AeriaLss@ bir çok kişi bunu söylemekte ön tasarım gayet şık
sindoman@
hayırlı ugurlu olsun 110ps süper fiyatta normal bizim burda 36bin tl ama ne esp ne cam tavan vs. hiç bişey yok
ne renk aldınız . alır almaz 4 gözle beklıyoruz avrupalı berlıngoyu. dizelmi ? sizin ordadamı hız ibresi 190kmh?
astra 102 ps olması lazım 1,6ları galıba benım tahmınım aratmaz ...
BabaHoroz@
kıskandırıyorsun bızı kardes ya
Fotolari ancak nisanda atartim.Renk olarak aliminyum grisi aldim.Biliyorum herkezde o renk var ama Astram petrol yesili ve en ufak izi ve çizilmeyi belli ediyor, ve bir daha sifir araba alirsam gri alicam dedim o yüden bu rengi seçtik
Astram 1.3 cdti 90 ps ve tuningden sonra ölçturdüm 108 ps atri 230 Nm tork veriyor.Arabayi 8200 km'de iken chip tuning yaptirdim ve su anda 97.000 km'de ve hiç bir problem yasamadim.nasipsqe berligomuba hemen chipleticem.
iyi renk
Selamlar bende bugün çorum citroen bayiine gidip berlingolara baktım inceledim test sürüşü yaptım.Açıkçası bu kadar iyi beklemiyordum.Çok hoşuma gitti.Fiyat aldım.Yarın pazar yarın kapalıdır herhalde ama pazartesi gidip sipariş vereceğim 110 luk
quote:
Orijinalden alıntı: selonomi
Selamlar bende bugün çorum citroen bayiine gidip berlingolara baktım inceledim test sürüşü yaptım.Açıkçası bu kadar iyi beklemiyordum.Çok hoşuma gitti.Fiyat aldım.Yarın pazar yarın kapalıdır herhalde ama pazartesi gidip sipariş vereceğim 110 luk
doblodan sonra güzel gelir tabi kardeş .
sana bi tavsiyede bulunuyum berlıngo alıcak isen 92lık al çünkü arada digital klıma hariç fark yok .
ben alırken sıfır bayideki arkadaşlar yanı 8,9 yıllık tanıdık arkadaşlar abi 110lugun farkı sadece kagıt üzerinde
dedıler ps olarak yanı ki ellerınde ben alırken 110luk(5adet) mevcuttu 92lık yoktu 40gün bekledim 92lık aldım
deş tasarım olarakta fark yok iç tasaımdada yok sadece digital klıma ve 18ps bence 3,4bin tl vermeye degmez..
ginede karar sizin . renk ne düşünüyorsunuz
Arkadaşlar bende bugün itibariyle yeni berlingo sahibiyim (110 hp) berlingoyu otomobil niyetine aldım ve ne kadar dogru bir karar verdiğimi binince anladım yaklaşık 1.000.000 (bir milyon) km yol yapan biri olarak daha profosyonel beklentilerim var örnegin yol tutuşu,performans, kullanışlılık,vs tabiki eksikleri yok değil örneğin ön göğüs daha yumuşak bir maklzeme kullanılabilirdi örneğin arka camlar indirmeli kaldırmalı olabilirdi. İlk izlenimim vites aralıklarının uzun olması ayrı bir keyf inanın bu keyfi ne cady nede yeni kangoda asla bulamassınız çünkü almadan önce epeyce bi araştırma ve denemeyle karar verdim asla bir futbol takımı taraftarı gibi karar vermedim alacak arkadaşlarada araçlarını almadan önce mutlaka alternatif araçlarla kagıt üzerinde artı pratiğini yani test sürüşlerini yaparak karar vermeleri örneğin ben aracı almadan oto kiralayarak yeni berlingoyu ,yeni kangoyu ikişer gün test ettim ve sonun da karar verdim cady zaten hiç düşünmedim benim için cady 1.9 motoru zaten baştan elemiştim göklere çıkardıgımız cady nin ne kadar eski teknoloji bir motor kullandıgını birazcık araştırmayla sizlerde rahatlıkla öğrenebilirsiniz şimdilik bu kadar ayrıyeten partner tepee berlingoyla % 98 oranında aynı araç donanım fazlasınıda belirterek verdiği fazla para ve aldığı donanımı karşılaştırmanızı öneririm eğer değer diyorsanız tabiki partner tepee de alıp binebilirsiz.
Hayırlı olsun.Kazasız Belasız binmek nasip olsun. Ne kadara aldın ? Full mü ?
Berlingolarda yaklaşık 1,500 tl indirim olmuş
33.500
Yeni Berlingo alan arkadaşa hayırlı olsun kazasız belasız inşallah diyorum. Bende düşünüyorum kısmet bakalım..
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah Hangi bayiden ne renk aldınız ? Vites aralıklarının uzun olması gerçekten çok keyifli ...
quote:
Orijinalden alıntı: 1998onur
Arkadaşlar bende bugün itibariyle yeni berlingo sahibiyim (110 hp) berlingoyu otomobil niyetine aldım ve ne kadar dogru bir karar verdiğimi binince anladım yaklaşık 1.000.000 (bir milyon) km yol yapan biri olarak daha profosyonel beklentilerim var örnegin yol tutuşu,performans, kullanışlılık,vs tabiki eksikleri yok değil örneğin ön göğüs daha yumuşak bir maklzeme kullanılabilirdi örneğin arka camlar indirmeli kaldırmalı olabilirdi. İlk izlenimim vites aralıklarının uzun olması ayrı bir keyf inanın bu keyfi ne cady nede yeni kangoda asla bulamassınız çünkü almadan önce epeyce bi araştırma ve denemeyle karar verdim asla bir futbol takımı taraftarı gibi karar vermedim alacak arkadaşlarada araçlarını almadan önce mutlaka alternatif araçlarla kagıt üzerinde artı pratiğini yani test sürüşlerini yaparak karar vermeleri örneğin ben aracı almadan oto kiralayarak yeni berlingoyu ,yeni kangoyu ikişer gün test ettim ve sonun da karar verdim cady zaten hiç düşünmedim benim için cady 1.9 motoru zaten baştan elemiştim göklere çıkardıgımız cady nin ne kadar eski teknoloji bir motor kullandıgını birazcık araştırmayla sizlerde rahatlıkla öğrenebilirsiniz şimdilik bu kadar ayrıyeten partner tepee berlingoyla % 98 oranında aynı araç donanım fazlasınıda belirterek verdiği fazla para ve aldığı donanımı karşılaştırmanızı öneririm eğer değer diyorsanız tabiki partner tepee de alıp binebilirsiz.
hayırlı ugurlu olsun bence beklentılerınızı fazlasıyla karşılar 110ps güzel bir araç helede bir chip yaparsan 140ps camavar olur alım allah.
bu arada ne renk aldınız.
quote:
Orijinalden alıntı: BabaHoroz
Hayırlı olsun.Kazasız Belasız binmek nasip olsun. Ne kadara aldın ? Full mü ?
Berlingolarda yaklaşık 1,500 tl indirim olmuş
ındırımden sonra 30,000tl ye burakıyorlar bana sıgorta bana aıt 92 ps multispace sx metal boya
burası çok sessiz kalmış. tüm berlingocular burayı da unutmayalım lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: msitoz
burası çok sessiz kalmış. tüm berlingocular burayı da unutmayalım lütfen.
aynen abi araç sahıplerı yokmu ne kımse yok ıssız
berlıngo
iş başa düştü.berlingocu arkadaşları topluyoruz teker teker.
2010-2009-2010 modeller
körfez mavi - kül gri - bordo
quote:
körfez mavi kül gri yakut kırmızı olucaktı abi
quote:
Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76
quote:
körfez mavi kül gri yakut kırmızı olucaktı abi
hocam şekil olmuş mu
Arkadaslar arabami sonunda geçen hafta aldim.Ilk anda sanki bir kat yukariya tasinmis hissettim kendimi,daha sonra arabayi anlamaya ve tanimaya çalistim.Tek buldugum olumsuzluk fazla gelen lastik sesleri ve bozuk yolda amörtisörlerden gelen tok vuruntu sesi oldu.1.3 cdti astradan sonra 1.6 hdi motorun rolantide ürettigi yüksek güc ve tork ile artik daha rahat bir kaltis yapabiliyorum fakat buna karsi chipli 1.3 cdti astramin motorunun çabuk devirlenme özeliginden malesef eser yok, araç 3000 dev/dak sonra çok yavas devirleniyor belki daha çok yeni oldugu içindir.Yine astra ile 6.videste 2600 dev/dak'da 140 km ile giderken simdi bu hiza ancak 3200 dev/dak'ta ulasabiliyorum buda hizli kullanimlarda fazla yakit sarfiyatina ve kabin içi gurultuye neden oluyor.Yanliz motor biraz isininca rolantide çalisirken sesizligine hayran kaldim.