Bildirim
Yeni Bir Cpu Soğutucusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aleyküm selam. Bütçenizi belirtirseniz ona göre yardımcı olalım. Binbir çeşit soğutucu var hepsinin fiyatları farklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanoflaz -- 1 Şubat 2013; 15:42:02 > -
90-100 Lira civarı. -
quote:
Orijinalden alıntı: kırmızıboğa
90-100 Lira civarı.
Bütçeyi 25 tl kadar aşabilirseniz çok performanslı ve sessiz iki adet seçenek var. Almışken iyi birşey olsun diyorsanız şunları kesinlikle öneririm. Bende thermaltake kullanıyorum performansı ve sessizliği mükemmel.
http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-p0564-frio-intel-lga77511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=46882#allImages
http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-p0574-jing-intel-lga77511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51089
veya forumun 2. el bölümünden noctua gibi daha üst seviye birşeyler alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanoflaz -- 2 Şubat 2013; 11:57:58 >
-
Bütçe sorun değil, benim derdim anakarta rahatça otursun ram yuvalarına değmesin. Yüksüz 10-20 derecede en fazla da 50 derecede çalışabilsin, sizce bu fanlar tam olarak uygun mu?
Beş on gün içinde almayı düşünüyorum. -
quote:
Bütçe sorun değil, benim derdim anakarta rahatça otursun ram yuvalarına değmesin. Yüksüz 10-20 derecede en fazla da 50 derecede çalışabilsin, sizce bu fanlar tam olarak uygun mu?
Beş on gün içinde almayı düşünüyorum.
Size önerdiğim soğutucular 775 sokete uygun yani sizin anakarta rahatça takılabilir. Yükte 45 dereceyi bile görmezsiniz. Fakat ram slotlarının üzerine kadar gelir. Eğer ramleriniz yüksek modül değilse hiçbir sorun olmaz ama ramler yüksekse kesinlikle almayın bu tip bir soğutucu.
Bendeki soğutucuda frio extreme, 4 adet ram slotunu komple kapatıyor ama ramler alçak modül hyperx olduğu için herhangi bir temas veya engelleme söz konusu değil. Soğutucu takılı iken ramleri sökmek bir hayli zor olsada soğutucuyu çıkartmadan ramler sökülebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanoflaz -- 2 Şubat 2013; 17:39:39 >
-
Şu yüksek modül işini anlamadım 2 GB ram var 2 tanede ram yuvası var yüksek modül olup olmadığını nasıl anlayacağım. Yardımların için de teşekkür ederim. -
quote:
Şu yüksek modül işini anlamadım 2 GB ram var 2 tanede ram yuvası var yüksek modül olup olmadığını nasıl anlayacağım. Yardımların için de teşekkür ederim.
İlk resimdeki ramler yüksek modüldür, ikinci resimdekilerde alçak modül. Kule tipi bir soğutucu ile yüksek modül ram birbirini engelledikleri için kullanılamaz. Sanırım sendeki ram alçak modül. Kule tipi soğutucuyu rahatça kullanabilirsin.
-
O zaman benim ramlar da alçak modül oluyor, yani sizin önerdiğiniz soğutucuları rahatlıkla alabilirim. Ben en kısa zamanda Frio'yu alıyorum. Bütün yardımlarınız için Teşekkürler. -
quote:
O zaman benim ramlar da alçak modül oluyor, yani sizin önerdiğiniz soğutucuları rahatlıkla alabilirim. Ben en kısa zamanda Frio'yu alıyorum. Bütün yardımlarınız için Teşekkürler.
Rica ederim ne demek. Aldığınızda yaptığnız test sonuçlarını paylaşırsınız umarım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X