Şimdi Ara

(¯`·._) YENİ BERLİNGO (¯`·._) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
1
Favori
49.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msitoz

quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

quote:

körfez mavi - kül gri - bordo

(¯`·._)  YENİ BERLİNGO  (¯`·._)

körfez mavi kül gri yakut kırmızı olucaktı abi

hocam şekil olmuş mu

şekilde lafmı 10numara

• quote:

Orijinalden alıntı: sindoman

Arkadaslar arabami sonunda geçen hafta aldim.Ilk anda sanki bir kat yukariya tasinmis hissettim kendimi,daha sonra arabayi anlamaya ve tanimaya çalistim.Tek buldugum olumsuzluk fazla gelen lastik sesleri ve bozuk yolda amörtisörlerden gelen tok vuruntu sesi oldu.1.3 cdti astradan sonra 1.6 hdi motorun rolantide ürettigi yüksek güc ve tork ile artik daha rahat bir kaltis yapabiliyorum fakat buna karsi chipli 1.3 cdti astramin motorunun çabuk devirlenme özeliginden malesef eser yok, araç 3000 dev/dak sonra çok yavas devirleniyor belki daha çok yeni oldugu içindir.Yine astra ile 6.videste 2600 dev/dak'da 140 km ile giderken simdi bu hiza ancak 3200 dev/dak'ta ulasabiliyorum buda hizli kullanimlarda fazla yakit sarfiyatina ve kabin içi gurultuye neden oluyor.Yanliz motor biraz isininca rolantide çalisirken sesizligine hayran kaldim.

hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göster mesın .

genel manada memnunsunuz yanı en kısa zamanda detaylı resımlerı beklıyorum kardeşım

• quote:

quote:

Arkadaslar arabami sonunda geçen hafta aldim.Ilk anda sanki bir kat yukariya tasinmis hissettim kendimi,daha sonra arabayi anlamaya ve tanimaya çalistim.Tek buldugum olumsuzluk fazla gelen lastik sesleri ve bozuk yolda amörtisörlerden gelen tok vuruntu sesi oldu.1.3 cdti astradan sonra 1.6 hdi motorun rolantide ürettigi yüksek güc ve tork ile artik daha rahat bir kaltis yapabiliyorum fakat buna karsi chipli 1.3 cdti astramin motorunun çabuk devirlenme özeliginden malesef eser yok, araç 3000 dev/dak sonra çok yavas devirleniyor belki daha çok yeni oldugu içindir.Yine astra ile 6.videste 2600 dev/dak'da 140 km ile giderken simdi bu hiza ancak 3200 dev/dak'ta ulasabiliyorum buda hizli kullanimlarda fazla yakit sarfiyatina ve kabin içi gurultuye neden oluyor.Yanliz motor biraz isininca rolantide çalisirken sesizligine hayran kaldim.

genel manada memnunsunuz yanı en kısa zamanda detaylı resımlerı beklıyorum kardeşım

ewet hayırlı uğurlu olsun.
    Allah kaza bela vermesin.
    ama acil foto bekliyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Fotolar hazir fakat surekli eror verer sistem yuzunden yollamayi basaramadim

ewet hayırlı uğurlu olsun.
    Allah kaza bela vermesin.
    ama acil foto bekliyoruz.

• Request object error 'ASP 0104 : 80004005'

Operation not Allowed

E:\WWW\RESIM_DONANIMHABER_COM\HTTP\UPLOAD\../js/PGDUpload.asp, line 167

surekli bu problemle karsilasiyorum.
  • Arabam

• devami

• +

• quote:

devami

hayırlı ugurlu olsun kardeş senı imzamdakı hafif ticaricilerin mekanı adlı bölümümüzede beklerım gel orda resımlerıde paylaş

MAŞALLAH ALLAH KAZA BELA GÖSTERMESIN
  • quote:

quote:

devami

hayırlı ugurlu olsun kardeş senı imzamdakı hafif ticaricilerin mekanı adlı bölümümüzede beklerım gel orda resımlerıde paylaş

hocam ne güzel ya. bizim ülkemize niye bu şekilde gelmiyor anlamıyorum.
    hayırlı uğurlu olsun

• quote:

quote:

devami

Sag olun daha guzeli sizlerin olsun

• arkadaşlar babam çarşamba alıyor, en son 30300 e bıraktılar 92ps full( + olarak çelik jant metalik boya hız sabitleyici yağmur, park sesörü diğerleri var zaten). kum grisi rengini seçmiş, denizleden arkadaşın aynısın, bana kalsa kül grisi diyecektim ama annemle o renkte karar kılmışlar, umarım doğru karar vermişlerdir. ailem ankarada ben trabzonda çalışıyorum şuan kullanan arkadaşlardan iç mekan resimleri alma şansımız varmı arka koltuklar tavan kapılar içten, bagaj vs. birde sonradan kılıf alıp taktıran arkadaşlar varsa internetten alabileceğimiz bir adres varmı bu raçlara uyumlu olabilecek. Bende kılıf alıp hediye göndermek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacmetin

arkadaşlar babam çarşamba alıyor, en son 30300 e bıraktılar 92ps full( + olarak çelik jant metalik boya hız sabitleyici yağmur, park sesörü diğerleri var zaten). kum grisi rengini seçmiş, denizleden arkadaşın aynısın, bana kalsa kül grisi diyecektim ama annemle o renkte karar kılmışlar, umarım doğru karar vermişlerdir. ailem ankarada ben trabzonda çalışıyorum şuan kullanan arkadaşlardan iç mekan resimleri alma şansımız varmı arka koltuklar tavan kapılar içten, bagaj vs. birde sonradan kılıf alıp taktıran arkadaşlar varsa internetten alabileceğimiz bir adres varmı bu raçlara uyumlu olabilecek. Bende kılıf alıp hediye göndermek istiyorum.

ÖNCELIKLE HAYIRLI OLSUN.

KARDEŞ HAYIRLI OLSUN MUKEMMEL Bİ FIYAT BENIM ARACIM KUL GRİ AMA.

KUM GRİDE GÜZEL .

UMARIM RESIMLER YETERLIDIR KARDEŞ.

ARACINIZ EGER SX İSE KOLTUKLAR KADİFE OLUCAKTIR X İSE SPOR KOLTUK OLUR

BENCE HİÇ GEREK YOK KILIFLARA KAFİLER 2 RENKLI SÜPER DURUYO

• hocam resimler ve bilgiler için teşekkür ederim. sağolasın.
  • quote:

arkadaşlar babam çarşamba alıyor, en son 30300 e bıraktılar 92ps full( + olarak çelik jant metalik boya hız sabitleyici yağmur, park sesörü diğerleri var zaten). kum grisi rengini seçmiş, denizleden arkadaşın aynısın, bana kalsa kül grisi diyecektim ama annemle o renkte karar kılmışlar, umarım doğru karar vermişlerdir. ailem ankarada ben trabzonda çalışıyorum şuan kullanan arkadaşlardan iç mekan resimleri alma şansımız varmı arka koltuklar tavan kapılar içten, bagaj vs. birde sonradan kılıf alıp taktıran arkadaşlar varsa internetten alabileceğimiz bir adres varmı bu raçlara uyumlu olabilecek. Bende kılıf alıp hediye göndermek istiyorum.

Hayırlı olsun.Bence bu renk çok güzel iyi seçim.Hangi il acaba bende kangoo ile arasındayım.

Yeni kangoo aldık problem çıkardı ama güzel araba.Yanlız renonun öndeki tiz hoparlörleri,mp3 ü, kol dayamayı 2010 larda kaldırması beni soğuttu.

Dediğiniz fiyatta hız sabitleyici olduğuna eminmisiniz.Çünkü donanım opsiyon listesinde yok.
    Ama +görüş paketli+ metalik bu fiyat çok çok iyi.

bayiden sormadım ama düşündüğüm araç 92 lik sx multispace.Dediğiniz donanımlarla 30300 ise kangoo yu hiç düşünmem.

İzmir de citroen bayisi tavsiyeniz var mı?Birde servisleri vs nasıl citroenin tip olarak hep hoşuma gitmiştir ama malzeme biraz ucuz gibiydi(makyaj öncesi c4 c3 lerde).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 25 Mayıs 2010; 16:45:01 >

• quote:

hocam resimler ve bilgiler için teşekkür ederim. sağolasın.

rica ederım her daım beklerız
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

quote:

Hayırlı olsun.Bence bu renk çok güzel iyi seçim.Hangi il acaba bende kangoo ile arasındayım.

Yeni kangoo aldık problem çıkardı ama güzel araba.Yanlız renonun öndeki tiz hoparlörleri,mp3 ü, kol dayamayı 2010 larda kaldırması beni soğuttu.

Dediğiniz fiyatta hız sabitleyici olduğuna eminmisiniz.Çünkü donanım opsiyon listesinde yok.
    Ama +görüş paketli+ metalik bu fiyat çok çok iyi.

bayiden sormadım ama düşündüğüm araç 92 lik sx multispace.Dediğiniz donanımlarla 30300 ise kangoo yu hiç düşünmem.

İzmir de citroen bayisi tavsiyeniz var mı?Birde servisleri vs nasıl citroenin tip olarak hep hoşuma gitmiştir ama malzeme biraz ucuz gibiydi(makyaj öncesi c4 c3 lerde).

kardeşım eger düşünüyorsan ise vaz geçme al derım yada 2 ay bekle yazıl lısteye 2011 al .

bende biliyorsun belkı 92 multispace var sx.

arkadaşımızın aldıgı araç 92ps hız sabitleyıcının alt yapısı var zaten hediye olarak takıyorlar ama sende istersen aldıktan sonra 200tlye takıyolar.

215/55/16lastıkler çeflik jant tır. jantları belkı görmüşsündür ben ginede koyuyum

bu lastıkler biçok c ve d sınıfı arabada yok genişligi.

bu markanın bu versıyonuda insignia,407 da ve c5 de var . vede daha çok sayamadıgım markada

buda arkadan genişligi 75lıkbu araç

• Güzel hız sabitleme duble yollarda iyi olur.Bu jantlarda çok güzel nasip bakalım benim acelem yok.
    1 euro=1 dolar diyolar fiyatlar daha da düşebilir.

Ayrıca citroenin lastiklerinin michelin olması jantlı modellerde michelin primacy olması mükemmel.

SX olanlarda arka iç bagaj davlumbazları komple kapalı mı resim eklermisin

Birde SX lerde ortada eşya gözü var mı,kol dayama var mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 26 Mayıs 2010; 9:18:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

Güzel hız sabitleme duble yollarda iyi olur.Bu jantlarda çok güzel nasip bakalım benim acelem yok.
    1 euro=1 dolar diyolar fiyatlar daha da düşebilir.

Ayrıca citroenin lastiklerinin michelin olması jantlı modellerde michelin primacy olması mükemmel.

SX olanlarda arka iç bagaj davlumbazları komple kapalı mı resim eklermisin

Birde SX lerde ortada eşya gözü var mı,kol dayama var mı ??

sxlerde kol dayama var bagaj dedıgın gibi yalnız ortada esya gözü yoktur .

resımlerı en kısa zamanda eklıycem kardeş.

cıtroen süper bence mıchelınle ve 215 tabanlı tastıkle lider tek rakıpi kendisi çelik jantsız 205 tabanlı lastıkler

rakıplerı en fazla 195 ::)

• Bu arada mayıs ayı boyunca berlingo combi alanlara ALARM,HIZ SABİTLEYİCİ,PARK SENSÖRÜ HEDİYEYMİŞ..
    CITY PACK HEDİYEYMİŞ YANİ.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.