Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.889
Cevap
111
Favori
1.093.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimde tecilim var fakat sonraki kuraya katılmak istiyorum çıkmaz ise buna işletmek lazım şubeden bir şey yapamadım onlarda bilmiyor daha muallakta
  • redali kullanıcısına yanıt
    Eğer erteletmek istiyor musun yazısını görürsen bana da haber verir misin Pazartesi ben bi şubeye gidip sorucam
  • Tt95 T kullanıcısına yanıt
    Ben şuan asker tercih işlemini yaptım kaldı öyle bekliyorum. Eğer öyle bir değişiklik olursa haber veririm. Sizde bir gelişme yaşarsanız haber verirseniz sevinirim.

Hayır seçiyorum yine celp seçtirtiyor. Burada sonraki kuraya katılmak istiyorum diye seçenek koymaları lazm
    Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar

Bedelli askerlik kurasında çıkmama durumu otomatik seçiliyor bize seçtirmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 27 Temmuz 2019; 15:1:9 >

Hocam sana kritik bir sorum olacak. Tecil tarihin yoklama yaptıktan sonra mı yoksa ödeme yaptıktan sonra mı geri çekildi ? Ben de seninle aynı şekilde başvurdum tecilim hala 2021 gözüküyor ama parayı yatırmadım henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meogk

Arkadaslar yardim,

Subeden tecili bozdum su an 30/08/2019 gozukuyor, 2 gundur e devlette tercih yapmaya calisirken asagidaki hatayi aliyorum.

“ASAL Askerlik Erteleme Başvuru hizmetini kullanmanız gerekmektedir”

Cozen veya problemi yasayan var mi?
    Merhaba çözebildiniz mi aynı problemi bende yaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aotat kullanıcısına yanıt
    E-devletten yoklama için başvurdum o zaman tecil tarihim 31.12.2019 tarihi Yoklama Bekleniyor oldu.

Yoklama yaptıktan sonra tecil tarihi 30.01.2019 "SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR" oldu.

Burada askerlik tercih işlemini yaptım değişiklik olmadı.

Ödemeyi yaptım işlemleri devam ettim fakat son adımda kaldı işlemler buradan sonra hala aynı SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR yazıyor.

belki bu bedelliyi işledikten sonra güncelleyeceklerdir bekliyorum sadece şuan

• herkese selamlar. delirmek üzereyim ya. 5 gün oldu yoklamamı yaptıralı, aile sağlık hekimine de onaylattım. hala asal hizmet tercihinde bedelli seçemiyorum. önce yoklama hizmetini kullanmanız gerekiyor diyor. onu zaten yaptım. şubeyi arıyorum bilmiyoruz diyorlar. nasıl çözülecek bu iş? 31'inde başvuru bitiyor. muayenemi yaptıralı 5 gün oldu hala düşmedi sisteme. bir yolunu bilen var mı?
  • smoby2 S kullanıcısına yanıt
    Git şubeye muayeneden sonra işlemlerini senin şuben onaylıyor ondan sonra açılıyor orası
  • MrScrewdriver kullanıcısına yanıt
    Hocam selam, hala çözüm yok

hocam şubede dediler ki her şeyini internetten yapabilirsin gelmene gerek yok. ondan böyle yol izledim ben de. pazartesi gitsem yaptırabilirim heralde değil mi, bugün ve yarın kapalı çünkü. pazartesi direk gitsem halledip açabilirler mi pazartesi 29'u çünkü 31'inde bitiyor geç kalmaktan korkuyorum.
  • smoby2 S kullanıcısına yanıt
    bende internetten halletip 3-4 kere soru sormaya gittim. Senin yoklamanı onaylamışız zaten dedi. Onlardan geçiyor en son yoklama işlemleri ya memur yoğun yada işini yapmıyodur
    anladım hocam teşekkürler. yani pazartesi gideyim şubeye öyle halledeyim diyorsun. 5 gün önce internetten yoklamamı yaptım, aynı gün aile hekimine de onaylattım. geç kalma durumu olmaz sanırım, pazartesi gidip konuşunca açılır sistem umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redali

Ben şuan asker tercih işlemini yaptım kaldı öyle bekliyorum. Eğer öyle bir değişiklik olursa haber veririm. Sizde bir gelişme yaşarsanız haber verirseniz sevinirim.

Hayır seçiyorum yine celp seçtirtiyor. Burada sonraki kuraya katılmak istiyorum diye seçenek koymaları lazm

Bedelli askerlik kurasında çıkmama durumu otomatik seçiliyor bize seçtirmiyor
    Ben haftaiçi ankaradaki askerlik şubesine gidip soracağım sizi de bilgilendiririm hocam

• MSB yeni duyuru yayınladı kura çıkmaması sonrası seçim var diyor fakat hala yok bizlerde

MSB Genel müdürlüğü arıyom açan yok Tel: +90 (0) 312 410 60 00 müsait olan denesin e-devlette yok kura sonrası ne istiyosun seçeneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 27 Temmuz 2019; 19:8:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrScrewdriver

Merhaba çözebildiniz mi aynı problemi bende yaşıyorum

Alıntıları Göster
    Bende de aynı durum var nasıl çözeceğiz bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Bedelli yapmaya karar verdim ve şubeden de bedelli başvurusu yapılıyor bilgisi aldığım için e-devletle uğraşmayıp şubeye gittim. İlk girdiğim odadaki bayan ben anlamıyorum bu işten diyerek başka odaya yönlendirdi. Orada bulunan kişi de tc mi istedi daha sonra iban numaranı gir dedi. Ardından ad soyad, tc, telefon numarası ve adres yazılan bir form doldurttu. Paranı yatırıp dekontunu getir işlemin bitti dedi. Bu kadar kolay mı, parayı ne zaman yatırmam gerekiyor diye sorduğumda ben de bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor dedi. Ziratten sorguladığımda da bedelli ile alakalı bir borç gözükmüyor. Zaten o kadar kısa işlemle başvuru yapıldığını dahi sanmıyorum.
    E-devlete girip tekrar başvuru yapmaya çalıştığımda ise bedelli yapmak istiyor musunuz diye sorduğu ekranda evete tıklayınca "Askerlik hizmeti tercihi yapmak için öncelikle ASAL Askerlik Erteleme Başvurusu hizmetini kullanmanız gerekmektedir." diyor. Ben mezun olunca askerliğimi tecil ettirmiştim zaten. O kısma girip eğitim bilgilerimi onayladığımda da geçersiz tarih gibi bir uyarı veriyor. Ayrıca mezuniyetten sonra askerliğimi tecil ettirdiğimde askeriyenin verdiği kağıtta 27.09.2019 tarihine kadar askerlik açısından bir sakıncası yoktur yazıyordu. Bu yılın başında e-devletten baktığımda tam mezun olduğum tarihte tecilim bitecek gözüküyordu(08.06.2019). 8 haziran geçtikten sonra ise tertibat ve sınıf bekliyor yazıp 30.09.2019 tarihine kadar askerlik açısından bir sakıncası yoktur yazıyordu. Dün askeriyede sıra beklerken tekrar e-devletten baktığımda ise tarihin 30.08.2019 olarak değiştiğini gördüm. Napacağım konusunda hiçbir bilgim yok. Bedelli işini nasıl halledebilirim bilgisi olan var mı arkadaşlar. Ben bu işin içinden çıkamıyorum. Kimse bir şey bilmiyor, askeriyeyi arıyorum açmıyorlar, gidiyorum biz de bilmiyoruz diyorlar. Şayet son başvuru 31 temmuzsa kaçırmak istemiyorum. Bu konular hakkında bilgisi olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tyldrm0 -- 27 Temmuz 2019; 19:48:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba.

Tercih ekranındaki durum aşağıdaki gibi. Önce size soruyor bedelli çıkmaması durumunda ne yapmak istiyorsunuz? diye. Fakat sonrasında üstteki seçeneği seçip ilerlerseniz görüldüğü üzere öbür seçenek seçiliyor. Umarım düzeltirler sistemi.

• Bende sadece iban var öyle bir seçenek yok

Hocam devam eden bir eğitim durumunuz var mı? Ben yüksek lisans öğrencisiyim 2021e kadar tecilin var onunla da alakası olabilir.

• Var işletme okuyorum 2021 sonuna kadar tecilim vardı bu işlemleri yapmadan önce
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.