Şimdi Ara

Yeni bir fantastik evrene dalmak istiyorum yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orta dünya olur, hayatta kalma olur, bu tür yeni bir evren keşfedip bilgi edinip o dünyada dalıp gitmek istiyorum, bunun için Metro, Buz ve Ateşin Şarkısı, Witcher gibi alternatifler var, hangilerini tavsiye edersiniz, uzun ama bir kere daldım mı onlarca sayfa okuyabileceğim kitap istiyorum. Ve küçük bir detay ama olursa iyi olur: 1. bakış açısından anlatılan kitaplara daha çok dikkat verebiliyorum (dikkat dağınıklığı var bende bu arada) çünkü kendimi karakterin yerine daha rahat koyabiliyorum, ve yazar da o karakterin hissettiklerini daha rahat anlatabildiği için bana daha keyifli geliyor. Bunun bir örneği Açlık Oyunları. Ama olmasa da olur, ben o evrenin içine çekileyim yeter. Game of Thrones'u izlemeseydim hemen kitaplarını alırdım ama izledim, o yüzden emin değilim. Detaylar olsun, foreshadowing tekniği çok hoşuma gider mesela. Bunlar üzerinden önerirseniz çok sevinirim.

• Tek önereceğim Zaman Çarkı ama 3. Bakış açısından anlatıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyyn

Tek önereceğim Zaman Çarkı ama 3. Bakış açısından anlatıyor.

Hocam o da kaç kitap be bir de bulmak zormuş sanırım.
  • hayatta kalma serisi olarak metro serisi çok iyidir.Adam resmen metroya bambaşka bir dünya yaratmış.Her şeyi metroya uyarlamış.Yaşamı,yiyecekleri,siyaseti.

Metro 2033 ve 2035 çok iyi.Bir solukta bitecek kitaplar.Metro 2034 onlara göre biraz daha alt seviye kaçmış ama her türlü okunuyor o da.Güzel bir seri tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

hayatta kalma serisi olarak metro serisi çok iyidir.Adam resmen metroya bambaşka bir dünya yaratmış.Her şeyi metroya uyarlamış.Yaşamı,yiyecekleri,siyaseti.

Metro 2033 ve 2035 çok iyi.Bir solukta bitecek kitaplar.Metro 2034 onlara göre biraz daha alt seviye kaçmış ama her türlü okunuyor o da.Güzel bir seri tavsiye ederim

Metro serisini nedense biraz eleştiriyorlar o neden hocam? Ve daha başka fantastik, ve ya bilim kurgu gibi önerilerin var mı? Çok uzun seriler de olsun istemiyorum bazen bulunamıyor kitaplardan biri. Ama kendine ait bir evreni olduğunu hissettirsin, bir tarihi olduğunu bir şeylerin yaşandığını, gizemli olayların olduğunu. Kral Katili Güncesi hakkında ne düşünüyorsun? Ben sonuçta yeni giriyorum bu fantastik evrenlere, çok ağır kaçan da bir şey olmasın başlangıç için merak salacağım ve keyif alacağım, üstüne bir de düşüneceğim bir kitap istiyorum. Çok mu şey istiyorum acaba

• Kral Katili Güncesi'ni anlatmışsın. Kitaplar çok akıcı hemen başla.
    https://youtu.be/0aMIMzQgJZg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 3 Ağustos 2017; 1:6:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metronun henüz kitaplarını okumadım fakat iki oyunuda oynadım. Ve rahatlıkla söyleyebilirimki oyun harika. Oyun kitaplardan esinlendiyse kitaplar daha iyi bir senaryoya sahiptir.

Arkadaşın dedigi gibi post apokaliptik bir dünyada hem mutantlarla savaşı hem de siyaseti barındırıyordu oyunlar.

Kral katili güncesini kesinlikle oku. Pişman olmazsın. Ben önericektim fakat önceki mesajda yazmışsın zaten.

Witcherın evrenine zaten ne desek az ben witcherın 3 oyununu oynadım ve türkçeye çevrilen bütün kitaplarını okudum. Irkların çoğu orta dünyadan gelme olsada kendine özgü ırklar çok sağlam.

Yüzüklerin efendisi ve diğer orta dünya kitaplarınıda öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peaky

Kral Katili Güncesi'ni anlatmışsın. Kitaplar çok akıcı hemen başla.
    https://youtu.be/0aMIMzQgJZg

Düşünüyordum zaten birçok yerde öneren oldu, yazdım kenara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.