Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.019
Cevap
113
Favori
1.098.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim tecil 13 hazirandi 2019 du. Daha sonra 30 haziran ardindan 30.09.2019 a attilar. Su an 31.08.2019 a kadar askerlik ile ilisigim yok gozukuyor. Bedelliye basvuran arkadaslarimda aynj sekilde agustos sonuna cekmisler tecil tarihlerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jambon kullanıcısına yanıt
    Evet benim de 30.09.2019'du normalde. Benimki de 31.08.2019 olmuş
  • Benim tecil 31/12/2021 idi şimdi 30/01/2019 (SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR) diyor
  • Celb tarihini seçebiliyor muyuz? Atıyorum. Eylül 2020'de gitmek istiyorum gibi. Sanki o tarz bir seçenek var gibi gördüm görsellerde. O sıralama değiştirilebiliyor mu?
  • Seçiliyor Bedelli 2020 Marttan başlıyor diğerleri şubat 2020 hepsini seçtirtiyor sistem. Ben hayır seçiyorum yine celp seçtiriyor bana
  • Yukarı da bir arkadaş demiş bakaya olanlar kura şansını azaltmaz mı diye ama sanırım onlar kuraya dahil edilmeyecek.
  • sanzatu_ S kullanıcısına yanıt
    bakaya ve kaçaklar 1 kere mahsus direk bedelli olarak yapacaklar kura ile işleri yok
  • redali kullanıcısına yanıt
    Diğerlerinin de kuraya kalacağını düşünmüyorum. Şubedeki de aynı şeyi söyledi. 140 bin ve 33.000 yüksek rakam umarım kalmayız kuraya
  • sanzatu_ S kullanıcısına yanıt
    inş. kalmayız banka memuru bile çok dedi yapcak bişey yok borçlar aldım verdim gidip gelsek hemende daha parayı ödücem geriye
  • benim de tecilim ağustos 2020'de bitiyordu. Önce edevletten bedelli istiyorumu işaretledim zaten direk ödeme bekleniyor yazısı geldi. şubeye gidip olan tecilimi iptal ettirdim bende de 31.08.2019 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden sakıncası yoktur yazıyor. 31 aralık son ödeme tarihi dedi şubedeki kadın. ödemeyi yapınca sanırım başvurunun diğer aşamalarını yapıp tamamlayabileceğiz. Ancak yeni bir sistemle ilgili bir başvurunun hem bu kadar kısa süreye sıkıştırılması hem de etrafta dolanan bilgi kirliliği nedeniyle çok zorlayıcı olduğu malum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolavericelim

benim de tecilim ağustos 2020'de bitiyordu. Önce edevletten bedelli istiyorumu işaretledim zaten direk ödeme bekleniyor yazısı geldi. şubeye gidip olan tecilimi iptal ettirdim bende de 31.08.2019 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden sakıncası yoktur yazıyor. 31 aralık son ödeme tarihi dedi şubedeki kadın. ödemeyi yapınca sanırım başvurunun diğer aşamalarını yapıp tamamlayabileceğiz. Ancak yeni bir sistemle ilgili bir başvurunun hem bu kadar kısa süreye sıkıştırılması hem de etrafta dolanan bilgi kirliliği nedeniyle çok zorlayıcı olduğu malum.
    Hocam benim tecilliydi 2020 Haziranına kadar. Dün ben de e-devletten, hizmet tercih işlemlerinde bedelli yapmak için ertelemeyi iptal etmek istiyorum dedim ve direk ödeme bekleniyor dedi. Şubeye gidip tecili iptal ettirmem gerek mi? Etmedi mi o işlemi yapınca?

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

Hocam benim tecilliydi 2020 Haziranına kadar. Dün ben de e-devletten, hizmet tercih işlemlerinde bedelli yapmak için ertelemeyi iptal etmek istiyorum dedim ve direk ödeme bekleniyor dedi. Şubeye gidip tecili iptal ettirmem gerek mi? Etmedi mi o işlemi yapınca?

Alıntıları Göster
    hocam her halükarda şubeye gitmek gerekiyor yani en azından içiniz rahat olur. çünkü ben de edevletten bedelli istiyorumu işaretledikten sonra şubeye gittim. kadın orda da bedelli istiyor musun dedi ona göre işlemlerimi yaptı iban numaramı falan aldı. pazartesi git dediğim gibi kafan rahat olur hocam. sonra geriye ödeme yapmak kalıyor bir tek.

• quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Benim tecil 13 hazirandi 2019 du. Daha sonra 30 haziran ardindan 30.09.2019 a attilar. Su an 31.08.2019 a kadar askerlik ile ilisigim yok gozukuyor. Bedelliye basvuran arkadaslarimda aynj sekilde agustos sonuna cekmisler tecil tarihlerini
    hocam benim de 31.08.2019'a kadar askerlik yönünden bir sakıncası yoktur diyor ama celp dönemi kasım 2019 yazıyor altta. Bedelliye başvurduk umarım bir sakatlık çıkmaz :D

• Benim yoklama sayfasında Askerlik yoklama işlemleriniz tamamlanmıştır. Başvuru formlarınıza aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Yazıyor. Başka seçenek falan çıkmıyor?
  • kolavericelim K kullanıcısına yanıt
    şubeden şubeye değişiyor sanırım benim şube bedelli başvurusu yaptım ödeme yaptım diyorum adam nasıl yaptın diyor daha bizim sistemde bedelli gözükmüyor. Açtı gözümün önünde onda normal er gösteriyor bedelli seçeneği bile yok.
  • Bende E devlet üzerinden bedelli başvurumu yaptım.Ödeme beklemektedir. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası, Ziraat Katılım , Vakıf Katılım, PTT, Defterdarlıklar ve Defterdarlıklara bağlı Mal Müdürlüklerine bedelli askerlik ücretinizi ödemeniz gerekmektedir diyor ama iban vs.. çıkmadı.Havale,eft yapamıyacağız sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leona Heidern

Bende E devlet üzerinden bedelli başvurumu yaptım.Ödeme beklemektedir. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası, Ziraat Katılım , Vakıf Katılım, PTT, Defterdarlıklar ve Defterdarlıklara bağlı Mal Müdürlüklerine bedelli askerlik ücretinizi ödemeniz gerekmektedir diyor ama iban vs.. çıkmadı.Havale,eft yapamıyacağız sanırım.
    Bende de öyle hocam. ödemeyi yaptıktan sonra başvurunun geri kalan aşamalarını tamamlayacağız sanırım. şubedeki kadın 31 aralık son ödeme tarihi ama son günlere bırakma dedi.

• Arkadaşlar merhaba ben üni son sınıf öğrencisiyim bedelli için başvurdum ve tecilim bozuldu doğal olarak bana bedelli çıkmazsa uzatmak istiyor musun sorusu çıkmadı tecilim olmadığı için üni terk gözüküyorum bedelli celplerini ayarladıktan sonra 6 aylık celp dönemlerini seçtiriyor. Şimdi sorum şu ben mezun olunca 2 yıllık daha tecil alabilir miyim 6 aylık celp dönemim açıklanınca tecil oluyor mu? Ve kuraya tekrar katılabilir miyim?

• Arkadaslar yardim,

Subeden tecili bozdum su an 30/08/2019 gozukuyor, 2 gundur e devlette tercih yapmaya calisirken asagidaki hatayi aliyorum.

“ASAL Askerlik Erteleme Başvuru hizmetini kullanmanız gerekmektedir”

Cozen veya problemi yasayan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.