Şimdi Ara

Yeni Bir Ekran Kartımı Konsolmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kararsız kaldım yeni bir ekran kartımı yoksa bir konsolmu alsam ekran kartı gtx770 olarak düşündüm konsol ise PS3 olarak düşündüm fakat birtürlü karar veremedim siz ne öneririsiniz.Joystick ile oyun oynama deneyimim hiç yok fps veya tps oyunlar oynayamıyacağım aşikar fakat alışabilirmiyim bilmiyorum last of us gibi oyunları oynayabilirmiyim bilmiyorum 7 senedir pc kullanıyorum joystick'e alışabilirmiyim bilmiyorum :)

Gtx770=Fiyat=1200TL
    PS3=Fiyat = 500-600TL

Yorum yapan herkeze teşekkürler.
    Her Yorumunuz Değerlidir.
    Konuya giren herkez yorum yaparsa sevinirim.

• Ps3 mu ??bu saatten sonra o cıhaz alınmaz.ps4 desen belkı ama sadece ekran kartı ılede iş bitmiyor.pc bileşenlerin neler yazarmısın??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 19 Eylül 2013; 5:48:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • psp24 P kullanıcısına yanıt
    Pc uzun vadeli düşünürsek iyidir tek seferde para verir kurtulursun

PS3 almakla iş bitmez her oyunu 100-200 Lira he diyosan ki ben 1 oyun alırım 10-15 kez bitiririm o zaman ps3 al ama bilgisayarda indirip oynama şansında var iyi düşün bana kalırsa ekran kartı al
  • 7 sene bana göre çok bi zaman değil ama alışman için fazlasıyla bi süre.Madem bilgisayara alışmıssın ekran kartını yenile.Şimdi ps ye geçersen bilgisayardaki verimi bulamassın üzülürsün.Bide sistemin diğer bileşenleri yazsan daha iyi bilgi ediniriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverLove

PS3 almakla iş bitmez her oyunu 100-200 Lira he diyosan ki ben 1 oyun alırım 10-15 kez bitiririm o zaman ps3 al ama bilgisayarda indirip oynama şansında var iyi düşün bana kalırsa ekran kartı al

Arkadasim yerinde olsam 660 ti yada 670 alirim ikinci elden kalan paraylada konsol alirim (kopya oynatan cihaz olursa cok iyi olur)buda ikinci el mukkemel olur ama makinenin diger bilesenleri nelerdir ona gore karar vermek lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_74

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverLove

Arkadasim yerinde olsam 660 ti yada 670 alirim ikinci elden kalan paraylada konsol alirim (kopya oynatan cihaz olursa cok iyi olur)buda ikinci el mukkemel olur ama makinenin diger bilesenleri nelerdir ona gore karar vermek lazim

PC Çok Alıştım Klavye Fare İkilisini Joystickte Yakalayamayacağımı Bende Düşünüyorum PC Özelliklerim

Intel(R) Core(TM) i5-2300 CPU @ 2.80GHz (4 CPUs), ~3.1GHz

4x4 8GB DDR3 1333MHz 2 Slot

Şuanki Ekran Kartım:AMD Radeon HD 5800 Series

BF3'ü Ultra Detayda 30FPS Çatışma Anlarında 20 19 Fps Alıyorum. Low Medium Detayda İse FPS Oranı 60 50 Arası PS3 İstememin Sebebide God Of War Serisi Onun Dışında PS3'te Oynayabileceğim Bir Oyun Olduğunu Sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psp24 -- 19 Eylül 2013; 11:45:58 >

• Tek gow serisi olmaz
    The last of us
    Uncharted serisi
    Infamus
    Suan icin gta v
    Kill zone serisi
    Bir suru konsola ozel cok iyi oyunlar var tek gow serisi degil yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tek gow serisi olmaz
    The last of us
    Uncharted serisi
    Infamus
    Suan icin gta v
    Kill zone serisi

Biliyorum Kadir arkadaşım :) sadece joystick ile oyun deneyimim hiç yok buna alışabilirmiyim bilmiyorum ben sadece ekran kartımı yoksa yenibir konsolmu alsam karar veremedim şuanki pc'im bana yeterli geliyo yani açmadığı oyun yok diyebilirim ultra meraklısı değilim sadece tırtıklanma olmadan fps düşmeden oynatması yeterli benim için gow neden dedim gow tek kamera açısı ve basit bir yapıya sahip The Last Of Us Gibi Oyunlar Genelde Kamera Açısı Değiştirme Gereken Oyunlar Ve Zor Olacağını Düşünüyorum Klavye Fare İkilisinden Aldığım Performansı Joystickten Alabilirmiyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: psp24

quote:

Tek gow serisi olmaz
    The last of us
    Uncharted serisi
    Infamus
    Suan icin gta v
    Kill zone serisi

Biliyorum Kadir arkadaşım :) sadece joystick ile oyun deneyimim hiç yok buna alışabilirmiyim bilmiyorum ben sadece ekran kartımı yoksa yenibir konsolmu alsam karar veremedim şuanki pc'im bana yeterli geliyo yani açmadığı oyun yok diyebilirim ultra meraklısı değilim sadece tırtıklanma olmadan fps düşmeden oynatması yeterli benim için gow neden dedim gow tek kamera açısı ve basit bir yapıya sahip The Last Of Us Gibi Oyunlar Genelde Kamera Açısı Değiştirme Gereken Oyunlar Ve Zor Olacağını Düşünüyorum Klavye Fare İkilisinden Aldığım Performansı Joystickten Alabilirmiyim :)

aynı şeyleri düşünüyoruz bende gigabyte gtx770 düşünüyorum.bi taraftanda ps3

önemli olan gtx770in lowda bile oynatmayacak şekilde kaç sene gidebilecek olması?

• Bence ekran kartına okadar yükleneceğine ben olsam 2.el uygun fiyatlı bir 660Ti - 670 serisi bulurum, iş yapar. Yanınada istersem 2.el dışardan oyun atılabilien bir PS3 bulurum. Ohh mis :D Hem pc oyunlarından faydalanırım hemde konsola özel oyunlardan faydalanmış olurum. Onlarda netten bulunur zaten benim düşüncem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

Bence ekran kartına okadar yükleneceğine ben olsam 2.el uygun fiyatlı bir 660Ti - 670 serisi bulurum, iş yapar. Yanınada istersem 2.el dışardan oyun atılabilien bir PS3 bulurum. Ohh mis :D Hem pc oyunlarından faydalanırım hemde konsola özel oyunlardan faydalanmış olurum. Onlarda netten bulunur zaten benim düşüncem.

:) 2.el 660Ti Buldum 500TL Satıyordu Arkadaşım Fakat Isınma Sorunu Vardı Almaktan Vazgeçmiştim Ben 2.el'e Güvenmiyorum yani ürünün elime geçiceğine veya sorunsuz bir şekilde çalışacağına inanmıyorum :) 2.el'de oyüzden sıfır tercihimdir.Kırılmış Bir PS3 Almak mantıksız diyorlar ps3'e dışardan nasıl oyun yükleniyor hiçbir fikrim yok :) ve CFW gibi birçok detayda var :)

Ekran kartı 770 almayabilirim fazla gelebileceğini düşünüyorum fakat 760 veya 7950 kesin gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psp24 -- 19 Eylül 2013; 15:21:20 >

• Playstation 3 alma sakın konsol öldü bitti illa konsol diyorsan playstation 4ü bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 19 Eylül 2013; 15:37:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

Playstation 3 alma sakın konsol öldü bitti illa konsol diyorsan playstation 4ü bekle

PS4 Oyunları 200TL Olucak 170 Civarında

PS3'e Öldük Demek Yanlış Çünki Çok Oyunu Var PS4 Çıktığında Oynanabilir Çok Oyunu Olmıyıcak :)

Fiyatı 1200 1300TL Civarında Olucak :) GTX770 Almayı Tercih Ederim PS4 Yerine :)

Ben Öğrenciyim :) Cebimde 800TL Var Birktirdiğim Para :) Verdiğim Paranın Hakkını Alıcağım Konsolu Veya Ekran Kartını Önerirseniz Daha İyi Olur Öğrenci Olduğumu Göz Önünde Bulundurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psp24 -- 19 Eylül 2013; 15:57:20 >
  • quote:

quote:

Playstation 3 alma sakın konsol öldü bitti illa konsol diyorsan playstation 4ü bekle

PS3'e Öldük Demek Yanlış Çünki Çok Oyunu Var PS4 Çıktığında Oynanabilir Çok Oyunu Olmıyıcak :)

Fiyatı 1200 1300TL Civarında Olucak :) GTX770 Almayı Tercih Ederim PS4 Yerine :)

Ben Öğrenciyim :) Cebimde 800TL Var Birktirdiğim Para :) Verdiğim Paranın Hakkını Alıcağım Konsolu Veya Ekran Kartını Önerirseniz Daha İyi Olur Öğrenci Olduğumu Göz Önünde Bulundurun

Tamam gtx 760 al ozaman ama ps 3 alma eskidi konsol

• quote:

quote:

quote:

Tamam gtx 760 al ozaman ama ps 3 alma eskidi konsol

Eskidiğini Herkes Biliyor Fakat Oyun Açısından Zengin Bence :) Tek Sorun Joystick'e alışabilirmiyim onu bilmiyorum :)

• quote:

quote:

Bence ekran kartına okadar yükleneceğine ben olsam 2.el uygun fiyatlı bir 660Ti - 670 serisi bulurum, iş yapar. Yanınada istersem 2.el dışardan oyun atılabilien bir PS3 bulurum. Ohh mis :D Hem pc oyunlarından faydalanırım hemde konsola özel oyunlardan faydalanmış olurum. Onlarda netten bulunur zaten benim düşüncem.

:) 2.el 660Ti Buldum 500TL Satıyordu Arkadaşım Fakat Isınma Sorunu Vardı Almaktan Vazgeçmiştim Ben 2.el'e Güvenmiyorum yani ürünün elime geçiceğine veya sorunsuz bir şekilde çalışacağına inanmıyorum :) 2.el'de oyüzden sıfır tercihimdir.Kırılmış Bir PS3 Almak mantıksız diyorlar ps3'e dışardan nasıl oyun yükleniyor hiçbir fikrim yok :) ve CFW gibi birçok detayda var :)

Ekran kartı 770 almayabilirim fazla gelebileceğini düşünüyorum fakat 760 veya 7950 kesin gibi :)

arkadaşım ps3 copy oyun atmak çok basit eğer atamazsan 5 lira yüklüyorlar oyunu hdd yada harici hdd varsa oda atarlar

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım ps3 copy oyun atmak çok basit eğer atamazsan 5 lira yüklüyorlar oyunu hdd yada harici hdd varsa oda atarlar

Yorumlarınız İçin Teşekkürler Anlaşılan Herkez Ekran Kartı Almamdan Yana Bende Ekran Kartı Alıyorum Arkadaşlar Sipariş Verdim Pazartesi Elime Ulaşıcak Sağol Kadir Kardeşim Belki Yakında 2.el PS3 Alırım Sana PM Atarım Tabili Biliyor İsen :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.