Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.811
Cevap
111
Favori
1.088.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim 3.gün oluyor hala açılmadı şube bekle açılır diyor anlamadım hiçbir şey
  • İşe bak hele şubedekinlerin bir şey yaptığı yok zaten gelene edevlete bak diyor neye yarıyorlarsa
    Yarın dayanırım açılmazsa yapsın işimi 31 temmuz yazıyor tarihte problem olmasın erkenden halledem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caesar*

Ne kadar okunaklı bilmiyorum sayfa bu şekilde beyler.
    Hocam bu ekran ödeme yaptıktan sonra mı açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dusaro D kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgiliermi doldurdum Resimimi yükledim Yarın sağlık ocağından muayne olucam Ondan Sonra bedelli tercihi açılacak anladığım kadarıyla

birde bende celp dönemi kasım 2020 olarak gözüktü ertelemek istermisiniz dedi hayır dedim
  • Pazartesi muayene oldum perşembe oldu hala sisteme düşmedi ne kadar daha bekleyeceğiz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

Bilgiliermi doldurdum Resimimi yükledim Yarın sağlık ocağından muayne olucam Ondan Sonra bedelli tercihi açılacak anladığım kadarıyla

birde bende celp dönemi kasım 2020 olarak gözüktü ertelemek istermisiniz dedi hayır dedim
    Aynen bende yarın muayeneye gidicem. Celp tarihimizde aynı bende ertelemeye hayır seçtim. Insallah muayeneden sonra tez vakitte sisteme düşer.

• Bu 31 temmuz olayı yalan kimsede 2019 çıkmıyor çıkmaz.kuralar ve celp yerleri zaten ocak 2020 de açıklanacak neyin 2019 u bu ?
    Kim çıkardı bu yalanı ?

• ALAYINA-GİDER kullanıcısına yanıt
    Bir tarafımızdan uydur muyoz duyuruda öyle yazıyor. 3 tane farklı farklı tarih yer alıyor duyurudur karışık
    Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar

https://asal.msb.gov.tr/Content/Upload/Docs/7179_duyuru_12072019.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 25 Temmuz 2019; 19:59:44 >

• redali kullanıcısına yanıt
    Ee güzel kardeşim nerede ? Ona bakarsan duyuruda olup ama olmayan birçok şey daha var.

Bende bedelli başvurusu yaptım banada 2020 şubattan aşağısı gözükmedi.

Yoklama veya bakaya kaçaklarına desem bir arkadaşım bakaya başvuru yaptı oda 2020 tercih çıkmış.

Duyuru linki ekledim. Askerlik şubeside öyle diyor dahasını nasıl bileyim. Mevzu başvuru sonrası değil zaten 2020 mart yazıyor duyuruda zaten

Bedelli başvuru yapma tarihlerinde değişiklikler var
  • redali kullanıcısına yanıt
    Arkadaş 2020 den önce gitmenin imkanı varmı yokmu sen onu söyle.
    Tecilliye başvuru yoklama yapmayana başvuru bakayaya başvuru tarihleri değişik ki bu neden bende anlamadım sonuçta herkesin aynı kurasızlar tarihte açıklanacak kuralılar aynı tarihte çekilecek açıklanacak

Buda 2020 ocakta kura sonra celp dönemleri

2019da bedelli yapabilen olacakmı hayır
    O zaman 31 temmuz diye millet niye galeyana geliyor.
    Eminim bu 2019 olayıda kasım celbinde normal bedelli olmayan askere gidecekler içindir. 2019 da en son gidecekler kasım celbinde er erbaş yedek subay ast olanlar.

2020 Marttan önce BEDELLİ olarak gitme imkanı yok ama gel bunu şubedekinlere anlat onlarda bilmiyor sen başvurunu yap nolur nolmaz diyo bana bayan sen düşün
    31 Temmuz hali hazırda yoklaması OLMAYANLAR için son başvuru tarihi. BAŞVURU, askerlik yapma tarihi değil. Yoklaması olanlar için bu tarih 31 Ağustos.
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Evet ama 2019 da nasıl bedelli yapacka bunlar.
    Bence normal er erbaş yada yedek subay ast yapmak isteyenler için 2019da bunları yapmak isteyenler için son tarih.

Birde neden 31 temmuz 31 ağustosa kadar yoklama bakayalar kasım celbine zaten kayıt olabilir bu 31 temmuz ne alaka ben hala çözemedim okuyorum okuyorum yok.

• Arkadaşlar merhaba. Benim tecilim 26 Eylül 2019 da bitiyor. Bedelli için bilgi almaya şubeye gittim fakat net bilgi vermediler. Durumuma baktı personel sistemden. Ve bana sen muayene yaptırmışsın, şu an acelesi yok aralığa kadar parayı yatır yeter dedi. Yalnız tatmin etmedi bu cevap beni. Kafama takılan bazı sorular var.
    Ben iki sene önce mezun olduktan sonra aile hekimine gidip muayene olup,doktorun verdiği belgeyi de şubeye vermiş ve tecilimi yaptırmıştım.
    Yoklama yaptırma lafları dönüyor, şimdi ben muayene yaptırmış göründüğümden tekrar yoklama yaptırmam gerekir mi? Yani yoklama ve muayene aynı şeyler mi?
    Tecilim 26 eylülde biteceği için bu tarihten sonra bakaya ve kaçak durumuna düşmeden, kesin olarak bedelli başvurumu yapıp, parayı yatırmam gerekiyor heralde?
    Benim bu durumum için illa 31 temmuz dan önce başvuru yapmam şart mı değil mi?
    Bilgi sahibi olup, yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aotat

Ben e-devletten en üstteki tercih kısmından başvurdum, muayene olayını bilmiyorum tecil yaptırırken yoklamam oluştuğu için muayeneye gerek kalmadı bende.
    Bende de aynısı oldu hocam. Direk ödeme bekleniyor dedi. 31 Aralığa kadar vakit var değil mi yatırmak için? Başka bir işlem yapmamıza gerek yok sanırım para yatırana kadar.
  • Only Paranoia kullanıcısına yanıt
    Son ödemeler 31 aralığa kadar denilen de bir ibare okumadım bilen arkadaşlar varsa kaynaktan aktarabilirlerse ona göre yatırıcam bende

• strato026 kullanıcısına yanıt
    b. Kanunun yürürlüğe girdiği 26 Haziran 2019’da (dahil) yoklama kaçağı, bakaya
    veya saklı durumda olanlar, ödemelerini 01 Kasım 2019’a (dahil) kadar; diğer hak sahibi
    yükümlüler ise 31 Aralık 2019’a (dahil) kadar yapacaktır

https://asal.msb.gov.tr/Content/Upload/Docs/7179_duyuru_12072019.pdf
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.