Arkadaşlar ben crossfire adlı oyunu oynuyordum şu an arka odadaki diğer bilgisayar çok kusursuz derece ayak seslerini veriyor. Mesela adam arkandamı önündemi, kaç derece sağda kaç derece solda, ne kadar uzakta ne kadar yakında hemencecik anlaşılıyodu öyle 5+1 felan kullanmıyordum sadece sağ sol olmak üzere bir tane kulaklık kullanıyordum. Şimdiki bilgisayarım diğerini özellik olarak 2-3'e katlıyor ama o oyunda ayak sesleri hiç nereden geliyor belli olmuyor. Normal müzik dinlerken veya 3d ses testlerinde sorun var gibi gelmedi ama o oyunda seslerin nerden geldiğini anlayamıyorum. Başka driverlar denedim win7 den xp ye geçtim yine olmadı bende onun etkisiyle oyunu bıraktım. Oyuna başlayacağımdan değil ama bu sorunu düzeltmek istiyorum.
Yeni bilgisayarın özellikleri : İşlemci : Intel Core i5-3570k Anakart : MSI Z77A-G45 Ekran Kartı : PowerColor Radeon HD 7850 (ATI) Ram : (2x4) Dual Corsair 1600MHz Cl9 Ram
Şimdi asıl önemli olan eski bilgisayarımın (aslında abimin bilgisayarı) ses çipi alc888 yeni bilgisayarımın (asıl benim olan) ses çipi alc892 internetten araştırdım alc892'nin daha iyi olduğunu yazmışlar ama anlayamadığım konu neden o oyunda yeni bilgisayar ayak seslerini eski bilgisayar kadar iyi vermiyor lütfen arkadaşlar günlerce araştırdım bir yere varamadım yardımınızı bekliyorum.
Aman allahım crossfire oynayan birini buldum forumda.