Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.887
Cevap
111
Favori
1.092.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eywallah hocam, Eline sağlık içimiz rahatladı ya. Yok 2019 da gitmek isteyen felan filan diyenler vardı.
  • redali kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam cevap için. Benim yoklamam bile yok yarın muayene olacağım. Diğer yükümlüler kısmına giriyorum ben o halde anladığım kadarıyla. Parayı yatırma tarihi kuraya da etkisi yoksa biraz geç yatırmak daha iyi olacak gibi duruyor farklı birşey çıkmazsa tabiki bu süreçte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar başka ertelemeyi seçtiği halde erbaş seçeneği kendiliğinden seçilen arkadaş var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir soru sorayım. Tecilim Mayıs 2020 de bitiyor yani 2020 yılında silah altına alınacak yükümlüyüm, MSB ASAL'ın yayınladığı duyurunun 6. maddesine göre "16 Temmuz-31 Aralık 2019" tarihleri arasında başvuru yapabiliyorum ve 31 Aralık'a kadar bedelli ücretini yatırmam gerekiyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redali

b. Kanunun yürürlüğe girdiği 26 Haziran 2019’da (dahil) yoklama kaçağı, bakaya
    veya saklı durumda olanlar, ödemelerini 01 Kasım 2019’a (dahil) kadar; diğer hak sahibi
    yükümlüler ise 31 Aralık 2019’a (dahil) kadar yapacaktır

https://asal.msb.gov.tr/Content/Upload/Docs/7179_duyuru_12072019.pdf
    Hocam başvuruyu yaptım, ödeme bekleniyor diyor e-devlette. Daha önceden tecil esnasında muayeneyi yaptırmıştım. Başka bir şey yapmama gerek sanırım değil mi? 31 Aralağa kadar para yatırmam gerek sadece.

• Only Paranoia kullanıcısına yanıt
    Öyle olması lazım bugün bendede açıldı ekran başvuru yaptım ödeme bekleniyor diyor. Bundan sonra parayı yatırıp geriye celp tarihleri seçme kalıyor

Başvurada teknik aksaklık yaşandı dedi sayfayı yeniledim ödemeye düştü sistem bile düzgün değil
    Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar

Halkbanktan sorgulama yaptım son ödeme tarihi saçma hiç bişey çalışmıyor ödeme diyince yetersiz bakiye diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 26 Temmuz 2019; 9:10:40 >

hocam bende açıldı tercih sayfası bedelli seçtim ve şube seçtim kaydet deyince ödeme istiyor şuan başka bir işlem yapamıyoruz şimdi bu işlemi aralık sonuna kadar yapabiliriz değilmi 31 temmuz'a kadar para yatırmak zorunda değilim yani
  • Ayın 22 sinde yoklama formunu doldurup aynı gün doktora muayeneye gitmiştim ve işlemlerimi tamamlamıştım. 4 gün geçti halen tercih kısmı açılmadı, askerlik şubesini arıyorum dünden beridir otomatik meşgule vermişler (aramayın bizi gibilerinden) öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum. Bir fikri olan var mı arkadaşlar ne yapmalıyım bu durumda?
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    31 temmuza kadar ödeme mi olur nerden çıkarcaz parayı

Bakaya veya yoklama kaçağı isen 1 Kasım son ödeme, normal isen 31 Aralık son ödeme şube öyle dedi bana duyuruda da öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 26 Temmuz 2019; 10:39:7 >
  • vasqusen V kullanıcısına yanıt
    Gidip şubeye danışın benim 2 gün sonra açıldı
  • ziraat bankasında ödeme görünmekte
  • Askerlik şubesine gittim İstanbul Atışalanu şubesi 31 aralıka kadar ödeme dedi
  • merhaba arkadaşlar ben dün yoklama yaptırdım bugun sisteme düştü bedelli tercihi yaptım ödeme bekliyor ama askerlik durumu sorguladıgımda ise sınıf ve tertibat bekliyor çıkıyor ve tecilim 30/01/2019 diyor şubeyi aradım neden böyle oldu diye onlarda kasımda askerlik çıkar diyor bende bedelli başvurdum nasıl olacak dedim dilekçe vericeksin dediler bilginiz olsun sistem çok saçma bedelliye başvurmak için tecili bozduk şimdide hazır asker konumu oldu
  • heredot64 H kullanıcısına yanıt
    aynen bende askerlik durum sorgulayınca böyle çıkıyor. Zaten biz askerlik tercihini bedelli seçtik ödeme bekleniyor nasıl kasımda askerlik çıksın daha son ödeme tarihi 31 Aralık 2019 zaten. Neyin dilekçesini vericez kura vaktini bekliyoz
    sanırım hatayı buldum yoklama yaparken askerliğinizi ertelemek istiyor musunuz sorusuna HAYIR demiştim ondan kasıma attı
    bu ne saçma bi sistem ben o soruyu farklı anlamda anladım
  • şube bile kasımda askerlik çıkar diyor şubeye ankaradan kağıt gelmiş bedelliye başvuranları aralıka kadar erteleme yapın diye gelip dilekçe ver dedi
  • Unique For All kullanıcısına yanıt
    Ya yürü git keriz sensin... Öderim ödemem benim ödediğim para sana mı dokunuyor? Yürü git başka çöplüğe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 26 Temmuz 2019; 11:41:5 >
  • Unique For All kullanıcısına yanıt
    ne alakası var kardeşim herkesin kendine göre bi düzeni hayatı var kime ne uygun geliyorsa onu yapar
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.