ayları seçebiliyoruz baksaydık :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MustafaUzumcu M kullanıcısına yanıt
    Bedelli kura 2020 Ocak zaten saçma onlarda bilmiyor naptıklarını
  • redali kullanıcısına yanıt
    Eve geçtiğimde ekran görüntüsü atacağım hocam. Tercih esnasında soruluyor. Bedelli çıkmazsa ne yapmak istiyorsunuz diyor. 1- Askerliğimin ertelenmesini istiyorum. 2- Er/erbaş olarak normal şekilde yapmak istiyorum. 1. Seçeneği seçmeme rağmen 2. Seçenek kendi otomatik olarak seçiliyor. Yukardaki arkadaşta da aynısı olmuş.

• redali kullanıcısına yanıt
    Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar

Ne kadar okunaklı bilmiyorum sayfa bu şekilde beyler.
  • quote:

Ne kadar okunaklı bilmiyorum sayfa bu şekilde beyler.
    Eyvallah hocam çok yararlı oldu. Bedelli çıkmaması durumunda askerlik erteleme seçeneğini seçememek saçma olmuş açıkçası çıkmazsa 6 ay gideceğiz yani.
  • Caesar* kullanıcısına yanıt
    elinize sağlık gözüküyor her şey siz bedelli çıkmasa da asker yolcususunuz
  • Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar

Ben evet dediğim halde hayır çıkıyor çıldırıcam astsubaylığa başvuramıyorum :(
  • ben tercih işlemine girdiğimde yoklama işlemlerinizi tamamlayın diyor, ama ben zaten muayene vs yoklamamı yaptım yoklama ekranında tamamlanmıştır yazıyor. ne yapmam gerekiyor?
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Beklicez ben dün yaptım yoklama, muayene gittim sordum 1 gün sonra dedi sisteme düşüyor onaylıyoz dedi. Yarında bakacam olmadı yine gidecem şubeye
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.