Şimdi Ara

Yeni bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yeni bir laptop almayı düsünüorm hatta düsünmek de deil.1-2 gün icide alıcam lolü rahat rahat oynadığınız iyi bir laptop öneriniz varsa lütfen paylaşın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Laptop alma pc topla.

• Laptopta oynanmıyor küçücuk ekran mınyonların,baron'un canını kaçırabılıyorsun.
  • http://www.gold.com.tr/acer-e1-571g-53234g50mnks-notebook_u
    bu bilgisayardan gayet iyi oynuyorum 1200e kampanya ile almıştım 1 ay falan önce
  • açıkcası laptoptan oyun oynanmaz, laptop almam lazım diyorsan nvidia 700serisine sahip laptoplar piyasaya çıkıyor onları bekle,yok acelem var diyorsan i5 işlemci ve en az gt635m ekran kartına sahip bir laptop al gt610-710 gibi çöp ekran kartına sahip bilgisayarlar alma lol dışında hiçbir oyun açmaz, lolü zaten onboard ekran kartları bile açıyo

şu ikisini tavsiye ederim

asushttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-k55vj-sx181h-k55vj-notebook-core-i5-26ghz-6gb-750gb-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65144

lenovohttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-374970-z500-notebook-core-i5-260ghz-8gb-1tb-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=66459

birinde gt635m ekran kartı diğerinde 740m ekran kartı var ikiside güzel pcdir, asus malzeme kalitesi ve soğutma olarak lenovodan daha iyi lenovoda donanım olarak asustan daha iyi sana kalmış ama bence asus herzaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 12 Ağustos 2013; 15:05:30 >

• Masaüstü al

• Bütçe belirtirmisin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Monitör Eski PC
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben laptop'ta oynuyorum ama tabi biraz pahalı bişey MSI GT70 2OC

Eğer o kadar bütçem yok diyorsan al lenovo z500 bak keyfine
  • Masaüstü al rahat rahat oynarsın küçük ekranda zevki çıkmıyor.
  • laptop'un ne kadar iyi olursa olsun (5 bin liralık oyuncu laptoplarını saymıyorum) sıkıntı yaratıyor oyun oynarken. bilgisayar şişince, ısınınca falan fps de illa ki düşüş oluyor. zaten fps hep oynak. yerinde durmuyor.

ben masaüstü toplamıştım. ekran kartı alamadım. geçici ekran kartı olsun diye 5670 aldım 90 liraya. vsync açık sabit 60 fps'de oynuyorum oyunu. vsync kapalıyken 120 yi falan geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 12 Ağustos 2013; 15:46:08 >
  • notebooklarda gt660 ve aşağısını almayı düşünme bile
    -minimum iyi oynayabilmek için bütçenin 2000,2500 tl olması gerek

-msi ge serilernden bahsediyorum. o da olmadı 1500 liraya çok iyi pc toplarız.ç
    şimdi git başlığını sistem tavsiyelerine aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

notebooklarda gt660 ve aşağısını almayı düşünme bile
    -minimum iyi oynayabilmek için bütçenin 2000,2500 tl olması gerek

-msi ge serilernden bahsediyorum. o da olmadı 1500 liraya çok iyi pc toplarız.ç
    şimdi git başlığını sistem tavsiyelerine aç

Gt540m var biz napak :(

Edit: Biraz abartmadınmı ben oynayabiliyorum mesela :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fucuklu Sumurta -- 12 Ağustos 2013; 15:52:48 >
  • Fucuklu Sumurta kullanıcısına yanıt
    kışın notebook u salonun ortasına koy, ısınırsınız
  • lenovo y500 al kafan rahat etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: perisomerlowe

Ben laptop'ta oynuyorum ama tabi biraz pahalı bişey MSI GT70 2OC

hocam laptopa niye o kadar verdinizki,2000tlye laptop alıp 2000tlye masaüstü toplasanız hem daha ucuza geliyor hemde masaütüyle alcağınız performans ondan çok çok daha fazla olurdu. laptopunuzdaki gtx770m masaüstünde çok çok iyimser koşusursam 7850ye denk bir karttır onunda piyasası 400tl civarıdır. 5000tl verip 400tllik ekran kartı performansı almakta kötü birşey. yurtdışından almadıysanız gereksiz yere o kadar para vermişiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

kışın notebook u salonun ortasına koy, ısınırsınız

Geçenlerde dolaptan çıkan suyu yanında unutmuştum içmeye çalıştğımda ciğerim yandı

• oyun oynamak için alıcaksan laptopdan uzak dur 1200 liraya güzel bir pc toplarsın yardım alarak

(bknz:burdan yararlanabilirsin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

quote:

Orijinalden alıntı: perisomerlowe

Ben laptop'ta oynuyorum ama tabi biraz pahalı bişey MSI GT70 2OC

hocam laptopa niye o kadar verdinizki,2000tlye laptop alıp 2000tlye masaüstü toplasanız hem daha ucuza geliyor hemde masaütüyle alcağınız performans ondan çok çok daha fazla olurdu. laptopunuzdaki gtx770m masaüstünde çok çok iyimser koşusursam 7850ye denk bir karttır onunda piyasası 400tl civarıdır. 5000tl verip 400tllik ekran kartı performansı almakta kötü birşey. yurtdışından almadıysanız gereksiz yere o kadar para vermişiniz.

Yurt dışından 1500$'a aldım. Sürekli geziyorum,bu yüzden masaüstü tercih etmedim.

• Eğer dışarda okumuyorsan mobil bir bilgisayara ihtiyacın yoksa masaüstü al ama laptopta çok rahat oyun oynanıyor yapacağın şey sadece ısınma sorununa çözüm bulmak bunun için soğutması kaliteli laptoplar ve iyi bir soğutucu alabilirsin. Lol oynamak zaten çok fazla sistem istemiyor ama şunu ekleyeyim aynı işlemci aynı ekran kartı ram falan hem masaüstü hem laptopta olursa masaüstündeki performans yaklaşık 1.5-2 katı kadar oluyor. Laptoplar daha pahalı ayrıca

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.