Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ßLacKLioN , Draguşalsm21 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10.888
Cevap
111
Favori
1.093.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer aşamalar ödemeden sonra açılır. Havale eft yok. Ziraat, halk veya vakıfın online işlemlerinde e-tahsilat var oradan milli savunma bakanlığı seçip tc ile ödeme yapabiliyonuz
  • Tt95 T kullanıcısına yanıt
    benimde tecilin içine etti bende 31/01/2019 gözüküyor bakam nolcak. Sormuyor bedelli çıkmaması durumunda tecil ettirmek istiyor musun diye bir şey. Saçma sapan bir sistem var ortada
  • redali kullanıcısına yanıt
    Peki sen de mi son sınıfsın ve bedelliden sonra 6 aylık celp yaptırıyor mu sana da?
    Son değilim 31.12.2021 tarihine kadar tecil vardı. Yoklama yapınca yediler onu şimdi bedelli başvurusunda hayır seçiyorum ama yine celp seçtirtiyor.
    Peki 6 aylık askerliğin tarihi ve gideceğim Yeri Belli olursa okuyorum diyip ya da belgemle tecil yapabilir miyim biliyor musun
    Onu bilmiyorum. Dün şubeye gittim sordum bedelli çıkmaz ise diğer kuraya katılmak istiyorum askere gitmek istemiyorum dedim. Adam bilmiyorum daha bize yazı gelmedi diyor. Daha sistemde bedelli gözükmüyor dedi. Kendi şubeni ara sor bilgi edinirsen haber verirsen sevinirm
  • meogk kullanıcısına yanıt
    Cogu kişise öyle hata vardı.Hatta ben de bile olduydu 5 gün sürdü.Sonra tercihler kısmı acılmıstı.Sanırsam aöfe kaydıyla alakalıymıs öyle deniliyor.Subenize gidin birebir olarak tercih yapın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dusaro D kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bedelli için yoklama yaptırdım ve muayene oldum daha sonrasında e-devlette asal askerlik hizmetlerinden bedelli istiyor musunuz diye sorduğunda evet dedim ardından paranın iade edilmesi için seçilecek askerlik şubesinide sectim daha sonra bana asal askerlik tercih işlemlerini kullanmak icin asal askerlik ertelenme işlemi yapmanız gerekiyo dedi onuda yaptım tecilim 31/12/2020 ye kadardı daha sonra bi baktım ki 30/01/2019 görünüyo nedeninde ise sınıflandırma ve tertibat bekliyor diyo hicbişey anlamadım yok yere tecilim bozuldu sizde durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DenizArslan12 D kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı
    Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: redali

Bendede aynı
    Bende de aynıydı. Şuan hiç tarih yok. Tarih yazmıyor. Şube sorun yok, kuraya kadar sıkıntı yaşamazsın diyor.
  • hocam ben 28 yaşındayım. 31 aralık 2019 a kadar tecil var. Ben astsubaylık için başvuru yapmayı düşünüyorum. fakat temmuzun sonuna kadar başvuru hakkım var ama benim dönem uzadığı için ocakda mezun oluyorum. o yüzden aralığa kadar tecili bozamıyorum. Ben astsubaylık için başvuru yapamayacak mıyım bir daha? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzokman

hocam ben 28 yaşındayım. 31 aralık 2019 a kadar tecil var. Ben astsubaylık için başvuru yapmayı düşünüyorum. fakat temmuzun sonuna kadar başvuru hakkım var ama benim dönem uzadığı için ocakda mezun oluyorum. o yüzden aralığa kadar tecili bozamıyorum. Ben astsubaylık için başvuru yapamayacak mıyım bir daha? Teşekkürler.
    Okul kaydınızı bir an önce dondurmanız lazım tecil için.
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Anlamadım hocam neden dondurmam gerekiyor? Ocakta mezun olacağım nasipse

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzokman

Anlamadım hocam neden dondurmam gerekiyor? Ocakta mezun olacağım nasipse
    Şuan başvuru yapmak istiyorsanız tecil bozulacak kayıt donması lazım. 2020'de y.astsubay başvurusu yapabilirsiniz sorun olmaz.
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Şu an istemiyorum hocam zaten olamam okul bitmediği için. Ben 2020 de başvuru yapabiliyor muyum diye merak ediyordum açıkcası. Teşekkür ederim alakanız için

• ilk bedelli çıktığın da 15.000 tl süperdi yararlananlar baya sevinmiştir..
  • Buzmavili kullanıcısına yanıt
    Aynen 12 ay için 15bn ödediler biz 6 ay için 33bn ödüyoz yaş tutmayınca yapacak bir şey yok
  • Konu için çok teşekkür ederim. Belki soran olmuştur ama göremedim. Cevaplarsanız sevinirim.

Diyelim ki parayı yatırdık ve bedelli askerliğe başvurduk ancak kura çıkmadı. O zaman ne olacak acaba?

Teşekkürler

• AlmostFly kullanıcısına yanıt
    Aslında orada şöyle bir şey var.
    1. Kurada çıkmayıp tecil hakkı bulunan diğer kuraya katılma hakkına sahip (Nasıl seçicez nasıl belirlicez bilmiyorum)
    2. Kurada çıkmayıp er/erbaş veya ydk subay olarak yapma hakkın var (Parayı geri alabiliyorsun)
    Ovv bu biraz sıkıntılı o zaman benim 2020 eylül ayına kadar yüksek lisansdan dolayı tecilim var. Olur da çıkmazsa sıkıntıya sokar beni

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.