|
Yeni Bing ile Türkçe konuştuk: Adı Sydney ve yanlış uçuş öneriyor
-
-
-
Hataları kusurları olmasına rağmen başlangıç için muazzam yetenekli. Bir yıl sonraki süreçte, Google'ı ciddi zora sokar. Uzun vadede Google cevap vermezse yeni Google olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Fena değil , chatgpt çökünce iş görür..
-
Burada da hatalar yapmış. Galaxy Watch 4 önermiş mesela oysa Galaxy Watch 5 var. Önümüzdeki hafta uçuşlar 573 TL'den başlıyor demiş sanırım o da yanlış gibi. En azından o fiyata bilet bulamadım.
-
Yıllardır google'ı geliştiremeyen google'a güzel alternatif geliyor. Zamanında herkes interner explorer'ı sadece chrome indirmek için kullanırdı. Sanırım bu değişmek üzere
-
Evvela bunun gibilerin bir dijital asistan değil, sohbet robotu olduğunu anlamak lazım. Bana bilet al, alarmi kur falan yaomazlar. Bunu daha kullanmadım. Fakat GPT bazen sapıtıyor. Mesela evvelce şu yazarın sözlerini listele dediğimde alakasız sözler uydurmuştu.
Anladığım kadarı ile kullandığı verilerin güncelliğini ile ilgili sorunlar var. Şu anki hali bile büyük başarı ama daha güncel veriler kullanmanın bir yolunu bulmalılar. Diğer türlü gezi önerisi istediğimiz zaman kapalı olan bir parka bile gönderebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasada güncel verileri kullanan bir yapay zeka yok bildiğim kadarıyla çoğu 2021 tabanlı ve aynı dil modeline bağlı. Eğitim süreci nasıl bilemiyorum ancak kolay olmadığı kesin güncel verilerle eğitilemiyor kolayca bu durum da yapay zekayı zekadan daha çok soru cevap botundan öteye geçiremiyor. Kendi kendini güncel verilerle eğitip öğrenemediği sürece zeka demek saçma bunlar için. Sözde kendi kendini eğitiyor diyorlar ancak bu tamamen sizin chat geçmişinize dayalı başka kullanıcıları etkilemiyor bunun sebebi de bota A harfini B harfi olduğuna ikna edersek herkes için işlevsiz kalabileceği için.
Bu botların bu kadar etkilemesinin tek sebebi dilleri karşında insan varmış gibi kullanabilmeleri ve google arama moturunun artık günümüzdeki ihtiyaçları karşılayamaması yüzünden.
-
süper içerik çıkarmış niye bunun videosunu çekmediniz hayret.
Demek ki CEO yerine GPT yada AI optimizasyonu diye bir kavram bekliyor web dev. leri
Biraz basma kalıp gibi cevapları. ChatGPT ile aynı teknolojiyi kullanıyor fakat ChatGPT biraz daha sofistike cevaplar veriyor gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yıllardır google'ı geliştiremeyen google'a güzel alternatif geliyor. Zamanında herkes interner explorer'ı sadece chrome indirmek için kullanırdı. Sanırım bu değişmek üzere
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X