Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.887
Cevap
111
Favori
1.092.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ona bende hayır dedim ki bedelli çıkması durumunda hemen gitmek için algıladım. Zaten askerlik tercihinde bedelli çıkmaması durumunda ne istediğimizi soruyor diyolar anlamadım bu işi
  • Unique For All kullanıcısına yanıt
    Seni zerre kadar alakadar etmez benim nereye para ödediğim. Hadi git başka çöplüklere takıl bebe seni.
  • redali kullanıcısına yanıt
    aynı şeyi yapmışız dostum bende senin gibi anladım bu nasıl saçma bi sistem ben yoklamaya ne için gidiyorum askere gitmek için neden bide orda tecil diyor nasıl çıkıcaz bu işin içinden
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Tabikide haklısın, hiç bir tepki göstermeden devam edelim böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heredot64 H kullanıcısına yanıt
    Şimdi aradım normal diyor orası Kasımdan önce sevke tabi iseniz paranızı yatırıp işlemleriniz yapmanız gerekli diyor.
    Yine bişey anlamadım yani
  • Unique For All kullanıcısına yanıt
    Bize keriz diyene bak seneye sen keriz olacan herhalde

94 ve öncesi olsak zaten önceki bedelliden yararlanırdık demi ??

Önceki bedelli tutmadığına göre başka seçenek yok.

"Ben bir sene bekleyeceğim en azından" yazmışın 1 sene sonra başvurusan 33 yerine 36-37 ödüyince akıllı mı oluyon?

Herkesin bir tecil hakkı ve hayatı var kimi neyi biliyorsun ki aşağılıyorsun insanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 26 Temmuz 2019; 12:37:37 >
    vallahi dostum bi sistemboktan böyle saçmalık mı olur benim tecil 2024 e kadardı ne alaka kasım a kadar biz kendi isteğimiz ile bozduk aralıka kadar yatırcaz para
    aynen hazır olmadan iş yapıyolar öğleden sonra bankaya gidicem ondan sonra tercih işlemlerine devam edicem bakalım nolacak ona göre yazarım yine burdan
  • Arkadaşım herkesin bir düzeni var işi var gücü var hesabı var. Herşeyi maddi yönden hesaplamak lazım tabiki ama bazen garanti olsun, için rahat olsun diye ekstradan para çıkıyor cebimizden bu doğru. Bizde isterdik 15 Bin le sıyrılmayı ama nasip işte. İnsanları direk yargılamak, kendi hesabını yaptırmaya zorlamak size düşmez, düşmemeli. Tercihlere saygılı olun lütfen. Herkesin hayatı farklı.
    tamam haber bekliyorum benim para da hazır değil aralık bekleyeceğim mecbur
    Başvuru yaptım fakat bu bedelli çıkmama durumunda erteleme diye bir şey yok seçtirmiyo zaten
    Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar

• Arkadaşlar çıldıracağım, bu seferde Askerlik hizmeti erteleme talebi uygulamasını kullanmanız gerekiyor dedi gerekli bilgileri doldurdum ve şu yazıyor. 26/07/2019 tarihinde askerlik hizmeti erteleme talebiniz başarıyla alınmıştır.Erteleme talebinin girişinden 15 iş günü sonrası bu hizmetten faydalanarak veya e-Devlet Kapısı'ndan Askerlik Durum Belgesi alarak veya askerlik şubelerinden kontrol edebilirsiniz. hiç kimsenin bilgisi yok durum hakkında ne yapacağız biz.
  • Arkadaşlar şimdi anlaşılmayan nokta kurada çıkmaz isek 6 ay mı yapacağız yoksa tecil mi olacak? Anladığım kadarıyla tecili seçmelerine rağmen bazı arkadaşlar, otomatik olarka er/erbaş seçeneği seçilmiş. Bu durumda bi haksızlık yok mu? Bu sene bakayalara verilen haktan dolayı zaten oradan bir çok kişi başvuru yapacak kura şansımız düşecek. Bu konuyu netleştirmek lazım 2021'e kadar tecilim var neden bu sene zorluyoruz ki eğer böyle bi durum var ise
  • Şimdi şubeden geliyom memura izah ettim seçmiyoz biz er ve ydk subay ama bize otomatik seçiyor diyom adam diyo daha bize gelmedi bedelli sistem gözükmüyor ne olduğunu bilmiyorum diyor.

Geçtim yanına açtı ekranı bedelli seçeneği yok er/erbaş ve ydk asubay var sadece bunlardada gözükmüyor çıldırmalık
  • MrScrewdriver kullanıcısına yanıt
    Askerlik tercihi yaptım bende erteleme açılmıyodu şimdi o sayfa açılıyor. Bedelli onaylansın eğer askerlik durumu değişmez ise ertelemede buluncam ne olursa artık battı balık yan gider
  • Önemli bi kaç sorum var. Ben geçtiğimiz haftalarda celp başvurusunda bulundum. Rahatsızlığım var ve aynı rahatsızlığa sahip olanlar muaf alabiliyor. Ben de yüksek ihtimalle alacağım fakat ne olur ne olmaz diye bazı sorular sormak istiyorum. Şimdi iki sene önce üni mezunuyken iki senelik tecil ettirdim. Tecil ederken muayenede bir şeyim yok dedim. Geçen haftalarda başvuru yaparken muayene olmuşsun zaten yine göndermeyeceğiz sağlık ocağına dediler. Eylül veya Ekimde sınıfın belli olunca sevk ederiz hastaneye dediler. Buraya kadar sorun yok. Ben şu an bedelli başvurusunda bulunsam sağlık ocağına sevk ederler mi yoksa aylarca bekletip yine gitmeye yakın mı sevk ederler? Diğer bir sorum ise şimdi bedelliye başvurmasam, eylülde hastane sevkinden askere gidebilir raporu çıkarsa o zaman başvursam başvurabilirim değil mi? Kasım celbinde gidiyorum normalde.
    Hocam sizde de işlem 11. Adımda kalıyor mu? 12. Adıma geçmek için kaydet dediğimde: Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeniyle işleminiz tamamlanamadı. Diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DirectCurrent D kullanıcısına yanıt
    Aynen kaydet diyince "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." diyor. Onlar onaylıcak sanırım bu yoklama gibi
  • Bendede tecil 2019 ocak görünüyordu. Şuan tarih hiç yazmıyor. Şube sorun olmayacagını söylüyor. Ancak kasımda askere alırlarsa diye endişelenmiyor değilim haha
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.