Şimdi Ara

Yeni bilgisayar toplayacam yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba vatan bilgisayardan bu şekil sistem çıkartdım.tavsiye edeceğiniz başka fikir varmı.Mesela anakart iyimi başka tavsiye edeceğiniz varmı.oyun bilgisayarı.yine vatandan toplamayı düşünüyorum. Hardisk olarak HDD eklemeyi düşünüyorum saygılar

Yeni bilgisayar toplayacam yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr82 -- 8 Haziran 2023; 20:53:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Parçaların toplamı 29450 TL. Kesinlikle tavsiye etmem. Bu paradan 2000 tl daha ucuza, en son Ryzen 7600 işlemcili, DDR5 ramli , RX 6800 e.kartlı bi hazır makina. Sizin topladığınıza göre, bu makina ,oyunda muazzam fark atar.

Ama illa vatan olacaksa, oradaki hazır sistemlerede bi bakın. Fakat almadan önce yine de bi danışın derim.

ELITE-6800 / AMD Ryzen 5 7600 / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

• Paylaştığın sistemin hemen hemen aynısını çok daha ucuz aldım geçen hafta.

İsterseniz linkten inceleyin

CARNAGE-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 MPK / MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X 8GD6X OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

• Bu site nasıl güvenilirmi

• AIRMURAT A kullanıcısına yanıt

Bu site nasıl güvenilir mi

• Güvenilir. Arkadaşım Laptop almıştı. Hiç bir sıkıntı yaşamadı. Bende bunun üzerine bu siteden aldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc topluyorum yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.