Şimdi Ara

(¯`·._) YENİ BERLİNGO (¯`·._) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
1
Favori
49.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfa-x

Bu arada mayıs ayı boyunca berlingo combi alanlara ALARM,HIZ SABİTLEYİCİ,PARK SENSÖRÜ HEDİYEYMİŞ..
    CITY PACK HEDİYEYMİŞ YANİ.

alma kardeş yalan onlar 1 ayda arkadaşım aldı gine aynılarını taktılar bekle 2 ay daha al 2011
  • ,

(¯`·._)  YENİ BERLİNGO  (¯`·._)
  • ARKADAŞLAR BENDE BUGUN YENİ ARACIMA KOVUŞTUM
    92 LİK SİYAH RENK AKSESUARDA GP VE TB YAZIYOR GÖRÜŞ PAKETİ VE SANIRIM ÜST CITLAR 28975 TL ALDIM PLAKA HARİC ANKARADAN ALDIM İSTAN BUL PLAKA İSTEDİİM İCİN PLAKAYI BURADAN CIKARTACAM FİYAT NASIL SİZCE
    BİR SORUM OLACAKTI
    YAN CITALARI SERVİSTE Mİ TAKTIRAYIM YOKSA DIŞARIDAMI ??
    BİR DE BU YENİ BERLİNGODA ÖNDEKİ İKİ KOLTUK ARASINDAK BOŞLUK İCİN MİNİK GÖZLÜ DOLAP GİBİ BİRŞEY ARIYORUM CD LERİ FELAN KOYMAK İCİN NEREDEN BULABİLİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeba

ARKADAŞLAR BENDE BUGUN YENİ ARACIMA KOVUŞTUM
    92 LİK SİYAH RENK AKSESUARDA GP VE TB YAZIYOR GÖRÜŞ PAKETİ VE SANIRIM ÜST CITLAR 28975 TL ALDIM PLAKA HARİC ANKARADAN ALDIM İSTAN BUL PLAKA İSTEDİİM İCİN PLAKAYI BURADAN CIKARTACAM FİYAT NASIL SİZCE
    BİR SORUM OLACAKTI
    YAN CITALARI SERVİSTE Mİ TAKTIRAYIM YOKSA DIŞARIDAMI ??
    BİR DE BU YENİ BERLİNGODA ÖNDEKİ İKİ KOLTUK ARASINDAK BOŞLUK İCİN MİNİK GÖZLÜ DOLAP GİBİ BİRŞEY ARIYORUM CD LERİ FELAN KOYMAK İCİN NEREDEN BULABİLİRİM

allah kaza bela yüzü göstermesın inş.

hayırlı olsun fıyat gayet uygun hatta alınabilecek en ucuz rakamdır.

yan çıtalar serviste pahalıdır dışarda ucuzdur.

yalnız ben begenmıyorum yan çıtaları ondan taktırmadım cam flımı tavsıye ederım .

ben dediginiz bölgeye mini bar aldım geçenlerde sogutucu yanı.

sizi imzamdakı hafif ticaricilerin mekanınada beklerım.

• quote:

Orijinalden alıntı: msitoz

quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

quote:

körfez mavi - kül gri - bordo

(¯`·._)  YENİ BERLİNGO  (¯`·._)

körfez mavi kül gri yakut kırmızı olucaktı abi

hocam şekil olmuş mu

şekil ne demek citroen showroom a dönmüş

• bu arada bugunden itibaren yeni berlingo siparişi vermiş bulunmaktayız kül griden cok mutluyum :D yine berlingo muz vardı ama 2005 modeldi yeniliyoruz :D ama biz 110 hp 1.6 full olanından aldık daha güçlü 92 lerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr387 -- 22 Haziran 2010; 19:15:48 >
  • quote:

Bu arada mayıs ayı boyunca berlingo combi alanlara ALARM,HIZ SABİTLEYİCİ,PARK SENSÖRÜ HEDİYEYMİŞ..

biz bugun şipariş veridk bize aynısından verdiler ek olarak boya koruma ve buzdolabı verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr387

bu arada bugunden itibaren yeni berlingo siparişi vermiş bulunmaktayız kül griden cok mutluyum :D yine berlingo muz vardı ama 2005 modeldi yeniliyoruz :D ama biz 110 hp 1.6 full olanından aldık daha güçlü 92 lerden

hayırlı olsun güçlü bi motor evet allah kaza bela vermesın rengınız benım aracla aynı
  • quote:

quote:

biz bugun şipariş veridk bize aynısından verdiler ek olarak boya koruma ve buzdolabı verdiler

sizin araçta hız sabitleyici standart zaten fotoları beklıyoruz kaça aldınız
  • çok az da olsa sayfaya biraz hareket gelmiş sonunda.
    yeni berlingo alan arkadaşların tümüne arabaları hayırlı uğurlu olsun.
    araç resimlerinizi en kısa sürede bekliyoruz.

bu arada vakit bulursam yoldan geçen berlingoları toplayıp topluca fotolarını çekeceğim gene. :)))
  • quote:

çok az da olsa sayfaya biraz hareket gelmiş sonunda.
    yeni berlingo alan arkadaşların tümüne arabaları hayırlı uğurlu olsun.
    araç resimlerinizi en kısa sürede bekliyoruz.

bu arada vakit bulursam yoldan geçen berlingoları toplayıp topluca fotolarını çekeceğim gene. :)))

aynen abi çok yavaştan bı haraket berlıngo alanlar gelıyo tavsıye alıyolar ve kaçıyolar gidiş o gidiş.

bekleriz abi berlıngoları
  • aranıza yeni katıldım.
    benimde berlingo3 92ps aracım var.
  • xenon taktıran varmı
    ben kendim yaptıp biraz uğraştırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ndeveli

aranıza yeni katıldım.
    benimde berlingo3 92ps aracım var.

hoş geldınız fotoları beklerız
  • quote:

quote:

quote:

34.000 e aldık ve 16.000 nakit 18.000 kredi ile
  • quote:

quote:

quote:

quote:

34.000 e aldık ve 16.000 nakit 18.000 kredi ile

hayırlı olsun resımleri beklıyoruz en yakın zamanda .

imzamdakı mekanımızada beklerım sizi

• arkadaşlar herkese selam acaba bu berlingolarda içeriden açılabilen yakıt depo kapağı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.A.L

arkadaşlar herkese selam acaba bu berlingolarda içeriden açılabilen yakıt depo kapağı var mı?

hayır yoktur.
  • Bizde haziran sonu 110hp 1.6 berlingo şipariş verdik araba geçen hafta gelmiş ama babam 2011 olsun diye suan araba orada bekliyor ve bizim bayimiz geçiçi plakada vermedi ama 2 gün önce gittigimizde bi kullanın nasıl olsa araba sizin diyerek verdi 20 dk takıldık araba performans tasarım konfor bnden hepsi 10/10 alırlar süper bişey ya hele 110luklar daha mükemmel bizim dükkanımız var büyük ona mal falan taşımak için böle arabalar alıyoruz hala elimizde bulunan 2006 yakut kırmızı citroen berlingo var ondan bin kat iyi bu yeni versiyonlar bizim kırmızı suan satılık eger talip olursanız bana mesaj atmanız yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoq2

Bizde haziran sonu 110hp 1.6 berlingo şipariş verdik araba geçen hafta gelmiş ama babam 2011 olsun diye suan araba orada bekliyor ve bizim bayimiz geçiçi plakada vermedi ama 2 gün önce gittigimizde bi kullanın nasıl olsa araba sizin diyerek verdi 20 dk takıldık araba performans tasarım konfor bnden hepsi 10/10 alırlar süper bişey ya hele 110luklar daha mükemmel bizim dükkanımız var büyük ona mal falan taşımak için böle arabalar alıyoruz hala elimizde bulunan 2006 yakut kırmızı citroen berlingo var ondan bin kat iyi bu yeni versiyonlar bizim kırmızı suan satılık eger talip olursanız bana mesaj atmanız yeterli

hoş geldınız kardeş ımzamdakı mekanımada beklerım.

110luk ayrı bı dunyA
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.