Şimdi Ara

Yeni Bilgisayar Alacağım Ama Sadece Casper ve Samsung Alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artık bilgisayar alma vakti geldiğini düşündüm ancak para konusunda sıkıntım var ve alabileceğim bilgisayarlar kısıtlı.
    Bilgisayarı senetle almak zorundayım ve bildiğim sadece casper satan bir yerden alacağım. Ancak şu katalogdan pek bir şey anlamadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
    http://www.casper.com.tr/Uploads/casper-insert.pdf

Ayrıca Samsung bilgisayar alabilirim samsung önerilerine de açığım

Bütçem: 1.800 TL ve oyun oynarken sıkıntı çıkarmayacak bir laptop istiyorum. Teşekkürler

• Symbolsong kullanıcısına yanıt
    yanlıs anlamayın ama dosdogru hataya gidiyorsunuz para konusumda sıkıntım var diyosun aladıgın markalara bak aklınca sen ucuz olanını alacam filan diyosunda yarın bu makineler elidne kaldıgında bi makine daha alacan veya bir makine parasına tamir ettireceksin benim fikrim bi süre paranı birektir ve iyi bişeyler al bu arada CASPER VE SAMSUNGDAN UZAK dur derimm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imam24

yanlıs anlamayın ama dosdogru hataya gidiyorsunuz para konusumda sıkıntım var diyosun aladıgın markalara bak aklınca sen ucuz olanını alacam filan diyosunda yarın bu makineler elidne kaldıgında bi makine daha alacan veya bir makine parasına tamir ettireceksin benim fikrim bi süre paranı birektir ve iyi bişeyler al bu arada CASPER VE SAMSUNGDAN UZAK dur derimm.
    Para biriktirme şansım yok maalesef dostum. Masaüstü konusunda da mı casper'dan uzak durmalıyım peki ?
    aynen öyle dostum uzak durmalısın adamlar kasanın içine 60 tl lik kart takıp 1000 tl satıyorlar...1800 tl bütçen çok iyi bence...bu fiyata çok çılgın masaüstü toplaya bilirsin...yada notebooka bakabilirsin...notebookda lenovo,asus,dell tavsiyemdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symbolsong

Para biriktirme şansım yok maalesef dostum. Masaüstü konusunda da mı casper'dan uzak durmalıyım peki ?
    Arkadaşım tam olarak neyi soruyorsun? Listeden 1800 tl olanı seçeceksin bu kadar basit..
  • quote:

aynen öyle dostum uzak durmalısın adamlar kasanın içine 60 tl lik kart takıp 1000 tl satıyorlar...1800 tl bütçen çok iyi bence...bu fiyata çok çılgın masaüstü toplaya bilirsin...yada notebooka bakabilirsin...notebookda lenovo,asus,dell tavsiyemdir...
    @imam24

dostum zaten benim sıkıntım o benim bütçem 1800 diyorum ama o para elimde değil senetle almam lazım o yüzden toplamam mümkün değil

@a1kalite34

ben anlamam etmem kardeşim ucunda kazık yemek var

EDIT: Yazmayı unutmuşum casper'dan monitör almadığımda 400 lira indirim yapıyorlar ona göre de bakabilirsiniz fiyatlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbolsong -- 28 Ağustos 2014; 12:34:49 >
  • quote:

@imam24

dostum zaten benim sıkıntım o benim bütçem 1800 diyorum ama o para elimde değil senetle almam lazım o yüzden toplamam mümkün değil

@a1kalite34

ben anlamam etmem kardeşim ucunda kazık yemek var

EDIT: Yazmayı unutmuşum casper'dan monitör almadığımda 400 lira indirim yapıyorlar ona göre de bakabilirsiniz fiyatlara

Sistem özelikleri arttıkça fiyat artmış. Yani Roket bilimi değil. Ne kadar pahalı o kadar iyi..

Yapacağın modeli seçtikten sonra alacağın yerden fiyat alıp fiyatı internet üzerinden check etmek. İnternet fiyatlarıyla fiyatlar aşağı yukarı tutuyorsa, makineyi alacaksın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1kalite34 -- 28 Ağustos 2014; 12:39:57 >
  • Casper pişmanlıktır.
  • Bu nasıl

http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-4570-32-ghz-8-gb-ddr3-1-tb-hdd-2gb-amd-hd8570-win81.html

Asus marka

İ5 4570 3.2ghz
    8gb ram
    1tb hadd
    8570 ekran kartı 2gb
    Win 8.1

1800 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Bu nasıl

http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-4570-32-ghz-8-gb-ddr3-1-tb-hdd-2gb-amd-hd8570-win81.html

Asus marka

İ5 4570 3.2ghz
    8gb ram
    1tb hadd
    8570 ekran kartı 2gb
    Win 8.1

1800 tl

Öncelikle teşekkür ederim dostum yardımın için
    Ancak vatan, monster gibi yerlerden alma fırsatım yok senet yapacağım
    Yine de yardımın için tekrardan teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Bu nasıl

Asus marka

İ5 4570 3.2ghz
    8gb ram
    1tb hadd
    8570 ekran kartı 2gb
    Win 8.1

1800 tl

Öncelikle teşekkür ederim dostum yardımın için
    Ancak vatan, monster gibi yerlerden alma fırsatım yok senet yapacağım
    Yine de yardımın için tekrardan teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    hiç alma daha iyi, asustan al. Ama alamam diyorsan samsung al.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSmart

model önerin var mı dostum. ayrıca samsung'u neden kötülüyorsunuz
    Vatan da da kredi ver var senet gibi bişi galiba sor bence
  • quote:

quote:

model önerin var mı dostum. ayrıca samsung'u neden kötülüyorsunuz

samsung çok pahalı. Hatta asus bile alma toplat.
    samsungu kötülemiyoruz çünkü samsungun kötülenecek bir ürünü dahi yok..o derece berbarttır.bak dostum her markanın bir alanı vardırya samsungda televizyonda ve beyaz eşyada 1 numaradır...ama bilgisayarda fıss olmuyo..adamlar bu işi yapamıyo bilgisayarları sıkıntılı dır....
  • quote:

samsungu kötülemiyoruz çünkü samsungun kötülenecek bir ürünü dahi yok..o derece berbarttır.bak dostum her markanın bir alanı vardırya samsungda televizyonda ve beyaz eşyada 1 numaradır...ama bilgisayarda fıss olmuyo..adamlar bu işi yapamıyo bilgisayarları sıkıntılı dır....
    @Cihan

oturduğum yerde vatan bilgisayar yok maalesef ancak o tarz bir olay varsa Gaziemir'e gidebilirim

@TheSmart

dostum sanırım derdimi anlatamıyorum toplatma gibi bir şansım yok

@imam24

peki hocam sağolun yardımlarınız için
  • quote:

@Cihan

oturduğum yerde vatan bilgisayar yok maalesef ancak o tarz bir olay varsa Gaziemir'e gidebilirim

@TheSmart

@imam24

casper al, casper çabuk bozulabiliyor ama samsung kadar pahalı olmaz parçaları
  • quote:

quote:

@Cihan

@TheSmart

@imam24

casper al, casper çabuk bozulabiliyor ama samsung kadar pahalı olmaz parçaları

Alıntıları Göster
    "Oyun oynarken sıkıntı çıkarmayacak laptop" neredeyse imkansız bir istek 1800 tl ile. Verdiğin katalogda gözüme en uygun şu gözüktü;

Casper dizüstü bilgisayarların kronik ısınma sorunlarını bir yana bırakırsak iyi bir laptop, ama yeni(2013 sonrası) oyunları yüksek ayarlarda oynamayı bekleme, en iyi orta-düşük ayarlarda oynarsın. Ben şu an Samsung'un NP350E7C modelini kullanıyorum(zamanında büyük ekranından dolayı tercih etmiştim, 1400 tl) ama oyun performansı çok iyi değil, yeni oyunları düşük ayarlarda anca oynuyorum, bana yetiyor. Şu anki modeller ve fiyatları hakkında bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Light

"Oyun oynarken sıkıntı çıkarmayacak laptop" neredeyse imkansız bir istek 1800 tl ile. Verdiğin katalogda gözüme en uygun şu gözüktü;

Casper dizüstü bilgisayarların kronik ısınma sorunlarını bir yana bırakırsak iyi bir laptop, ama yeni(2013 sonrası) oyunları yüksek ayarlarda oynamayı bekleme, en iyi orta-düşük ayarlarda oynarsın. Ben şu an Samsung'un NP350E7C modelini kullanıyorum(zamanında büyük ekranından dolayı tercih etmiştim, 1400 tl) ama oyun performansı çok iyi değil, yeni oyunları düşük ayarlarda anca oynuyorum, bana yetiyor. Şu anki modeller ve fiyatları hakkında bilgim yok.

Alıntıları Göster
    @TheSmart

peki hocam teşekkürler

@Df329tRHdcVa7

sağolun hocam
    istediğim bilgisayar illa laptop olmak zorunda değil isterseniz kasalara da bakabilirsiniz. ayrıca öneriniz için teşekkürler

• quote:

Yav he he asus muş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.