Şimdi Ara

Yeni bilgisayar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: perisomerlowe

quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

quote:

Ben laptop'ta oynuyorum ama tabi biraz pahalı bişey MSI GT70 2OC

Eğer o kadar bütçem yok diyorsan al lenovo z500 bak keyfine

hocam laptopa niye o kadar verdinizki,2000tlye laptop alıp 2000tlye masaüstü toplasanız hem daha ucuza geliyor hemde masaütüyle alcağınız performans ondan çok çok daha fazla olurdu. laptopunuzdaki gtx770m masaüstünde çok çok iyimser koşusursam 7850ye denk bir karttır onunda piyasası 400tl civarıdır. 5000tl verip 400tllik ekran kartı performansı almakta kötü birşey. yurtdışından almadıysanız gereksiz yere o kadar para vermişiniz.

Yurt dışından 1500$'a aldım. Sürekli geziyorum,bu yüzden masaüstü tercih etmedim.

yurtdışında aldıysanız isabetli olmuş bizdeki fiyatlar malum 100$-110$lık logitech g930 bizde 510tl

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben laptop'ta oynuyorum ama tabi biraz pahalı bişey MSI GT70 2OC

Eğer o kadar bütçem yok diyorsan al lenovo z500 bak keyfine

hocam laptopa niye o kadar verdinizki,2000tlye laptop alıp 2000tlye masaüstü toplasanız hem daha ucuza geliyor hemde masaütüyle alcağınız performans ondan çok çok daha fazla olurdu. laptopunuzdaki gtx770m masaüstünde çok çok iyimser koşusursam 7850ye denk bir karttır onunda piyasası 400tl civarıdır. 5000tl verip 400tllik ekran kartı performansı almakta kötü birşey. yurtdışından almadıysanız gereksiz yere o kadar para vermişiniz.

Yurt dışından 1500$'a aldım. Sürekli geziyorum,bu yüzden masaüstü tercih etmedim.

yurtdışında aldıysanız isabetli olmuş bizdeki fiyatlar malum 100$-110$lık logitech g930 bizde 510tl

Yapcak bişey yok yurtdışından almak daima avantajlı zaten

• Bütçe sıkıntım yok yeterli keyifli oyun oynıyım wma ne yazik ki laptop olmak zorun da isim geregi haftada 2 haftada 2-3 gün sehir dısına cıkıyorum ve gittigim sehirde genelde 7-8 ay yasayabiliyorum.masaüstü alamam o yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca simdiden tüm ilgilenip cevap yazanlara teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15erol15

Ayrıca simdiden tüm ilgilenip cevap yazanlara teşekkürler.

Şu hiç bir şey bilmeden saçma sapan yorum yapanları dinleme.
    Alman gereken laptop bu, bende ayın 14ünde bundan alıyorum :http://www.pcdepo.com/msi-ge60-602xtr-notebook-urun9590.html
    Türkçe oyun performansları ve unboxing videosu için de :http://www.youtube.com/user/mekanikgunler/videos

• laptop = 1000 tl verim x1

masaüstü = 1000 tl verim x2
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.